Nej nu ska jag sova :)

Jag vet att det är tidigt men har inte kunnat sova på ett par dagar nu så lika bra att lägga sig tidigt så kanske man får lite mer sömn :)
Imon blir en seg dag med städning och skit i skolan x) Jaja
God natt Sov gott


I want to stop my life and replay it from here on

Sandra Kommenterar!



Ja jag har haft detta på huvet ett bra tag nu så varför inte bara skriva om det :) Så här kommer det.

Idag skulle jag vilja kommentera det här med att man har sånt sjukt bra självförtroende på internet ja på typ FB eller blogg o man nu har det, men sen kommer det till verkligheten då personen inte har nått självförtroende alls och e sjukt osäker på sig själv.

Skriver hela tiden fan va snygg jag är och jag är bäst och en massa såna saker som de aldrig skulle säga i verkligheten. Men jag förstår mig inte på sånt folk efter som andra tycker ju bara att det är töntigt när det vl träffar personen och märker att den inte har det självförtroendet som den utspelar sig för att ha på internet.

Jag förstår att det kan va skönt att sitta där bakom en datorskärm och ba våga skriva jag är så jävla het men på samma sett förstår jag det inte för jag skulle aldrig kunna sitta och skriva sånt och sen träffa en person som då läst de jag skrivit för det är ju sjukt pinsamt.

Nej men tycker inte det är okej att va så stolt kaxig och sånt på internet om man är så osäker på sig själv egentligen.

Det går sjukt segt!

Jag skojar inte när jag säger att det har tagit mer än en kvart att få över det viktiga på datorn :O Det är fan galet sen kanske de hemsidorna jag sparat inte går att kolla på :'( inte okej!
Här kommer lite as gamla bilder:












Sitter med min ex dator :(

Fy fan va hemskt det är att sitta med denna dator ni skulle ba veta :( Men men har en dator i alla fall. Har nyss skickat in min matte vilket känns sjukt gött :) Fick MVG- i servering A vilket jag inte förväntade mig men gud va gött asså! Har nu typ ett G och 3 MVG så är sjukt nöjd. Nu ska jag börja lägga in bilder och annat viktigt på denna datorn så bloggar snart ♥


Vill ha underbar sommar nu!

RIP min dator!

Blir att lämna in datorn nu buhu :'( aja ses efter sommaren love you.... BUUUHUUU


Hej hej :)

Jag tänkte bara skriva av mig lite :)
Jävla äckliga **** fan! Jag hatar dig gå och dö!
Så nu va det klart känns lite bättre iallafall nu blir det snart att gå och äta och dra vidare till nästa lektion. Blev mycket skratt och prat om helgen idag kul kul :D


Skolan :)

Har inget alls kvar att göra på denna lektionen så ska typ ba sitta vid datorn tills vi ska sluta x) Med det är ganska gött ändå efter som jag ändå har sjukt ont i huvet.

Imon ska jag lämna in min skol dator :'( RIP!!! Jag kommer dö ju!


God natt :)

Nu blir det att sova så man orkar med veckan.. Kommer inte bli lätt men får hoppas att min underbara klass är lika go som i fredags! Jaja nu ska jag sova ha det gott Puss


Plugg..

Fy fan har pluggat matte ett bra tag nu vill jag lova men är snart klar måste bara ta me allt till skolan och fråga lite saker sen ska det nog gå bra men nu ger jag upp matten för idag.
Är seg som fan har bara slappat hela dagen ganska gött ändå men nu har jag inget att göra hm lite keligt men jag kommer nog på nått blir la att kolla om det finns nått på tv äta och sen sova.


I Miss You

Min topp 6 i Eurovision



6.
Romania. Paula Seling & Ovi - Playing whit fier

5.
Cyprus. Jon Lilygreen and The Islanders - Life looks better in spring

4.
Azerbaijan. Safara- drip drop

3.
France. Jessy Matador - Allez olla olé

2.
Belgium. Tom Dice - Me and my guitar

1.
Germany. Lena - Satellite

Låt :)


Bilder från helgen :)
















Eurovision

Min favo låt!!


Jag vet inte vad jag gör för fel.

Men nått är det för jag sabbar bara för mig hela tiden. Men en sak jag inte förstår är varför jag alltid blir lämnad. Typ när man är några vänner och umgås några stycken så är jag med i början sen till slut blir jag som luft ingen frågar om jag ska med och för söker smyga med saker bakom min rygg, sen när man väl är med så känner man sig sjukt utfryst och som luft. Det har verkligen hänt mig hela tiden rakt igenom mitt liv vet inte vad jag gör fel men aja folk pallar nog inte me den jag är ba. I guess that's how it is.

Bilder från igår kommer senare

Orkar inte blogga

För mycket just nu


Hemma :)

Har vart i slöinge och kollat på min brors match sista 20 minuterna så spelade jag Putte Adde Pontus och Tobbe fotboll det va super kul! Nu ska jag kolla på tv så puss hej :)

Grattis Maja!

Igår så gjorde ja kladdkaka till Maja :D Och Alex gjorde tårta! Mysig dag i skolan.

Grattis till Snygga Maja!




Nu blir det att sova :)

ja nu ska jag snart sova så vi hörs imon slutar tidigt så bloggar vid 12- 1 :)


Tala är silver men tiga är guld.

Nu har jag kommit hem vart med underbara Mackan vi körde till hans mamma och satt och snacka en massa. Sen fick jag göra makaroner till Andy för han palla inte göra det själv efter som jag går hotell och restaurang så jag ska bli hans kock sen ;) HAHA Efter en stund kom Wawwa och efter det så drog vi till Jake och softade med alla. Och sen när jag kom hem så fixade jag en sak som ni får reda på vad det är imon :D



Kläder!


Kommer ett svart sånt nån gång med.


Och denna med :)

Nu bär det av till Mackan vi hörs ikväll!

Damp damp damp och lite mer damp!

Just nu vill jag bara skriva allt jag känner men nej det är inte okej att göra på en blogg när det handlar om andra!
Men kommer nog inte blogga så mycket för blev så arg just nu och sårad så pallar inte. Hoppas jag kan träffa Mackan sen så jag kommer på andra tankar. Ska duka laga mat och ta kort på kläderna nu så nästa gång jag bloggar blir det bilder :)


I miss you too much now baby

Solen skiner och vinden viner ;)

Haha men a det är ju inte så fint väder ute men sol är det. Ja det blev ju inga bilder igår och det va för att min kamera dog :( Men jag återupplivar den just nu. Vart ledig idag men ändå vaknade jag 10 men gick och la mig halv 10 igår (a) va trött och irriterad så det va nog bra det. Men bilder na kommer så snart min kamera lever.


SNYGG!

Stromae - Alors on danse

Ja nu lyssnar jag på denna låt som är Majas favo ;) eller inte haha. Sitter hos älskling och pluggar vilket han med skulle göra men han och Adde står där uppe och snackar om nått så blir inget pluggande för honom ;) Har hämtat ut paket idag :D !!! Så det blir bild på det när jag kommer hem.
Just det för alla som vill veta så är jag ledig imon det gillar vi ♥


Vart tog somman vägen.

Fan va kallt det är ute asså :O Helt galet helgen va ju super varm men men det kommer la snart igen hoppas jag :) Nu har jag äntligen gjort klart mitt hotell fan va nice det blev alla kommer vilja bo där jag svär :D Sen nästa lektion blir det taco och film soft som FAN älskar min skola klass och lärare trivs som fan!
Efter skolan ska jag nog packa ner lite hemma i huset vi flyttar ju fan snart.


Gillar dig som fan du förstår mig och hjälper mig du sviker inte och håller vad du lovar än vän jag hoppas på att ha livet ut!


14 dagar kvar tills skolan är över!


20 dagar till flytt

36 dagar till eclipse

Min pojkvän är bäst!


Jag älskar dig :)

Nu :)

Kolla jag på Wallander på kanal 4 :) Efter det så blir det att sova skola imon ju... Imon blir det att softa bara och ta det lugnt. Men vi hörs imon.


Bilder från igår :)

Blev grillning hos Sofie :)






Detta är Addes bil när han skulle hem :( inte så kul det tog ett tag innan vi fick byt de men till sist kunde han köra hem och byta bil :)

Kul Kul

Igår blev det att softa bara :) Och idag har jag vart i Halmstad med familjen och Putte. Sen vii kom hem har vi ba solat. Snart blir det mat och dra till slöinge och fixa inför kvällen! <3


Helt seriöst!

Varför har man ens ett förhållande när man aldrig är själva!!!!

Förlåt för dampet men blir irriterad som fan och ledsen.. Men men ja som ni märker e kvällen osäker, men dagen har vart bra i skolan iallafall. På engelskan så körde vi en massa spel först stop the bus sen blev det gissa låt och artist sjukt kul lektion!


Kul dag i skolan :)

Igår blev det grand ändå :) Men sjukt keligt att åka hem halv 12 -.- Jaja. Det kändes sjukt bra på nationella idag hur gött so m helst blev klar vid 9, sen drog vi till Olivia och softade nu sitter vi på Eng så ska lägga ner datorn men hörs sen :)


Seg som faaan :(

Har inte ett skit att göra bläää! Nyss ätit det blev as gott. Just nu sitter jag och kollar på tv det är nationella imon så jag hoppas på det bästa ^^ Så blir la att sova tidigt inatt, imon blir det även mys kväll med min älskling!



Ja vädret verkar ju inte bli så fint ;)
Hemsidan hittar ni här .

Blev en lite paus :)

Med glass chokladsås och kiwi i det fina sommar vädret :D

Det gillar vi, sommar är bäst!

Redan hemma :)

Ja nu är jag hemma det blev ingen idrott idag så fick ta och åka hem sjukt gött för nu ska jag plugga lite :) Sen blir det att plocka ner lite skit till flytten ska bli så gött.


Nu ska jag plugga ♥

Patrik Nilsson <3


Jag älskar dig ♥

God morgon :)

Ser ut till att bli en fin dag så sola blir det idag med :D Har ingen dator i skolan så bloggar igen vid 3-4. Är ganska trött idag tyvärr inte okej men blir la piggare snart hoppas jag. Men nu ska jag fixa mig vi hörs sen :)


Hem kommen :)

Från supermotard :D Det va sjukt kul och ganska lätt va as nervös för va den enda tjejen som vanligt ;) Men det gick bra dom sa att jag hade bra linje och va bra för att va tjej !!! Verkligen min grej. Nu ska jag göra pommes fixa mig för att sova så kanske bloggar innan jag ska sova men det märker ni ^^

Vatten krig

Med familjen :D Jag van så klart!
Nu ska det ätas Puss Puss

Hemma :)

Sitter och kollar på tv ska snart gå ut och sola hörs sen :)

Puss

HATAR!

När min pojkvän inte säger vad han ska eller ska göra utan bara SKA iväg och jag får inte ens åka med det suger ganska sjukt hårt!

Men jag får la överleva och försöka att inte va sur men kan inte lova nått är som jag är ;) Blev en sväng till getinge och kolla på min bror när han körde cross det va ganska nice. Saknaden är stor men ska nog ut och köra med han nån dag :)
Planer inför imon: Det blir supermotard :D min bror kommer tvinga mig köra -.- JAG KOMMER DÖ HAHA!



Jag imon fan!

Första sommar videon :)



Galen dag även idag ;)

Kommer mer om dagen sen :) Just nu sitter jag hemma med min älskling och lyssnar på en dålig låt som han ville lyssna på Den suger och är här nedan!

Dagens låt By Putte



Älskar dig!

Nej..

Nu blir det upp och duscha sen sova blir en dag med lekar imon :)

Så sove gott Puss

Så här blev den :D

Vad tycker ni?

<3

Klar med min nya header :D

Nu e den klar den blev la inte så bra men tycker det är bra att variera lite :) Ja min nya design kommer upp imon tror jag! Tyvärr blir det ingen smyg titt ;)

Helt galen klass!

Sjukt rolig dag i skolan asså haha. Man fick veta ett och annat om en del i klassen ;)



kOMENTAR: JAG VET VAD DU GJORDE NÄR SU VAR 13 ÅHHHHHHHHHHH !!!! :O:O-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Jag strulade iaf inte med en 13 åring när jag är 17!!
-ass¨denna kommentaren kan jag inte ha på min status :O
-först en 13 åring och nu en 39 åring.. illa!
-hahahah 39 åring WTF :P
-hahahahaha


Så kan det se ut på FB med vår klass HAHAHA om man va med så fattar man mer :) Nu sitter jag vid tv och datorn (så klart) och har inte ett skit att göra det suger ganska hårt. Men sen idag blir det nog ett bad om jag orkar :)

God morgon :)

Ville ba ligga kvar i sängen idag asså sjukt jobbigt att gå upp va det :( Idag har jag inga planer alls vilket e lite keligt men kommer la på nått jag måste göra. Måndagar suger! Så alla vet.


SNYGGING!
43 dagar kvar!

Nu blir det godnatt :)

Ska sova är as trött kommer va sjukt seg imon asså :(

Puss Puss

Bilder från helgen :)

Fredag:







Lördag:




Helgen

Kommer massa bilder sen när jag orkar lägga upp dem ;) Har la vart en lite si sådär långhelg men varför behöver vi ju inte ta upp ^^
Men har inte bloggat för har inte mått bra allas så ville inte ta ut min ilska på bloggen :)

Men i Fredags så blev det att jobba SJÄLV i köket på mitt jobb trodde jag skulle dö helt seriöst, men jag fixa det :D Efter det så kom Maggie och Casandra hem till mig och vi fixa oss sen drog vi på förfest hos Jake sen blev det party hos Nebojsa för han och Patrik fyllde år så Grattis till dom!

Lördag
ojoj ja man mådde ju som man mådde ;) men träning klockan 11 blev det sen tåg till Varberg för att softa hos San vid 5 men Maggie och Elin Det va mysigt. När vi kom fram softa vi grilla och drack (a) HAHAHA Lyckad kväll som alltid och ett plus va Frida och Elin som inte brukar va med men toppen va det verkligen !


I miss you


Bloggar när jag orka :)

inga bilder tyvärr :(

Min kamera va död så det blir inga bilder men just nu så kör vi singstar as kul :D
Hörs imon puss

Hemma

Efter en lång och unken dag fick åka buss hej själv skoj ;) Men jag och Lidas började smsa fett kul va så längesen har saknat den pöjken som fan!

Sen vill jag bara kommentera en sak: Jag söt mig sjukt mycket på folk just nu, för jag tycker inte att det är mitt ansvar att höra av mig när jag har gjort det alla år innan. Fattar inte hur folk kan skita i en bara för att min inte hör av sig när de ALDRIG har gjort det söt mig något sjukt för man dissar inte folk så. Sjukt jävla töntigt!

Men nu ska jag packa till kvällen men kommer inte kunna blogga tyvärr för vi kommer inte ha nått internet men ska ta bilder som ni får se imon istället :) Nu måste jag rusa ♥


Ser la helt okej ut ändå :)


En sjukt bra sida om ni me vill se ert personliga horoskop så tyrck HÄR.

Nu bär det av till skolan!

Kommer inte ha dator med mig så bloggar när jag kommer hem vid 3-4 :) Puss


P.S Casandra är en söt unge som är min bästavän som jag älskar mycket!

God natt :)

Ska kolla desperate housewives nu sen så ska jag sova. Längtar till lördag då jävlar blir det skoj Saknat den tiden och er som FAN!

Morgondagen:
* Nationella
* Stanna i stan så blir nog att träffa Sofie
* Ungdomsmottagningen
* Kvällen blir lan me de bästa!


Citius, altius, fortius









Fy fan va gött det va!

Att sola är riktigt utvilad nu asså sjukt gött känner dok att jag bränt mig lite som vanligt ;) Nu blir det plugga matte lite iallafall och ska jag äta upp min glass vi hörs sen :)




Börjat på en ny design.

Den kommer bli lite annorlunda men fett cool, är nog klar nästa vecka eller till helgen kan avslöja att den kommer bli rosa ^^
Nu ska jag ut med hunden sen blir det att åka till mormor efter det blir det....


Jaaa fett gött asså måste slappna av innan nationella imon känner jag sen blir det plugga det sista ikväll det går som det går :) <3

Hemma från skolan.

Har vart och lämnat in min mobil tyvärr har nu en sony ericsson som jag inte fattar :D
w660i

Liten fjuttig och den kan ju fan inte ta nokias minneskort så har inte ett skit på mobilen. MEN smart som jag är ( ni behöver inte säga nått jag vet att jag är det ;) ) så har jag ju då sparat ett gamalt minneskort till sony ericsson som jag får sitta och pilla med nu.

Igår :)

Min tråkiga pojkvän sov i soffan typ hur mycket som helst så det blev inget bad igår inte :( Men tårta!

Ja det ska stå P<3S men ja man ser inte det :)
Men 7 ljus är det .

Jag älskar dig!

Dagen :)

Ska göra en liten tårta som jag tar kort på sen och blir film plus bad men älskling :)


Ska bli mysigt! <3

Skolan :)

Nu kollar vi på film eller film och film kniven mot strupen sen ska vi jobba på, men det vi ska göra idag har vi redan gjort klart nästan :) Så snart blir det nog hemfärd. Mycket bra dag i skolan får jag lov och säga fint väder med det gillar vi!


Idag är det...



God natt :)

Innan jag somnar så måste jag ba visa er världens snyggaste mobil som ska bli min nån som vet om den har kommit till Sverige och vad den heter? snälla skriv då.


Så jävla het!
Men ni får sova gott så hörs vi imon puss puss

Blå mjukisdress och ballar av stål





Mjukis :D hihi lite söt sista bild hehe mysig söndag gånger tusen! Just nu kollar jag på ballar av stål sjukt kul asså så värt att se. Imon blir det tråk dag i skolan bläää.. Men blir sjukt nice när man kommer hem ska fixa och dona efter som me and my boyfriend har 7 månader :) Så vill inte avslöja idag va det blir men imon får ni bilder och får veta vad vi ska göra även om det inte är något stort<3

Ny duschad :)


Sjukt gött va det :) Nu ska jag gå ner och dricka varm choklad Puss

Cha cha ;)

Nu har jag städat klart mitt rum fett gött :) Kom hem vid ett idag efter att jag sovit hos min Putte, igår så va vi först men Johan Pontus Fidde Malin och Ronja sen åkte vi till andra Johan och va med han Sofie Frida Adde och Rickard. Sen åkte vi hem vid 2 och la oss.
Nu sen idag så kommer det la inte hända så mycket jag ska duscha snart sen hade jag tänkt ringa min saknade Anton och plugga lite till på matten för det går ju inte så värst bra fattar ingenting -.-


Saknad till tusen!

Hemma :)

Kom nyss hem från jobbet slutade halv fy fan va jag har ont i mina fötter men det va soft på jobbet idag ändå :)
Nu snart kommer min älskling vi ska typ göra nått vete fan vad men är pigg så det blir nog bra. Shit det är bara lördag jag trodde det typ va söndag x) HAHA men iallafall så ska jag lämna in min äckliga mobil på måndag :)



Sööt bild på mig eller vad tycker ni ? ;)

Igår :)

Bild på min arm haha



Gulliga pöjkar tycker jag :)
Adde va fett rolig igår, när vi åkte bli fick jag åka fram och växla :D haha
Men nu ska jag åka puss puss <3

God morgon :)

Vaknade vid 12 men har myst med min älskling tills nu han åkte nyss så ville inte blogga. Ska börja jobba nu vid fyra så ska springa upp och fixa mig kanske blir ett snabbt inlägg innan jag åker annars blir det när jag kommer hem inatt.


Igår va sjukt nice!

Hemma

Sitter hemma hos mig med putte och adde. Vart hos putte hela dagen med adde kul kul sen va jag hos adde en liten stund kolla på hans hund så sjukt söt! Nu ska vi kolla film puss puss

Fast i halmstad ;)

Kan man säga missa bussen till tåget så det sket sig sen går det inte nån buss förens typ halv och då är det mycket bättre att vänta till 4 men fett keligt asså :( vill även träffa min pojkvän idag men det kommer ju säkert inte  hända.. Men jag fick fan VG på skriftliga nationella och G på hör och läs :D blev fett glad.


Sjukt bra låt!





Nu blir det sova :)

Så god natt och sov gott

I love you now and forever ♥

Sometimes life sucks.

Men så är det blir bara så trött på det vill inte gå in på vad men försöker komma på bättre tankar men ja det går som det går. Har kollat på film i typ 2 timmar nu kollar just nu me det är typ halva kvar sen blir det sova och imon skola.



Känner verkligen hur denna helgen kommer suga..

Förlåt för dålig uppdatering.

Men vi kom hem 10 igår och jag va as trött. Men igår efter jag hade slutat så gick jag till Sofie på JB restaurangen fick hjälpa till lite där sen blev det att dra till Falkenberg efter det blev det slöinge det va kul hela gänget va hemma hos Ronja :D Fett kul va det!

Idag så va det soft i skolan blev att köpa ett par jeans men hallå! dom kosta 99:- det är ett måste då :)


Håller just nu på att uppdatera min mobil :D Bara hoppas på att den blir bättre.

Bloggar sen

Sitter hemma hos ronja och pontus ska göra paj berättar mer om dagen när jag kommer hem puss :)

Nu blir det snart sova :)



Här kommer bilder på lite jag gjort idag :)

Plattat håret :)

Fixat naglarna :)

Nej men nu blir det sova en lång dag fram för mig imon tyvärr har jag matte :(

Jag älskar dig!

Göteborg :)

Just det glömde att jag inte visat min kjol :)


så här ser den ut :)

Imon blir det fika med den bästa!

Sofie det ska bli mysigt vi kommer nog prata en massa för vi har inte träffats på ett tag nu inte okej asså! Så hoppas på en Sunny dag imorgon.


As long as I have you
I look forward to every day
Welcome to my sunny day





To do list


MAT!

Har nyss ätit och det blev sjukt gott men det är ju så klart för att jag gjort den (a) Min mamma och bror tyckte me det blev gott :)


Han inte ens ta kort innan min bror va på min tacopaj :)

Det gick skit..

Dåligt för mig idag på nationella men men.. Slutade efter provet så sitter hemma just nu och förberett lite till tacopajen som vi ska äta idag fett gott asså! Är as flummig idag vet inte varför men e helt sjuk i huvet asså xD



God natt :)


Nu :)

Blir det duscha håret sen sova fan va gött det ska bli asså om jag nu kan sova inatt ;) För imon blir det skola vare sig jag vill eller ej. Nationella så klart men det kommer nog gå bra hoppas jag :)
Sen ska ju jag jobba i helgen så får se hur jag mår om jag kan det efter som jag snorar och nyser hela tiden.


Jag älskar dig något sjukt mycket!

Jag orkar ingenting :(

Jag mår verkligen skit och orkar knappt gå up ur soffan :( Jag som tänkte köra och träffa Casandra men jag pallar verkligen inte, är hur seg som helst ska kolla om jag hittar nån bra film och sen köpa/fixa lite godis och sova tidigt som fan!


Viktigt!

Det kommer en ny twilight bok!!!!!



Den handlar om Bree Tanners andra liv berättar den fascinerande historien om den nyfödda vampyren Bree Tanner, som först dök upp i Ljudet av ditt hjärta. Vi får följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte – och det oförglömliga slutet."

AAAAAA! jag ska ha den. lördagen den 5 juni kommer den klockan 06.01!!!

Och det har kommer en ny trailer till Eclipse!!!!!

:)


Tryck på samma knapp fast vid sidan så kan du följa min blogg :)



Sjuk :(

Min förkylning blir ju bara värre och det är inte okej att ligga hemma när klockan är tio och det är 20 grader ute :(
Har sån cp hosta som gör ont och är jobbig som fan kan inte andas för min hals är svullen och gör ont plus att min näsa rinner som f a n. Inte okej inte okej asså. Men men vi får la se vad jag får gjort idag nu ska jag upp och sova igen.



PUSS

Everything is so awesome right now!

Och en tjej som har gjort detta möjligt är:



En helt fantastiskt och helt sjukt grym person. Hon är en sån vän som alla borde ha eller va, hon finns alltid där bryr sig så fort det är nått litet som stort. Så fort hon ser att jag har skrivit nått på bloggen facebook med mera så smsar hon alltid och frågar vad som hänt. Det känns så bra att ha henne och hon är värd det allra bästa helt klart! Sofie är en så person man kan lita på i vårt och torrt, hon e stark och en person som man känner för att berätta allt för även en sån vän man litar på till tusen.

Jag och Sofie har gått igenom en del som har vart sjukt svårt mest för henne men ändå är hon så stark så att hon blir vän med mig och vi försöker glömma det som hänt. Det är så klart svårt men vi finns nu mera för varandra jag förstår inte hur hon klarar det men hon är underbar och stark som f a n för det är inte många som klarar av något sånt. Jag vill aldrig förlora henne för nu mera är hon en del av mig och hon kommer alltid va den som är där för mig.

Har aldrig mött en sån person som är så lik mig. Det finns inga ord för hur bra denna tjej är. Men hon är inte värd att bli sårad eller ha skit vänner som tar henne för stunden för hon är ingen sån person. Jag ville bara säga detta för är grymt glad att ha henne i mitt liv vi har haft så kul tillsammans nu den senaste tiden och vi kommer ha grymt kul en lång tid framöver!


Tack för att du finns!

Kom nyss hem

Det va mycket trevligt men kalt som f a n Men är inne i värmen nu :)
Här kommer lite bilder:





Puss puss

Helgen :)

Förlåt för dålig uppdatering men hade ett litet bråk med min kille i lördags så efter Göteborg kände jag mig så dum så jag ba bestämde mig så för att åka till honom utan att veta om jag kunde komma eller inte :) Men det gick super bra har haft två underbara dager med honom kom tyvärr nyss hem ;) Nej skoja det är gött att va hemma med efter som jag e sjukt förkyld :( Men det blir ut och grilla med Mackan och en massa ikväll iallafall men hem tidigt och sova. Så bloggar nog imon :)

Förlåt jag älskar dig!

Puss

Nu bär det av till Göteborg.

Ja finns ju inte så mycket att göra så nu blir det Göteborg så man kommer på andra tankar :) Skriver när jag kommer hem om jag orkar.

RSS 2.0