Sitter just nu hos min baby !

Casandra sitter och fixar sig inför kvällen lite smått och jag har nyss kollat om hon har några kläder till mig hihi. Ska snart hem och fixa mig själv och lägga upp bilder sen igår :)
Sitter ju vid hennes dator så de blev självklart lite ego bilder (a)

Ja idag har jag ba legat i sängen heeela dagen ganska awesome ändå. Nu ska jag snart till mormor en sväng och ladda över lite roliga bildet som säkert kommer upp från typ 6:an x) hehe. Efter det så bär det av till Hoffe och Dahl för en myskväll typ kommer ha med min kamera så klart (a) så kommer nog upp lite kort under kvällen.

Min nyår är räddad btw hoppa jag, om inte så stryper jag Casandra och går själv ;)


Hej hej :)

Fin sista dag på detta år. Det e fan sjukt att det är nytt år snart helt seriöst :O Idag ska jag nog till hoffe och laga mat :) Ska bli fett nice ändå, men nu står Lucas sandra och marcus där nere så får va social <3


cha cha ;)

Ja e typ över trött eller nått kan inte sitta still och bytar låt heeeela tiden men dete nice eller :)


Älskar dig

Nu e man hemma igen :)

Ja det blev en snabb sväng till M&M för att äta lite. Men nu ska jag fortsätta kolla på mina coola barn filmer puss på er hoppas ni har en lika mysig kväll som mig :)


Sitter just hos M&M :)

Tänkte lägga upp lite gamla bilder på mig som mindre ;) Hihi men jag vill verkligen ha en sån jumpsuit ska inskaffa mig en så snart som möjligt, jag och mitt shoppande vet inte vart jag får pengarna ifrån men försvinner gör dem ;)

Hinner inte lägga upp fler just nu
 


Hemma :)

Nu har jag vart i stan och fixat lite ^^ Blir ett litet kort inlägg.

Jag hitta en och självklart köpte jag den med, Kärlek!




Just nu blir det rosa mjukis dress allt gott på bilden och en mysig film :)




Fastna så klart vid datorn (A)

Men ska snart dra mig mot stan :) Vet inte riktigt om jag ska våga ta mina nya skor. Men nu har jag snackat lite med casandra och ska fira nyår med de jag väntade mig men det kommer nog bli awesome. Kommer bli första dagen jag inte har med min kamera ut ;o

Min outfit till stan kommer bli

Älskar mina skor (a)

Nu kommer lite bilder från igår och mina skor och lite så ^^ Nu ska jag snart pysa till stan och kolla lite måste köpa smink och ska kolla lite annat smått och gott till nyår hörs sen.






Duschen kallar ;)

Ska lägga upp de få bilder som finns från igår när jag duschat och vaknat till liv, kommer även bild på mina nya underbara skor :D Nej nu ska jag ner med datorn och duscha haha måste lyssna på musik de e inte kul annars ^^ <3


GodNatt ♥

Nu ska jag snart sova tror jag så ni vet ;) men imon kommer jag inte kunna blogga så mycket ska även ta en fika med min anton imon :)


Planer inför imon

Ja imon blir det att dra till halmstad och kolla fräna skor till Nyår inte för att jag vet vad jag ska göra, men det kan ju va bra att vet vad man ska ha på sig iallafalla. För allt e fixat och klart ba skor som saknas. Så Gabbi i och ska sola och kolla skor imon fett mys.

Jag just nu

Måste ha lista!

Jumpsuit - Vill ha Vill ha Vill ha! Ser ni hur cozy och snygg den är eller :O Vill ha den nu mina nästa pengar går till denna söta :) Jag vet att alla tror att jag vill ha rosa men nej inte denna gången ;) Den baby blå är så söt.

Vill även ha en sån här mössa letade hela dagen -.- Så sjukt snygg och varm :)

Hemma :)

Vart en super kul dag men mina små flickor :) Shoppat en massa mycket skratt och mobbning hihi. God mat och gott sällskap. Vi tog tåget vid 9 sen tog vi tåget hem vid 5. Haha lite goa kommentarer --->
köper biljetter Gabbi: Sandra va kosta din biljet. Sandra: 75kr. Gabbi kollar ner på sin ( kostar 110kr ) : Men varför kostar då min så :O. Sandra Maja skrattar som fan : Hon/jag ska till Falkenberg xD.
Vi Sitter på tåget från gbg till Halmstad Gabbi: Men vilket tåg tar du sen då Sandra? (helt seriös ). Vi knäcker oss igen Sandra: Jag hoppar av i Falkenberg gumman hahahaha..

Lite bilder:








Kläder/accessoarer jag köpt idag









Ojojoj...

Hahaha här har vi en massa goa kommentarer ja ;) Synd att folk inte kan ta det positivt att jag för en gångs skull mår lite bra men men jag skiter i vilket och tänker inte lägga nån energi på detta :)

Nyss hem kommer från Lidas ska nu sova ett par få timmar för att sen ha en underbar dag i Gbg med MAja och Gabbi :)


Gillar dig sjukt mycket Marcus

tack för kommentaren du har så rätt ;)

Min blogg och jag skriver va fan jag vill :)

Nu ska jag snart åka och lämna julklapp till min älskade bror :) Sen så ska jag va med Lidas ikväll och imon bär det av mot gbg med mina underbara tjejer (Y) älskar er som fan.

Pluss att jag älskar mitt liv just nu och ingen kan trycka ner mig kan jag ta min mors skit på julafton klarar jag allt :) Nya positiva och starka Sandra har kommit fram igen älskar de men kan inte lova att jag inte kommer bli en liten bitch ibland ;)


24december2010 :)

Det börja med att jag gick upp vid 9 tror jag vi köre iallafall mot Borås halv 11 va framme vid halv 1 tror jag de va, sen åt vi och åt och åt ;) efter det blev det julklapps leken och sen kom tomten efter det så åt vi lite till sen åkte vi hem. Jag åkte en snabbis till mormor och sen hem och sov :) Det var en mycket trevlig men läskig jul efter som jag aldrig firat den med Maries släckt förr men det va mycket trevligt och fick ett par goa skratt ^^ Här kommer bilder:











Huset :)

Okej igår va jag hos Curt och firade lite jul och tog lite kort på huset ska jag flytta i typ januari så jag tänkte ge lite smak prov och förklara lite :) Ja de finns lite mer rum än de som jag tagit kort på, det finns 4 sovrum 4 eller 5 toaletter ett stortkök och ett litet, sen uterummet vardagsrumet vinkällan tvättstugan ja och baren :) Mycket fint är det och Curt är riktigt trevlig och har världens sötaste lilla hund och vi ska nog inte gå in på bilarna för då dör jag omg vilka snygga bilar asså ^^

Kök/julmat

söta lilla mimmi

Min outfit




Vinkällan :)



Brasan i uterummet :)

badkaret finns även bastu

och sista korten jag har är på Baren



:)

-

Ja nu så ska jag ba hoppa in i duschen sen kommer bilder och lite förklaring om min jul :)

Kommer bli roligare att blogga nu, mycket bilder!

Ja nu när allt e så awesome och jag kan ta gryma bilder kommer jag blogga så mycket mer ba så ni vet :)


:)

Kärlek just nu :D Här är lite goa bilder från dagen.






Det jag ska ha på mig imon :)

De jag har på mig nu ^^

Slänger in en snabb kommentar :)

JAg stör mig som fan på folk som säger "väx upp" haha jag vet verkligen inte varför men en vän sa det nyss, och jag tycker det är så patetiskt att säga det när man själv tror att man är så mogen men i själva verket bara försöker vara det men alla ser hur fake det är ^^ Tycker bara det är ett utal folk inte ska slänga utsig hip som happ om man inte själv växt upp :)

Just my thoughts

Yes I Would Die For Ya Baby, But You Won't Do The Same..

Nu sitter jag hos mormor har vart i stan med Lucas Sandra och Marcus idag och fixat de sista inför imon :) Men nu ska det packas och bege sig hemåt. När jag kommer hem så ska jag fortsätta med att slå in paket, sen testa vad jag ska ha på mig imon kanske tar kort så ni får se hur söt jag kommer va ;) Men nu får jag börja öka här.

I'm the bitch not the liar ;)

I don't mind if you don't mind

Här sitter jag hos mormor idag igen och har just nu inte ett skit att göra haha. Idag har jag vatr på gekås och även åkt med Lucas som fick sitt körkort idag grattis till honom :)

Imon ska jag köpa de sista inför jul efter det får vi se vad som händer kommer faktiskt inte ihåg om jag planerat nått (a) Men nu ska jag fortsätta softa här ;)


HAHAHA

Tar inte din skit längre bitch ;)

Nu börjas det snart :)

Nu har jag fixat mig haha och även hämtat Casandra. När vi köre hem från Casandra fick hon övningsköra lite bra va hon även om hon vägrar tro det. Nu har vi ätit och ska snart in till stan och fixa det sista har även tagit lite roliga kort. vi sitter just nu brevid varandra och båda sitter med datorer x) lite roligt faktiskt.

Jag som söt och mindre




Vart tog kärleken vägen?



Så sjukt bra låt!!!

Gilla läget ;)

Ja nu ska vi allt ta och va positiva och gilla allt :) Vaknade för typ en timmasen ska snart ut i snön och sladda lite mohahaha svin kul plus att jag är bra på det ^^ Sen ska jag hämta min baby Casandra och vi ska fortsätta planera vår party kväll. Drickas ska det men var när och hur haha det tar vi som de kommer ;)


Brun ska jag bli :D

Nu e det alex tur att ligga och sola lite men snart ska jag hoppa ner igen ;) haha bilder på snygga mig i solariet.




Bra låt!!!


Igår/idag

Haha mycket att berätta ;)
Ja igår vart det mys hos Alex med julmat och lite så det va jag maja elin och alex :) jag var hemma vid 10 och fixade mig för fest. Sen möte casandra mig efter ett bra tag -.- Sen softade vi hårt det va as kul :D.

Idag nu e jag i kvibille med Alex och är barnvakt vi ska sola just nu ^^ Kommer bild på det sen nu kommer bilder på när vi va ute i snön.







Nu ska jag sola hörs sen :D

Sjukt bra dag/kväll igår:)

Hinner inte ta det nu för ska springa till bussen nu efter som jag ska till halmstad och va barnvakt ^^ men bloggar när jag är där och kommer nog massa bilder med <3


Gekås idag :)

Vaknade kollade ut och stog där ett bra tag fy fan med snö asså :O Jävlaer sen blev det gekås vid halv 2 kom hem halv 6 xd haha lång dag med bra inköp ^^ kommer nog lägga ut bilder på det lite senare :) <33


Inte bloggat på ett tag :)

Jag vet men de har vart så mycket :(... Orkar inte ta ut min irritation på folk över min blogg för de är inte värda den uppmärksamheten så har helt enkelt inte bloggat. Men nu efter som jag slutat skolan idag :D så blir det nog ändring på detta.

Har lite planer inför veckan:
  • Imon- Gekås med mormor kanske även julgodis ^^
  • Fredag- Jobbfrån 10-15 sen blir dett softa hos Alex.
  • Lördag- va med Marcus
  • Söndag- är en dag med antingen eller ;) haha men jag ska antingen va med Philip eller mackan :)
Så det är min väcka det jobba just nu är att det är så många vänner som börjat snacka med mig nu igen, så blir mycket planer och mycket dubbelbokat :)

Sen kanske jag ska ha Praktik med Joel i GBG på Gothia tower :O Hur Awesome är inte de komma bort från denna jäva äckliga stad i 3 veckor med underbara Joel (Y) klicka HÄR! om du vill läsa hans blogg :) Nej nu måste jag sova vi hörs nog imon kanske Puss



Nu blir det att öppna en öl!

Fy fan va gött de ska bli :) Min dag har vart underbart bra med Hoffe och Dahl e fan tur att man har så bra vänner asså fan va jag älskar er!!! Efter skolan ska jag va med Mackan :)
Sen blir nog en dag med hoffe och dahl imon med men då ska nog även underbara Marcus va med <3



Nu så :)

Fylle videon e alldeles för extremt pinsam haha så den skiter vi i men här kommer bildet från dagen :)




Birre är i restaurangen!

Bilder kommer när jag kommer hem och så och ska ta bild på resultatet med :D Fett kul jag älskar min klass nu ska jag äta ! <3

Så jävla grym helg!

Om jag ska va ärlig så va nog fredags och idag roligast pallar inte gå in på detaljer men har en liten fylle film som jag kommer lägga upp i bloggen sen x) Men nu ska jag hoppa in i duschen innan Hoffe och Dahl kommer


Jag saknar de ibland..





Hemma :)

Nu e jag hemma men bär snart av till Halmstad och jul pyssel så klart ^^ Ska inte sova där utan drar mig tillbaka till lilla fbg ikväll. Jag e så inte taggad inför helgen gillar inte att festa... Men ska göra det för lilla Elins skull.
Slutar skolan den 15 ägerrrrrrrr!


Inget e sig likt, för allt i förändring
Jag hoppas på ett bättre år men jag har ingen förväntning
För när saker går snett och tyngdlagen får rätt
Är vi tillbaks där på botten och undrar fan som gått snett
Ibland vill jag bara packa o dra
Ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag
Ge mig svar varför är det så
Varför ska vi och de alltid säras åt
De får skattelättnad vi får mer bördor att bära på
Vi bär oss åt som vi bär oss åt för att få värde på
Tiden vi lever i och få nånting att glädjas åt
Så jag haffar nåt korkar upp och sveper
Lämnar verkligheten och gittar från planeten

Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats så snabbt gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras (trots allt!)
Jag känner mig inte ensam
Jag hoppas att vi träffas

Jag behöver endast de som har bränts fast
Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp (klapp klapp)
Vill dit de inget skitsnack (snack)
För jag vet att

Igår :)

Hos m&m så spelade jag lite piano och lärde mig början på River flows in you :) Den e sjukt fin och ganska lätt i början hihi. Mitt mål är att lära mig spela hela. Somnade typ sjukt sen igår as keligt så e trött idag men ska nog gå bra :)


Skolan :)

Som vanligt är min klass sjuk x) Olivia sitter här med gabbis dator och skriver en massa på gabbis msn (y) Efetr skolan blir det att köpa nått till lilla Elin sen får vi se hur mina planer slutar för dagen.


Tråkar :)

Så blir nog att slänga fram gitarren och skriva några rader :)


Gillar inte att blogga just nu.

Men jag gör det för söta Casandras skull ;)
Idag försov jag mig ganska gött, mohahaha men drog till skolan ändå vi gjorde inte så mycket idag faktiskt. Sen efter skolan blev det prof möte/fika med Olivia Gabbi och Maja kom hem typ nyss. Helgen är full av överaskningar ska nog ta och berätta vad jag ska göra idag för kommer inte hinna blogga i helgen men ska försöka ta lite smyg kort.



Som ni ser bir det en fullbokad helg ;) Men det ska bli sjukt kul med allt faktiskt kommer ju va med mina gryma vänner hela helgen. För fredag ska söta Amanda klippa mig. Lördag blir det jobba men Alexandra sen fira Elin med alla sjukt bra tjejer. Söndagen tänker jag inte avslöja ;) Men kommer bli grymt hoppas jag på.

Nu ska jag pysa in till stan :)

På möte sen bär det av till halmstad vid 6 tiden. Ska ju ut och äta sen spendera natten med Gabbi :) Ska bli toppen känner mig dock lite stressad men det kommer nog gå bra.

Kvällens face look/outfitt



 



Jag har fått frågan - "har du färgat håret" hur många gånger som helst nu på senaste tiden, så tänkte berätta vad jag använder och tipsa om det :)
Jag använder faktiskt Franck Provost Expert Colour for coloured or higlighted hair. Det är så sjukt bra man får verkligen behälla sin hårfärg och det göra även att håret får mer liv :)



Ledig imon :D

Känns toppen e lite flum nu men aaa :D Imon blir det även att sova hos gabban och skolan bjuder på mat ska bli mysigt som fan. Kanske blir fika med kb och sen bär det nog av till min söta Elin :)

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it


Jag förstår mig inte på dig/er..

Random inlägg..

Fattar inte hur "folk" kan välja att förstöra nåns liv genom att överdriva med skit snack. Jag litade på dig/er en gång gett dig/er chanser som inte går att räkna men nu inser jag vem/vilka du/ni är och det är inte värt mer tid fy fan för dig/er. Men fortsätt mer ditt/erat skit snack ni/du kommer nog långt asså. Synd att man inte kan näma namn och varna andra för din/er skit. Men tack för tiden och dra åt helvete :)


Musik :)

Ison & Fille - Lägg ner ditt vapen


HighWon - Från hjärtat


The Script - breakeven


Nelly - Just a dream



Tävling :)


Jag är med och tävlar hos Liindblaads.se och youfoundit.blogg.se
Så gå in och kolla deras bloggar :)

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga.


Min Elin baby fyller idag 17 :)

Gratta henne fan :)


Kärlek till SNÖ ♥



On the way to work :)

Japp nu ska jag snart gå mot bussen som ska ta mit till tåget och sen Halmstad där jag ska jobba i några timmar nu. Är lite nervös om jag ska va ärlig men det kommer nog gå fint tror jag :) Gårdagen tänker jag inte en skriva om för det va så jävla FAIL på allt fast det var ju mest för att en person tyvärr åkte med till Halmstad men men jag gjorde det bästa av det. Det soligaste igår va bussen dit sen hemresan va mysig (a)

Nej nu får jag springa till bussen Puss

I was born a bitch you were born a liar

Awesome :)

Har vart med Maggie och Casandra denna dag Maggie åkte nyss men Casandra ligger i badet så leker lite med hennes dator :D Ska snart in till stan köpa godis sen krypa ner i sängen och bli frisk till lördag. ♥

Sjuklingen själv :)

Ja idag e jag sjuk har bara legat hemma, kunde inte snacka när jag vaknade så jag ba nej jag ska jobba på lördag viktigare att va frisk då typ. Men har fått en del gjort idag har pluggat på ganska bra. Men blir nog en sväng in till stan vid 4 och träffa Casandra toppen ska det bli men kallt :(
Helgen är tydligen redan planerad fredag ska jag va med hoffe och dahl sen lördag jobb efter det va med gabban och elin söndag ska jag va med lidas så det blir en mysig helg med dom riktigt bra.



Nu har jag lite lust att blogga

Men inte helt så kommer inte bli några detaljer :)

Med i helgen festade ju jag i fredags och blev så jävla full!!! Inte okej gjorde bort mig framför Alexx Kb och Patrik men va fan det va ju ba vi ändå ;) De sov över hos mig och åkte hem dagen efter ( tänker inte gå in på dagen jag kommer ihåg nästan allt men e så pinsamt så de hoppar vi)

Lördagen BAKIS! så då hände det inte så mycket. Sen va det soc i måndags..
Itisdags så va jag med gulliga lilla Lidas vi kolla film och så, sen drog jag till Gabban och sov där sjukt mysigt.
Va även på scandic och fick jobb :D !!!!! Är så jävla glad ska jobba på lördag!

Idag har det vart att jobba som FAN i köket xD julbord säger nog det mesta vi busa som fan och fick så klart dit eddie dete grymt ;) Sen har jag bara chillat hela dagen.

Men har inte så mycket mer att säga än har nu klocka :)<3



RSS 2.0