suger!

Kan inte ladda upp bilder -.-
Så ska göra det så fort jag fått min skoldator lovar blir så irriterad på denna datorn jag har nu den är typ 1000år eller nått haha ;)

I hear a choir of angels on a dead end street
The faces of children make me believe that someday
Some day soon the dark will subside

We're calling out answers we don't know
Calling on friends we thought we'd lost
We all have to see what we've become
Waiting on chances so far gone
Hoping our answers light the dark
Praying someday soon we'll understand
As we search for the promised land




Kom hem igår :)

Så nu är jag i kalla sverige :( Men det ska bli kul att träffa alla. Igår så träffade jag Joe och Mario en snabbis när jag gick till tröingeberg för att träffa Pelle och Johan, det var roligt. Sen gick jag även hem så gick sjukt långt igår :D Ska lägga upp bilder sen orkar inte just nu. Anton min baby kommer till mig idag med :) sen ska jag träffa Casandra och Lucas ska bli underbart! <3

blandade känslor

Nu packar vi inför hemresan vilket suger lite men ska ändå bli gött efter som vi ska hem :D Men färg har jag fått iallafall så det är inget att lipa över men färgen kommer ju att försvinna men men. ska bli gött att komma till skolan! men nu ska jag packa det sista PUSS

soool

jag orkar inte lägga ut bilder det kommer senare typ. Nu ska jag hoppa in i duschen ha det gott :) <3

Livet är underbart, men har har alltid saker man saknar.

Har nyss suttit och spelat spel ska gå och lägga oss nu :) Känns så bra att vara borta från all skit där hemma som tex skolan imon mohahaha när ni sitter där så ligger jag på en sol stol vid poolen tänk på det ni.
Sov så gott :D

helt slut.

Har legat och solat hela dagen känner hur utmattad man blir fy, men jag har fått färg vilket är  själva poängen ;) Har även tagit lite pool bilder som jag tänkte ladda upp imorgon kväll ska även ta några mer ikväll och imorgon.
Nu förstår jag även att det inte alltid är så roligt att vara blond och tjej utomlands det är till och med en här på hotellet som tar kort på mig lite läskigt om jag får säga det själv, sen kallar dom min angel och barbie x)
Saknar min underbart roliga snygga och fantastiska bästa vän otroligt!

Sjukt nice :)

Just nu sitter jag i sängen på hotell rummet har nyss vart och ätit frukost :) Det är just nu 38 grader ute och ska snart ta ett dopp i poolen.
Igår så va vi ute och kollade stan, tog en drink och satt och planera om alla dagar här. Imon blir det nog turkiskt bad så man får en jämn och fin bränna när man kommer hem. Sen får vi se vart dagarna bär oss.
Bilder:

Turkiet :D

SJUKT nice det är runt 40 grader och helt underbart. Men saknar alla. Hotellet är fint även stranden ska ta mycket bilder som kommer upp ikväll :)

malmö

Ja nu sitter vi här och bara väntar på att tiden ska gå fett nervös och det suger att inte ha mobil -.- Men vi tar tåget till flyget 20 över 3 sen går flyget vid 6 kommer vara framme i turkiet klockan 11 :D ska bli så otroligt underbart men saknar alla sjukt mycket. CASANDRA jag älskar dig allt kommer bli bra är snart hemma igen <3

Åker om en timme :)

Till Malmö kommer inte kunna ha med min mobil så ska lämna den hemma :( fett jobbigt men kul ska det bli börjar bli sjukt nervör så det är inte sant.... SJUKT KUL men kommer sakna alla sjukt mycket!
Bloggar så fort jag kan :)

galet!

Jag åker imon har lite svårt att fatta det (a) packade allt i dag hoppas jag x) Men idag va jag och fixa en sak på stan sen träffa jag lucas maggie och casandra och sa hejdå... Jobbigt men men är bara borta i en vecka kommer sakna er! Imon är det skola sen hem fixa det sista och ta tåget till malmö 20 över 6. Lite nervös är man allt :)

Men nu måste jag sova bloggar om jag hinner imon <3

Hej igen :)

Kom på att det blir en massa sker imon sluta skolan dra in till stan fixa antons present typ ta en fika med honom träffa luckas och packa fy fan... Så blir sen bloggning imon med vilket är sjukt keligt :/ men får jag datorn lovar jag att sätta mig i skolan och skriva :)


Snart ligger jag där på en strand solar och bara har det fint ;)

Det ska alltid hända just mig...

Ja imorse så kom jag ut skulle köra till stationen men... Min moppe va snodd hatar alla snorungar som verken har nått liv eller pengar som måte sno saker.... Jävla fittor så om någon ser min moppe hör av er -.-

Men min dag kom till skolan underbart! tärffa alla goa i skolan saknaden har vart stor :) Vi lekte lite med 1orna sen fick jag övningsköra hem och Wawwa åkte med. När jag kom hem fick vi hämta min cykel efter som det är den jag måste använda nu mera... Sen gick jag in till stan och va men Lucas mycket trevligt. Efter det gick jag till ulles och väntade på Casandra när hon kom åkte vi runt lite och nu kom jag nyss hem från Joe :) Min dag det.

Imon blir det att åka till skolan fixa dator :D :D :D!!! Och fiska krabbor (a) sen hem och packa :)

i hate my life.

och ni får mig att hata det mer.

god natt

Hitta massa gamla texter :)

Som jag skriv för sjukt länge sen tänkte skriva några av dem, kom nu ihåg att det var ett bra tagsen ;)

Ser du regnet som faller utanför ditt fönster, Det är så mina tårara rinner.
Ser du hur mörkt det blir när solen just gått ner, Det är så mörkt det blir när jag faller.
Ser du hur den blomma du glömt vattna vissnar, Det är så jag ser ut varje gång du lämnar mig.

Ta aldrig någon förgivet,
en vacker dag kan ha sina dåliga sidor.
Så kan även en person se ut.

När solen stiger upp är det en början på nått nytt.
När solen går ner vet man att dt är slut.
Så ge aldrig upp för en ny dag är början på nått nytt och den blir vad du gör den till.


Har verkligen inte haft tid :)

Liseberg va så jävla nice så det är inte sant men lev sjuk som bara den :( Och festen igår blev lyckad ska ni veta men min kropp har ont x) vill inte säga varför för är ganska dålig haha. Men ska äts och sen träffa Casandra imon börjar vi ju skolan :D Fett kul ska det bli men e så jävla trött efter som jag är sjuk. Men hörs kanske senare om jag orkar :)


Med snaran runt halsen och kniven i handen drar jag kniven längst armen och faller mot marken.

Nu :)

Sitter jag här hos casandra och dricker te för har sjukt ont i halsen :( Somna la vid 3 kanske för att va tvungen att prata med någon efter dom det hände en sak igår... Fel folk på fel plats mer säger jag inte. Men nu ska vi snart dra oss mot station sen tåg mot göteborg :D


GRATTIS till denna stora tjej som fyller 17 idag :)
love ya

Vi chillar för mycket..

Det gör vi verkligen denna dag haha. Jag åkte till Casandra sen så åkte vi och va med Philip för han var i fbg när han åkte hem så åkte vi till ljungsjön för att träffa Lucas i ösregn inte okej! Sen åkte vi hem till mig och packade inför imon sen träffade vi Lidas. Nu sitter jag och Casandra här hos henne städar lite och väntar på Johan, Fidde, Sofie, Frida och adde :)

Den funkar :)

Ja datorn funkar nu och jag ska springa till Casandra för att fira henne och sen ikväll blir det nog att göra nått med casandra adde och oliver verkar det som :) <3

Sandra är vaken :D

Har sovit i mitt nya hem eller vad man ska säga :) Jimmy hjälper mig med min dator x) lånar hans just nu för min dampar. Idag vet jag inte vad jag ska göra men ska nog va med adde hör av mig sen :)

Telefonen går i ett..

haha nej men vet inte hur mycket jag har pratat i tel först med Anton sen med Lucas sen men Anton :) Men det gillar vi. Nu har jag och Anton öven planerat att jag han och hans tjej ska ta en fika den 19 måste ju kolla in min bästa kompis tjej och godkänna ;) Imon bär det hemåt vi tar tåget 11.10 sen efter det så får jag ju fixa mitt nya rum sjukt kul ska det bli. Nu måste jag verkligen på toa så bloggar mer sen :D


no words, just love.















Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.


Säg ingenting till mig jag ser allting ändå, säg ingenting till mig det hörs på stegen när du går.


:)

Nu har vi vart och badat även tagit en sväng på stan och ätit, blev kycklig sallad för min del fan va jag har velat ha det länge sjukt gott :) Men nu blir det nog bara att chilla för fan va trött man blir av att bada x)


his mistake
your mistake

Här ska det badas :D

haha nu bär det snart av till badhuset här i örebro det ska bli roligt :) Sen åker vi hem imon vet inte riktigt när men det märker vi. Har faktiskt inte så mycket att säga mår inte så bra så kommer inte på något heller men det löser nog sig.


Nu ska jag sova :)

Imon blir det att bada och inviga min nya bikini :D Och ni får inte hata mig för hur jag snackar när jag kommer hem kan inte hjälpa det (a)
Bio imon med :)
PUSS <3

The day !

OMG e typ det jag kan säga buss resan va sjukt kelig och tog så lång tid sista timman va inte och leka med... Men vi kom fram helt underbart! Shoppat typ en kavaj 2 bhar, smink, bikini underdel, halsband och imon blir det nog nån tröja :) Vi träffade några fett sköna vänner hade det underbart! Sen kom vi la hem vid typ halv 8 och drog på bio vid 9 blev Inception sjukt bra film om jag får säga det själv se den, den är grym!

BILDER




Nu blir det sova :)

Upp super tidigt kanske slänger in ett inlägg vi får se men vi hörs när vi är tillbaka :)


Nissaström


Det var till denna låten vi alla brötihop i kyrkan kille som tjej alla började gråta och vi satt och höll om varandra hårt och ba va tysta ingen frågade va det va för det visste man redam man bara fanns för varandra :) Jag saknar det så vill känna mig så trygg igen kommer aldrig göra det vilket sårar så sjukt djupt.. jag vill gråta ut som då just nu. Jag kommer alltid älska va vi hade och kommer alltid sakna det!

Skriva av mig lite


Ja jag vill först säga att kärlek och killar SUGER!!! :) Sen att äkta vänner äger spelar ingen roll hur mycket man bråkar man kan bli samms ändå vilket är skönt. Jag har inte så många sådana men just nu vet jag att jag har fått en till som verkligen betyder sjukt mycket för mig! Hon är som en stora syster för mig :) Och jag har saknat henne detta sommarlov men ska bli sjukt kul att börja träffa denna underbara person igen hon e så lik mig vi gillar samma saker vi båda är den där pojkflickan om ni vet vad jag menar vilket är sjukt gött, hon får mig att skratta och bara känna mig trygg och go :)
Jag har inte så mycket mer att berätta eller säga haha men ville bara skriva ut lite specielt det första haha :)

Imon

Bär det av till Stockholm :D Så sjukt underbart kan ba säga här ska det shoppas och springas runt! Helt underbart och när vi kommer hem blir det bio vet inte vilken vi ska se än men det blir nog bra någon som har nått bra tips på bio?


Vi skulle kolla in stan :)

Blev att sola en snabbis. Sen så satte vi oss och tog en fika sen kollade vi i affärer vilket blev shopping! Stora kap! Köpte en kjol ett linne och ett armband för 68:- :O Casandra köpte en kjol :) Nu ska vi handla.






Musik :)


God morgon :)

Nu sitter jag här i sängen med datorn är fortfarande trött vaknade 12 men fan va gött jag sov! Nu ska vi gå och äta frukost för fiffi har gjort frukost til oss sjukt gulligt bloggar mer sen :)


don't ask, i will tell

Många undrar hur det är just nu och vill veta en massa så nu tänkte jag skriva hur mitt liv ligger till om ni inte är intresserade så behöver ni inte läsa :)

Jo jag va hos soc förra veckan, tror det var i torsdags och då sa dom att de hade hittat en fosterfamilj till mig.Först sa jag nej för det känndes läskigt utan att ha pratat med dom själv eftersom jag känner dem och även min mor. Men sen ringde Johanna och förklarade lite mer för mig och fick mig att ändra mig vilket jag är glad över :) Så nu är det så här att jag ska go hos min gamla granne Marie vilket ska bli mycket skönt. Har vart och hämtat mina saker hemma hos mamma och börjat flytta in eller vad man ska säga så när jag kommer hem så kommer jag bo hos Marie. Det har verkligen hänt så mycket bra saker nu på sen sommaren så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det, brukar alldrig va så att så här mycket bra som händer mig så om jag inte har pratat med er om detta så är det för att det har vart så mycket att ta in. Ska även till Turkiet mer Marie och dom den 21 vilket jag fick reda på i fredags sjukt gött ska det bli men man känner ju sig lite på haha men dom har sagt att det är okej :) Det var nog det mesta skulle jag tro. ♥


Filmerna :)

Tänkte börja men it's complicated om jag ska sätta 0-10 så får den 6 tror jag för den va rolig och sorglig på samma gång en väntad film men sammtidigt oväntad och det hände saker hela tiden. Den är verkligen värd att se hade inte så höga förväntningar på den så den va bättre än jag trodde :)


Sen har vi Did You Hear About the Morgans? den får en 7 väldigt seg film men fan va rolig en massa dryga skämt  vilket jag tycker är det bästa haha. Väldigt väntad film men ändå bra mycket bättre än förväntat som jag sa va den väldigt seg i perioder men också värd att se hemskt rolig :)



Film

Nu blir det film jag kommenterar dem sen :)

Hej :D

Jag heter sandra och jag saknar skolan något sjukt mycket! Vilket man i vanliga fall typ inte ska göra men efter som jag inte är vanlig så saknar jag skolan :)

Just nu är jag en glad sandra och en lycklig sandra så det är bara att njuta :)

Mycket planer nu :)

Idag blir det att ta det lungt imon skulle vi typ gå ut och äta sen blir det bio och även stockholm nu innan vi åker hem :) Älskar att vara här det är bara så roligt. Snart ska vi även äta och bilder från tåget kommer sen det är typ ba en på Casandra men ändå :D
sen när vi kommer hen den 13 så är det även bokat haha den 14 jobb 15 liseberg 16 fest/maskerad 21 blir det turkite !!!!! den 29 servera på bröllop :) Sen somman har verkligen vart den bästa ! <3


Nu är vi i Örebro :D

Så sjukt härligt! Men tåget var en och en halv timma sen så där att vi i göteborg och gjorde inte ett skit x) <3

Bye bye äckliga FBG heeeeej örebro :D

Nu snart sitter jag och Casandra på ett tåg upp till örebro :) vi ska även till Stockholm i en dag så jävla underbart ska det bli :D Men nu ska vi käka och fixa det som måste fixas innan vi ger oss av för alltid mohahahhaha nej skoja kommer hem på fredag -.-


Oj

Det va ett tagsen nu har inte hunnit med allt :/ Men i lördags så körde jag hem sen och va med Casandra Pelle Rickard och Adde sen kom även Sofie Johan och Fidde förbi :) Det var en toppen kväll underbart att va med alla.

<3

Nu sitter man hos sin bästa vän :)

I halmstad jag har kört hit själv. Jag älskar Mange och Philip lika mycket som jag älskarAnton. Jag ska även köra hem för att jag e så jävla grym! hihi men då blir det att vara med Adde Rickard och pelle skulle jag tro :) Sen imon kommer jag inte kunna blogga alls för har så mycket att göra men vi hörs så fort jag kan PUSS


:)

Nu sitter vi här hemma hos mig och chillar lite för mycket som alltid :D

Nu ska underbara philip snart hem :/

Så keligt men han kommer hit imon vilket är bra :) Nu vet jag och Casandra inte vad vi ska göra men något kommer vi på allt. Men bloggar mer sen :)

Nu blir det sängen :)

Eller a vi ska ut i husvagnen kolla film och sen sova nån gång :) Men hörs imon <3


Dead By April - What Can I Say

I tried to be all that you need
Tried to not ever let you down
Still I can see it in your eyes not good enough
This time I believed that I really could change
I gave it all
This time you really had me everything
I guess I was wrong
I guess I was wrong

What can I say what can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I'm hurting you

I tried hard only to be him
You've always wanted in life
Still I just bring you misery
What can i do?
This time I believed in you, in me
And I have it all
This time I could see it all perfectly
I guess I was wrong
I guess I was wrong

What can I say what can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you

Without you I am crying
With you I am just hurting you
Without you I am dying
With you I am tearing your heart
Without you I am crying
Without you I am dying

What can I say what can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I'm hurting you


I miss what we hade..

Ja rubriken säger allt.
Men nu sitter vi här och har kollat film men Maggie och Lydia har åkt hem :/ Men verkar som om Oliver och Adde kommer förbi sen det gillar vi som faaaaan.
Mårgon dagen ser ju då inte så ljus ut men jag har min Philip och Casandra :D


now i know were i belong and i want to come home

Tack för en underbar kväll igår Johan, Adde, Oliver, Fidde och Casandra det var toppen :) Blev kanske lite sent men va fan man lever ba en gång ;) Sen var dagen även trevlig blev en massa sker att göra. först så vakna jag och Casandra jag körde lite bil sen drog vi in till stan för att träffa Maggie. Efter det så kom räkan och vi åkte med honom till donken där vi även träffade på Hoffe. Sen blev det in till stan igen och träffa Alex och Rickard :) Efter det moppe till Johan för att kolla film. Underbar går dag :)
Och nu sitter min underbara Philip här och ska sova hos mig inatt ska bli så sjukt mysigt och bäst :D Älskar mina vänner! Blir snart att dra ner och ta lite kort på stranden ska ba dricka mitt kaffe.


Jag kan säga att mitt sommarlov har sugit tills nu de sista veckorna för då har det vart underbart!

Keeeligt värrrre :D

Jo men det har ju vart finare väder med mera men igår så fick en massa olika personer mig att må bra på alla håll :) Nu sitter jag och Casandra och laddarner musik ( schh säg inget ) en massa volbeat, slipknot och dead by april (y) Men nu ska vi dra oss jag ska tvinga morfar att åka med mig till stan så jag får köra lite idag jag e så gullig ibland (vaknat på fel sida idag ) så det blir inget snälla ;)


mobilblogg

6

Detta är fan chill!

Me like! blev/är en bra kväll :D vi sitter än och softar hos wawwa det är jag Casandra Joe Jacke Mario och Danne. Får se när vi kör hem åt :)

Sitter hos Wawwa just nu :)

Men en massa folk men som vanligt så får man inte må bra men det blir la bättre snart.. Synd att man kör moppe annars hade man kunna dränka sina problem i sprit och får en gångs skull kunna skratta och ha ett äkta leende på läpparna men life is life and you have to live it through..

RSS 2.0