Bredbandet kommer på fredag !!!

HAPPY fan va gott det ska bli att få bredbandet nu asså :) Men ska iväg nu så bloggar om går dagen imon efter jobbet :) Bilder och video ;)

PUSS

Sommarplåga?



?????

Sommar!

Den är verkligen här nu :) Vart på stranden nu och igår.
Igår blev det med Mackan Mario Patrik k3 dansken wawwa och några till. Sen på Kvällen blev det att träffa Casandra en liten stund sen sova hårt!

Idag vakna jag 10 väntade på att Maggie skulle anlända :) Vilket hon gjorde vid typ 12 då drog vi till stranden lite senare körde jag även och hämtade Susanna sen kom även killarna idag med :) Stranden är underbar! Kom nyss hem där ifrån eller a är hos mormor och morfar fixade lite saker och nu blir det hem och duscha.

Ikväll blir det ECLIPSE!!!!!!!!!


Det är fan gött att jobba :)

För man hinner inte tänka på problem och annat som bara popar upp även om man inte vill tänka på det. Men sen är det jobbigt men min fötter dör helt seriöst^^
Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar bara för att blogga blev att åka hit dirr från jobbet. Men ska hem nu och sola lite (a) Men hörs sen eller imon.


Hem :)

Nu blir det att dra sig hem och sova lite inför imon :) Men ska försöka att blogga imon Puss på er sov gott ♥

Hos Mackan :)

Nu sitter jag hos Mackan och några till de ska lana så blir la att sitta här ett tag sen dra vidare och träffa Hoffe :) Sen imon blir det jobba och sova ;) Är seg som bara den idag fy fan bläää hoppas på ännu finare väder nu fram över så det blir lite mer strand väder för det är så sjukt gött att ligga på stranden och ba softa.
Jag och Mackan har kommit på att vi ska sluta dricka för man mår bara så dåligt på kvällen haha!
T.I ft. Keri Hilson - Got Your Back

Nu blir det att dra sig vidare :)

Ja nu blir det att dra vidare i denna sommarkväll :) Ska jobba imon men börjar halv 11 och natten är ung ;) Snart är det den 28 vilket är underbart för saknar underbara MAGGAN! Ja nu ska jag ba fylla på olja i moppen sen bär det av, men ska försöka blogga mer nu även om jag typ inte kan men ska försöka.


I see the light, but i can't go in

Fint väder!

Gud va gött det ät med vädret folk! Min dag igår va toppen hos Mackan sen vart det inte så lyckat tills jag och Andrea drog till stranden. Men har ju jobbat idag fy fan va trött jag är gick och la mig vid 4 när jag kom hem och gick upp klockan 6 (a) hihi.Nu sitter jag hos Mormor och Morfar vi ska äta här idag så tog med mig min dator. Lägger upp lite bilder på solning och grejor :)

Lite ego bilder då va










va inte igår ;)

Sitter hemma hos Mackan nu han e bäst ;) hihi flytten går fint ba det att jag då inte fått internet än då vilket döööödar mig men vad ska man göra, jo sno andras ;) Life gose on men det är inte lätt när det är svårt.
Haha jag flummmar lite. vet inte vad som händer idag men blir lite för fest hos Mackan sen får vi se vart kvällen har att bjuda på.
Va klass fest igår som inte vart så lyckad men kul att alla kom vi ragga upp lite nya softa killar en kille hette Jens som va soft snackade med han stor del av kvällen sen en annan som heter Hampus skulle träffat an idag men neeej. Börjar jobba imon till Onsdag och på tisdag blir det ...... ECLIPSE!!! vilket ska bli underbart Sen kommer Alexandra till mig nån dag med.
Sen det bästa av allt Casandra och Maggie kommer hem på MÅNDAG!!
Bloggar nog lite mer ikväll sen PUSS

:)

sitter hemma i mitt xhus ;) haha för här har dem inte tagit internet än. Men blir bara lite snabb bloggning nu :)

Igår jobbade jag och även idag 10 till 5 det vart kul efter som det inte fanns så mycket att göra imorgon kommer jag börja 8 och blir nog likadant då, inte mycket att göra... Sen på kvällen imon blir det nog en lite nissaströms träffa vilket ska bli underbart!

Sen även klass fest med 9a1 på Torsdag!!!!

Nu ska jag köra tillbacka vi hörs PUSS♥

Kommer dö!

Jag kommer inte ha internet på typ en vecka nu :'( Jag hatar att flytta!!! Men så fort jag får tag på dator kommer jag blogga jag lovar.. Om jag överlever då ;)

PUSS

Nu ska jag till andra lägenheten :)

Nu ska jag ta mitt sista till den nya lägenheten. Så hörs sen :) ♥

Så jävla bra!

När vi kom till Varberg igår så kom Susanna och hennes pappa och hämta oss vi drog då med på Susannas klass fest. Efter en timma eller så gick vi nerpå stan för att kolla alla B-band, och även för att köpa nått gått :) Jag träffade även en kompis till mig som jag inte set sen Konfan :o det är galet men sjukt kul att träffa dig Wille. Det var ett förband som hade en så jävla bra och SNYGG sångare så jag och Alexandra vist inte vad vi skulle ta oss till ;) Sen efter all väntan fick jag äntligen se Dead by april DAAAAAAMMMMM va bra dom va live!!!! KÄRLEK och jag skojar inte snygga va dem med ;)



Min nya tröja ^^


Han som sjöng var snygg som fan!




Nästa VARBERG!

För nu blir det att se Dead by april baby ;) Ska bli så jävla soft dom e typ bäst! Ska köra och hämta lilla gulliga Alexandra nu sen blir det att ta tåget till Varberg! Jag lovar att ta mycket bilder om min kamera funkar har ny tröja naglar och lite så :) Imon blir det bilder och skoj!



PUSS♥

Friskare.

Men har ingen kraft typ.. Ska förklara vad det va me mig igår. Det var så här att jag spydde hela natten och hela morgonen (det var inte för att jag druckit) för jag spydde även om jag inte hade nått och spy och så fort jag drack vatten så spydde jag. Men det är bättre nu slutade spy runt 3-4 igår kanske så blev inget jobb :( Nu ska jag snart till gekås med familjen sen blir set att träffa 2 speciella personer och reda ut det som behövs vilket inte kommer bli positivt så kanske inte orkar blogga mer idag men vi får se.



Är sjuk....

så kommer inte blogga nått idag som det ser ut just nu Puss♥

Nu blir det..



Jag DISSAR sååå jävla hårt denna helgen asså den har vart så svin tråkig har verkligen haft höga förhoppningar och den sög verkligen så keligt..



Jag HISSAR gamla tider! Då allt var lätt man hade inte så jobbiga problem och vänner var vänner! Fan va kul man hade då asså..



Sandra Tipsar :)

Om denna underbara låt :) Den är go och man kan lyssna på den när som.



Sen även en liten party låt som jag gillar :)


Bree Tanners andra liv .

Nu tänkte jag skriva lite vad jag tycker om boken.
Jag läste ut den på endag och det jag blev mest besviken var att den var så tun vilket var lite keligt, men själva innehållet var så bra. Denna boken var riktigt bra bättre än andra boken verkligen för man fastnade i den och ville bara veta vad som händer här näst, precis som i hennes andra böcker. Men jag förstår inte varför den har fått så dålig kritik för enligt mig var den riktigt bra beskriven och riktigt bra beskrivet var det i boken man föll typ in i boken eller vad man ska säga :)
Mycket mycket värd att läsa enligt mig. Har ni chansen ta den!



Blir nog inte så mycket mer skrivande idag efter som jag snart ska iväg och imon ska jag jobba börjar 10 :'( så bloggar sent imon tyvärr PUSS♥


Godmorgon :)

Blev både glad och ledsen när jag tog upp min mobil och läste smset idag...

Från: Anton Snygging<3 06.13 10.06.12
Nu åker vi :) jag ringer dig någon gång nu i veckan, ta hand om dig baby! älskardig

BUHU :'( Jag vill inte att han eller nån ska åka ifrån mig. Först min bror sen Anton och snart Casandra och Maggie :(... Vill inte va kvar i tråkiga Sverige blääää. Men nu sitter jag här vid datorn och väntar på att mamma ska komma så vi kan packa in de andra sakerna för hon har redan kört iväg med en last av saker x)



Nästa gång jag skriver blir det om boken!


Är blöt..

Har vart och kört hem Casandra nu och det är inte fint väder kallt och regnar :( Gillar inte detta väder alls... Men nu ska jag läsa klart boken sen så kommer jag nog skriva om den imon tror jag.

Puss♥

BOK

Nu ska jag fortsätta att läsa min underbara bok vi hörs när jag läst klart ♥



Vi börjar flytta imon!!!!

Fy fan..

Igår: Världens tråkigaste avslutning! Brukar ju alltid va fest och grejer men nej igår -.- men åkte på min underbara Antons avslutning sen satt vi ute men mamma fick hämta mig vid 9 för det SÖG verkligen... Sen hem och sova typ det var min dag igår asså..

Idag: Idag gick jag upp vid 11 fixade mig sen åkte vi till halmstad för att kolla på student. Fan va dåligt väder det har vart och är :( Men vi åkte och åt mat och lite så men nu är jag hemma. Har fått paket med :D Från H&M sjukt lycklig! Har även fått den nya boken Bree Tanners andra liv har kommit typ till halva och jag tycker den är grymt bra inte som de indra böckerna men bra!!! Nu är min bror på väg till Turkiet det suger ganska mycket här sitter jag i Sverige i detta skit väder -.-

Igår:

Österleds avslutning.

BABY!

Idag:



Mitt nya linne :D

Hem kommen :)

Från Maggie och hos henne var även Casandra :) Det va gött att va med dom den lilla stunden det blev men fett värt det. Men nu ska jag sova så vi hörs imon.


GodNatt♥

9a1 <3

Ja just ni lägger jag ut en massa bilder på vår underbara klass :) Den är saknad! Har inte ett skit att göra BLÄÄÄ
Så jag har tagit lite ego kort (a)






Litet smak prov på det ;)

Lagar mat och taggar!

Ja just nu sitter jag här i köket och lägar mat med datorn haha :) Lyssnar även på taggar musik!!! För är sjukt taggad inför helgen i will party till i drop ;)




Nice dag :)

Började 9 sen kollade vi på film och lekte lekar (a) Sen slut ;D Imon så börjar vi 10 vilket är sjukt gött sen.... SOMMARLOV :D
Hihi jag vet inte vad jag ska skriva mer än att vädret SUGER blääää va sjukt blöt när jag kom hem asså fy fan hoppas verkligen det blir fint imon :)

Bloggar mer sen ♥

Nu blir det skola :)

Så där nu är jag fixad och klar väntar bara på att mamma ska komma sen ska vi åka hörs sen Puss <3

Vad du än säger kommer du alltid att va min ängel från det blå

Sitter just nu och lyssnar på min underbara Antons låt till mig :) Men nu blir det att gå ut med hund sen kolla om min ängel ska ringa efter det SOVA! 
Så vi hörs imon efter skolan vet inte när jag kommer hem men ha det bra så länge :)

Now i'm gonna call ****** ;)


Sandra Tipsar :)

Som ni såg i mitt förra inlägg så va det med lite av mitt egna horoskop och den sidan jag hittat det på är sjukt rolig och bra man skriver liksom in sitt personnummer så det är för en själv inte bara vilket stjärntecken man är :)

Du hittar länken till sidan HÄR.

Sen tänkte jag även slinka in ett tips om en låt med :)


Ska fixa så det blir lite roligare med bilder och så nu när jag fixat Sandra tipsar som kategori :)

aaaa!

Vi slutar ju fan skolan på Torsdag fattar ni i övermon GALET och imon blir det ba film och mat i skolan så jävla gött men det är för fan SOMMARLOV om 2 dagar aaaa! Sen blir helgen galen som fan Torsdag blir festa med klassen Lördag festa med dem i Falkenberg som gått ut sen Lördag till Sofie !!!
Allt har ba gått så fort.. Fast vädret gör en inte så taggad ;) Men vi får hoppas på att det blir en sjukt nice sommar ändå!




Nu kommer ett långt inlägg :)

Måndag: När vi va klara i stan så tog vi tåget vid 12 MEN det stannade så vi fick sitta på det tåget och vänta i 40 min innan vi kunde köra! så det var sjukt stressigt men gick fint. När vi hämtat Markus lämnat hunden och käkat på donken så blev det en sväng till Varberg snabbt som fan jag och Elin sprang in på Gina där jag hitta min dröm bikini!!! Vi kom till Göteborg vid 4 Elin och jag va taggade som fan så vi började köra på! Det va sjukt fint väder och allt det längsta vi fick vänta i kö var 20 min och inte ens det i slutet kunde man ba springa ut och in sjukt nice asså och det regnade kanske bara 20min sen fint sjukt härligt. Min bror van även stjärnvinst! Och SOFIE fyllde 18!!!!!!

Idag: Ja idag så skulle vi på teambuilding vilket var sjukt kul. Men vi va lite sega i början men när vi väl började var alla taggade som fan!
Det började med att man skulle fylla en tunna med hål med vatten så 2 bollar flöt upp till ytan. Vilket gjorde att vi var tvugna att hålla för hållen och jag blev as blöt redan då men vi vann!
Sen va det massa små saker vi skulle lösa vilket vi var grymma på med. Efter det blev det en tur med båtarna i vattnet där vi skulle hämta en massa bollar Fy fan va blöt man blev men sjukt skoj meeeen vi förlora (a) men jag och några till slängde oss i sjön med kläder efter det var gött men sen blev det väldigt blött haha!
När det va klart va det dags att äta sen några kluriga övningar till som vi skulle lösa :) Vi kom 2 allt som allt!

Måndag:



Tyvärr blev det inga bilder från idag eller inne på liseberg :/ ♥

Snodde en dator (a)

HEHE vet inte vems detta är men men nu har vi slutat så ska ta tåget hem vid 12 :) Så nu ska vi gå på stan PUSS

Skola :)

Nu bär det av till skolan och sen ska jag och elin försöka ta oss hem så tidigt som möjligt för att hinna till tånga efter som dem har utklädnad idag! Sen vid 2 blir det liseberg :D Så kanske inte hinner blogga men då kommer bilder imon PUSS


Nu så..

Blir det pannkakor så kart :D Hoppas som bara den att dom blir goda. För är sjukt sugen ska göra lite till frukost imon med (a) Efter det så blir det nog att träffa mackan :)


Det va sjukt gött :)

Nu har jag inget alls att göra det är lite keligt men blir la snart att börja packa ner allt som e kvar. Sen imon så börjar jag 9 men vet inte när jag slutar riktigt men ändå kommer bli en soft dag. Efter som jag inte har ett skit att göra så ska jag nu spela:

Gulligt va ;) Hittade det nyss så ska spela nu PUSS

Ska man gå vidare eller hoppas på det bästa..

Mår inte bra idag vet inte vad det är men blev kanske lite mycket sol igår vem vet. Men vill typ bara sova så kommer bli en softar dag som fan idag, måste ju ladda inför Liseberg imon men Elin! Men det ska ju bli dåligt väder buhu :'( Men då känns det som om man åker fortare (a) Nej nu ska jag upp och duscha hörs sen :)


Förlåt!

Men jag han verkligen inte blogga igår trodde jag skulle det men nej så blev det inte..

Gårdagen: Det började med att mamma frågade vid 10 om jag skulle me till stugan vid stranden och så blev det :) Låg där till 3 då lilla Casandra kom vi åkte hem till mig och jag hämtade rollerblades sen åkte vi från mig till netto där Casandras mamma hämtade oss. Vi gick ut och tog lite kort och softade sen så tog vi rollerbladesen igen och åkte från Casandra till mig :D Känner mig sjukt duktig!













Student !

Oj blev lite sent idag men har vart på studenten hela dagen :) Sjukt kul vill med ta det nu asså hade inte vart fel! Sen efter det blev det jag och Casandra på stranden. Jag: Nu festar studenterna sönder och här sitter vi och kollar på havet xD... HAHAHA fan va kul det var! Sen lurade vi dit Hoffe sen hem till mig då även Rickard och Jimmy kom Mycket mysigt! men nu har Casandra åkt och det är ba jag Hoffe Rickard och Jimmy kvar.


Men vi hörs imon ha det gött PUSS!

Fixad :)

Ja nu är man fixad och klar inför dagen :) ska bli roligt men har skadat mitt knä :( det gör sjukt ont och är dubbelt så stort som det andra så måste gå runt med lindat knä annars kan jag inte gå snygg bränna man kommer få... Hoppas på att man får träffa en massa roligt folk idag!


Hörs sen :) ♥

Ja du :)

Nu sitter man vid datorn helt slut haha har spelat wii med brodern nu och har förlorat 100 kalorier det är inte illa ;) Men han vann en hel del gånger x)

Innan idag så åkte jag och träffade Mackan och kollade på Alexandras match, sen blev det att prata ut med Casandra vilket kändes sjukt bra :)


Bilden är fett go tycker jag :) tog den på vägen hem.
Men nu ska jag gå ut med hunden och lägga mig även om jag är LEDIG IMON :D
Så God natt :)

Bio!

Då är biljetterna betalade till eclipse! Fett nice :)

Själv vann man ju även go-karten idag! Mohahaha Eddie fick 36.24 och jag fick 36.10 :D Fan va kul det va asså :) Sen kom jag trea över hela dagen! Det gillar vi. Efter det blev det att softa med Elin och Maja på stan vi gick i affärer och sen följde jag Maja till stationen där mamma sedan hämtade mig :)

PUSS


Ny duschad :)

Fett gött asså :) Men nu blir det snart sova om man kan få någon sömn inatt. Men först blir det ut med hunden och äta nått litet. Fast jag har ju sovmorgon börjar 10 så behöver inte gå och lägga mig än men ändå :) Fett soft dag imon vill jag lova för börjar ju då 10 och första lektionen blir att grilla :D sen efter det gokart!


I miss you!

Fyllefilm x)

Sen fredags måste see asså !


Bilder från skoldagen i Tisdags :)

Grym Svenska lektion gick och fixa sen blev det film :)





STRANDEN!

Fett nice asså idag vaknade jag vid 1 sen drog jag till Wawwa och jag och Elin låg ute hos honom och sola till 3 då Mackan kom och sa att vi skulle till stranden vilket vi gjorde SJUKT nice! Jake och Mario va också med :) 14 grader i vattnet btw ;)









Ingen skola :D

Så nu ska jag till Elin som är hos Wawwa och sola sen ska vi nog åka och bada Puss hej :)

Just nu :)

Sitter vi och försöker välja film Mackan och Mario har kommit med och börjar bli på lite bättre humör. Men bilder kommer nog imon skulle jag tro :)

Chill kväll hos mig idag!

Just nu sitter Elin och Wawwa hos mig och vi bara tar det lugnt. Jag är inte på så bra humör känner mig taskig mot dom men försöker hålla mitt humör uppe även om det kommer krävas en del. Men vi får hoppas på det bästa bloggar om jag orkar.






25 grader :O

Så jävla gött solen skin och det ser mycket lovande ut ska nu springa upp och byta kläder för jag har jeans på mig (a) haha. Men blir nog lite bilder idag och vädret är det samma i Halmstad nu måste jag gå PUSS


RSS 2.0