Heeeej ;)

Nu sitter vi här ute och ba chillar x)
Super bra låt måste höras!


Imon så blir det att dra till Maggan med lite folk skulle jag tro vilket ska bli mycket mysigt :) Sen är det ju söndag då alla vet vad som händer!!! Så jävla kul ska det bli :D Vi får hoppas på det bästa ;)))) Men jag kommer inte hinna blogga imon för måste fixa mig och skit kommer bli sjuuuukt stressigt men men ha det gött PUSS

Övningskörning ;D

Kärlek till det körde för andra gången idag och har kört i typ 5 rondeller galet! Sen körde jag och hämta maggie och casandra hos casandra :) och körde hem va ute i typ 2 timmar kanske fett kul! Fick inget kärringa stopp nu heller :) Vet inte vad som  händer ikväll men bloggar senare <3


Dessa tjejor e jag med och bilden togs idag :D

Här e jag :D

Kom hem igår men va så sjukt trött så orkade inte blogga :)


Men jag har vart hos Maja i smålandsstenar! I tisdags när jag kom dit så blev det att åka vatten skidor jag kom upp på andra försöket men stog upp på 4 :D Sjukt kul va det men fan vilken träningsverk man får har det än... På onsdagen gick vi upp vid 10 och drog ut med flotten på sjön och softade där lite sen åkte jag hem. Idag har jag jobbat sen så blev det övningsköra lite fan va grym jag va första gången jag växla och fick inte kärringa stopp en enda gång och körde typ i en timme :D efter det blev det gekås köpte lite softiga saker :) När vi körde hem hämta vi Casandra på vägen och Pelle Johan och Rickard kom förbi vi drog till donken ( bilder kommer ) sen hem till Pelle snackade lite om 15 och 16 augusti vilket ska bli GRYMT!!! Och nu ligger jag här i min säng och ska sova bloggar mer imon för slutar nog tidigt PUSS


Nu :)

Ska jag ta en sväng till stan och va lite med gott folk och ba må bra så kanske bloggar ikväll :)


Trööööött!

Är sjukt trött på allt just nu men ska skriva lite ändå. Nu har jag slutat jobba och fått lite saker ur vägen, ska snart börja packa inför imon vill inte säga vart jag ska men bloggar la om det imon om jag har tillgång till dator eller när jag kommer hem på onsdag :) Ikväll har jag inget planerat men det blir la att försöka göra nått lite kul.



Har även försökt att komma in där min så kallade mamma bor och hämta mitt lämp och lite kläder men det fick jag ju inte efter som hon är en sådan bra mamma... Fick även ett underbart brev av en så kallade mamma ser ut så här:

The day

Ja igår så jobbade jag till fyra sen blev det hem och fixa allt inför tältandet drog till Casandra där vi mötte upp några :) Sen till ringsegård och sätta upp tält det var typ ba jag och Casandra som satte upp tältet för de andra va lite tröga ;) Sen blev det gilla, gitarr, Musik och ett jävla snack! Mario kunde ju då inte sluta snacka så jag var ju då vaken hela tiden vi gick upp vid typ halv 7 och packade ner alla saker sen blev det att dra till donken! Asså har nog inte haft så kul på länge och mysigt var det med! Nu har jag ju även vart med Julia Lydia och Gustav :d mycket trevligt har det vart måste göras om snart!




















Underbara dagar men nu ska jag sova god natt :)

inte sovit ya3ne!

Men fy fan va kul jag har haft LYCKLIG är jag och har seriöst träningsverk i magen för att jag skrattat så mycket :) Men jag tänkte sova lite nu eftersom jag inte har sovit inatt berättar mer sen om gårdagen, natten och denna dag kommer även video :D


Ni får mig att lee på riktigt ♥

Tälta me dem bästa!

Jag är lycklig :D Men nu ska jag packa det sista skynda mig som fan för casandra dampar. PUSS

Happy!!!

Min dator är fixad och allt är kvar KÄRLEK aaaaaaa! Är överlycklig ni fattar inte :D
Aja nu ska jag börja skriva här :)

Tisdag: Så blev det att va med Mackan och Peter vi satt uppe på tångas idrottsal och kollade på nått skit fan va kul det va men sjukt läskigt att komma upp!

Sen hände det inte mycket förens till 
 
torsdag: Då åkte jag och Casandra på en fest först fast det sög ganska hårt så vi drog vidare för att träffa killarna :) Sen blev det hem. 

Fredag: Va en sjukt gooo dag! Började med att jobba själv i köket, sen kom min underbara lilla Alexandra till mig :D Vi åkte och träffa min bror och tog en sväng med båten när hon hade åkt så blev det hem till Joe och kolla film :)

Idag: Så ska alla tälta :D

Söndag: Konfa träff!

Bilder från allt:







Duschen :)

Nästa!
Sen så kommer jag blogga igen om veckan för har hänt en dal och mina planer för kvällen och imon :)


I smile because I got you baby!

Jag hatar dig!


Ny duschad :)

Asså nu är det inte långt kvar på sommarlovet det har SUGIT ganska hårt men fan det roligaste väntar kommer va sjukt mycket nu! Först nu i veckan kommer det besök från Stockholm så blir en riktig nissastrom 08 träff nu asså! Sen på lördag blir det att tälta hoppas vi på. Sen 29 Festival och Mycket mer :D Är så glad att jag har alla dessa goa tjejor och pöjkar!


Det är ba så ;)

Saknaden finns där..

Nu blir det att kolla lite tv sen sova upp och jobba sen har vi en händelserik helg framför oss så blir att vila ut så länge man kan ;) Imon har jag inget planerat alls bara jobb men slutar la vid fyra fem som vanligt, så får se vad som händer då.. Min kropp är ganska sönder stressad och mitt huvud med så ska nog ta det lungt så mycket som jag bara kan.. det värsta har inte börjat än ♥


Musik :)



Detta är en låt som jag inte gillade när den kom ut men som jag fastnat för endå ska ni veta har lyssnat på den sjukt mycket nu det sista :)



Men vad tycker ni? ♣

It's so you


I like it :)

Lördags så hade jag skit keligt på dagen plus att jag va ledig så på kvällen blev det att vara med Hoffe och Dal FAN va skoj jag hade!

Outfit


Söndag blev det sova ut till typ halv 2 (a) hehe sen långås till lilla Maggie där vi softade runt lite :) Sen drog jag hem vid 6 och fixade mitt rum sen blev det att köra till lilla söta Mackan och en massa :) Super kul det med !

Outfit


Allt och inget


Ja en ny kategori om ja allt och inget så tänkte börja den nu för vill skriva av mig :)
Och idag handlar allt och inget om falska personer. Stör mig sjukt mycket på att alla nu förtiden är falska tycker det är töntigt att man inte vågar vara äkta, men man märker ju på de som försöker och de som inte. Har lärt mig nu att inte ge alla en chans de jag känner mig osäker med och ger mig "dåliga vibbar" ska jag ba skita i för de är inte värda uppmärksamheten för det är det enda dem vill åt så jag säger SKIT I FALSKA AS ;) haha kanske inte ska va så hård men ändå. Liksom de "vänner" som typ säger hej när ni ses på stan och har det där riktigt falska "heeeeej" skriket och som bara finns för skvaller eller utnyttjning. Det är ba inte okej... Men ska börja lyssna på mina riktiga vänner mer om "dåliga vibbar" så får vi se hur det går fram över. Har klarat mig med mina riktiga vänner mellan 12 till 6 år så ska nog klara mig ett bra tag till ;)  


I can see clearly now

Ja nu sitter jag här bakom datorn i mjukis och har tråkigt :/ Lyssnar även på musik vilket är lite trevligare, men vet inte alls vad jag ska hitta på men det märker vi :)

Min låt när jag fyllt 18!



Beautiful day

Sjukt bra dag igår har inte skrattat så mycket på länge :) Det blev ju först då varberg ett tag med Robin Mario Mackan Casandra och Maggie asså Mario så sjukt jävla rolig kille! Sen efter det blev det kräftis så klart! Så roligt träffa en massa gott folk sen dansade jag och Casandra sönder på dansgolvet med typ 30-40 åringar hahahaha! men fan va kul det var. Sen blev det hemfärd och chillade lite med Pelle och Rickard :)
Nu idag så har jag vaknat och åkt till jobbet när jag kom dit sa det att jag inte behövde jobba SJUKT keligt gått upp i onödan eller vad! Nu ska jag äta PUSS

Bilder:







Ni gör mig glad!


Varberg

Nästa ;) Så blir att blogga efter jobbet imon men ska ta en massa kort ha det bra PUSS♥


Taggad :)

Som fan kvällen kommer bli crazy ;) Fick fint besök på jobber idad lilla Rickard och Pelle dom skulle spela golf sen så satt dom och snacka med mig när jag inte hade nått att göra sjukt nice. Nu ska jag fixa mig funderar ba på vad jag ska ha på mig ;) vi får se <3


Har tillkommit två sak i...

Sommar höjdpunkter :)



Ska bli sjukt kul imon :D

Smink :)



Ja nu tänkte jag tipsa lite om smink :)
Tänkte börja med mascara den jag tycker är bäst är extra-volume collagent från Loreal funkar sjukt bra på mig och säkert på många andra den håller sjukt länge och man får långa tjocka ögonfransar.

 
Min favo foundation är Niveas Ideal finish för den täcker mycket och det ser ut som ens vanliga hud den är inte heller så kletig som många kan va jag gillar den stort.


Sen kommer vi till pudret och den jag använder just nu är Maybellines DreamMat powder den är faktiskt bättre än vad man tror även denna täcker bra och håller sig kvar ett bra tag.


Sommar höjdpunkter :)



Har en del goa grejer att se fram emot :D

Vaken :)

Nu har jag då äntligen gått upp ur sängen men lilla Casandra ligger fortfarande och sover hon är för söt asså :) Det regnar även som fan ute :/ så keligt vi får la se vad som händer idag i och med detta väder... Men igår så fick vi besök av polisen på vår gård haha det tog inte lång tid ;) men de va efter några som körde utan hjäl på en moppe med över tejpad nummer plåt. De hade kört rakt in i staketet här lämnat moppen och sprungit haha ja man slutar aldrig förvånas ;) Men bloggar senare ni får ha det bra så länge :)


jag älskar dig ♥

Har vart på donken (a)

Men min bror det var mysigt träffade även Mario och hans tjej där, men nu är jag hemma och ba väntar på att nått ska hända haha. Har även bränt sönder mig idag vilket inte är okej -.- På fredag blir det att gå på festival med lilla söta Maggie som även har vart här en liten stund idag, men vi får se hur det går för lite pnsamt kommer det dock bli ;)


Söta underbara Susanna kommer hit imon ska bli grymt :)

Ny blogg design!

Äntligen är jag då klar med min blogg :D tycker denna va grym ^^ hihi

Vad tycker ni ?

Jag lever ;)

And i'm back on track :)

Haha ja men nu har det vart mycket dessa två dagar :) Vart med Lydia och Julia båda dagar älskar dem så jävla goa e dem. Måndag så blev det stranden med Lydia och Julia vi softade mest den dagen. Sen på tisdagen så blev det att fiska krabbor :D och softade även denna dag träffade Elin med vilket var härligt!
Idag så blev det stranden med alla goa grabbar plus Maggie och Casandra :)




Har tråkigt :)

Japp nu har jag fixat mig fast vet inte vad jag ska ha på mig har så keliga kläder :/ Men ska snart ringa Mackan för han är så seg på sms.. Sen snart blir det VM final!!! :D fett skoj och ikväll blir det att softa som vanligt tror jag.


be strong

Musik



Sjukt go och bra låt hittade den nyss när jag satt och kollade runt lite.
Boys Like Grils - Thunder
Dom har gjort många bra låtar såg jag :)

Bilder från dagar :)

Japp nu kommer lite bilder från igår och lite när vi var på stranden :) Det var underbart kul igår fast inte när det spåra ut tur att ni är okej jag blev rädd när jag såg det <3

Igår:




Stranden:




Segare tjej blir svårt att hitta..

Är hemt slut har nyss duschat vilket var sjukt gött nu efter jobbet. Nu är det bara att planera kvällen :)

Kissies låt suger tycker jag om jag får säga det hon sjunger ju samma sak typ 100 gånger sjukt seg!


Tagga*!"

Nu e det att tagga som fan mer bilder från igår kommer imon efter jobbet :) och bilder från denna kväll ;) Nu väntar jag på att Casandra ska komma så vi kan fixa oss en massa! Sen blir det att dra till Jacke GRATTIS!





dum spiro, spero


Nu ska jag dra ;)


toppen :)

Ja onsdagen blev fett lyckad fan va många vi va :D men ni alla gjorde min dag! Sen igår så tog jag ba det lungt. Idag har jag jobbat 8-15.30 ganska gött ändå efter det blev det tåg upp till Varberg med Casandra vi fick sällsakp på tåget av Elvira sen blev det en runda på stan. Sen gick vi till Micho och han fick sluta så han åkte med oss hem :) Nu sitter jag vid datorn och idag ska me bli fett nice ♥

'







Vår låt baby ;) får mig att tagga redan nu!
 

Du gjorde min dag :)

Jag e glad att vi pratade<3


^^

Nu sitter jag hos Mackan han duschar, vi har vart och spelat fotboll eller de har spelat jag har kollat (a)
Imorgon kommer vi få besök hemma hos mormor och morfar berättar vilka och hur det går imon vi får hoppas på det bästa :) Nu blir det att kolla på fotboll sen vet jag inte. Min dag har vart ganska tråkig annars jobbat till 4 sen kom putte hem till mig och vi satt och snacka lite sjukt gött var det känner mig laddad och lugn efter det :)

Jag lovar <3

Jag ska byta design kan behövas ;) Men denna blir lite enklare eller vad man ska säga men tror den kommer bli nice ändå. Men nu ska jag dra vidare så vi hörs senare

PUSS ♥

:)



Byta blogg stil ?

Ja jag funderar på att börja skriva om mitt riktiga liv det jag försökt dölja i bloggen men har inte bestämt mig än, ska låta det som händer nu lugna sig lite sen får vi se.

Kommer nog inte blogga så mycket men vill säga att jag älskar det riktiga vänner man har som ställer upp som de har gjort de här två dagarna, man märker verkligen vilka som utnyttjar en och vilka som verkligen är där.


Vad som döljer sig bakom leendet kommer snart ut...

Självklart...

Så ska min dator paja!!! Så jävla typiskt Hatar datorer och allt just nu så ska inte blogga för vill inte ta ut min ilska på bloggn så vi hörs♥

Nu bär det av till Anton :)

min underbara baby fyller år idag GRATTIS! Så nu ska jag stressa som fan och fixa mig så Puss


Här är början av Kissies låt



Jag tycker själv att den låter kass och sjunga kan hon ju inte efter som de har gjort om hennes röst så sjukt mycket ;) Men kommer säkert bli popis bara för att det är hon tyvärr...
----------------------------
Nu ska jag hoppa in i duschen bloggar snart ♥

Jobbig dag..

Jag är verkligen helt slut och skit sur hatar Tyskland! Men får se om jag pallar ta mig till Anton idag vill men e trött som jag vet inte vad men ska ringa den söta pöjken och prata med honom :) Om det inte blir Halmstad blir det att träffa tjejorna en liten stund.


Jag är uppe :/

Fy fan va seg jag är gick upp 8.. Men igår så blev det ba att va en stund med Mackan Casandra och alla dom goa killarna :) Nu ska jag snart gå ner och äta frukost efter det blir det tråkig kurs i typ timmar kommer dö. Sen får vi se om jag orkar dra till Halmstad Men hör av mig så fort jag kan :)


Ha en fin dag på straden ni alla som kan ha det ;) ♥

Här kommer jag igen :D

Nu kan jag äntligen blogga igen varje dag! Underbart men ska snart iväg med la familja :) Sen får vi se vad som händer men blir tidigt i säng efter som jag ska på sån tråkig kurs imon för...


Japp för att få börja övningsköra vilket ska bli gött som fan :) Sen blir det jobba efter det -.- så jävla lyckat samma dag som det ska va super varmt ;) Efter det blir det nog hem till Anton och fira honom och på söndag blir det nog träff med de jag va konfakompis för! mycket planer och lite tid.


Måste dra P.s. Jag älskar mitt hår Puss

Tisdag !

Ja det började då med att jag och Casandra inte visste hur vi skulle komma till Halmstad så vi beslutade att ta moppen och fullborda ännu ett litet äventyr ;) Vilket vi gjorde men inte som planerat HAHAHA. Vi tog kort mot vår väg till halmstad vi kom till Getinge sen så ringer mamma halvt hysterisk och säger att vi inte får köra längre för att det åskade -.- Detta var vid halv 11 så vi ringde runt och kollade om någon kunde köra oss, och Mikael markus pappa ställde upp sjukt snällt :) Så vi fick köra tbx till Hjortsberg för att sedan åka bil till Halmstad meeeeen när vi körde mot Halmstad så missade vi regnet efter som vi hade det bakom oss tyvärr fick vi ju köra igenom hela jävla skiten på väg tbx HAHA så blöta var vi. Men vi fick se den underbara Eclipse som va SJUKT JÄVLA BRA! :D

Bilder på vår väg mot Halmstad:












Vår låt :)

RSS 2.0