Ojoj..

Mycket har hänt och orkar faktiskt inte blogga just nu så kommer lägga ner bloggen ett tag tills jag får ork igen <3


Hemma :)

Nu blir det att tagga och fixa sig :) <3

Sitter just nu hos Gabban :)

Med henne Jenny Elin Alexandra och Maja :D Vi planerar lite inför kvällen får se hur detta slutar ;) Jag e taggad införkvällen har ny klocka och har bestämt kläder med toppen som faaan.

Älskar låten!



Hände mycket igår :)

Efter skolan så drog jag och gabbi hem till henne och vid 3 så åkte vi till gekås hitta en massa som jag kommer ta kort på sen :) Allt gick dock på 1200... Sen blev det bio sjukt bra va den verkligen!! Den va mycket bätte än den förra. Efter det gick vi hem snackade lite sen försökte jag sova, men fick inte så la mig inne hos Gabban sen sov vi gött hela natten.

Nu sitter jag i skolan och kollar på Hamlet den suger men e nog snart slut. Efter skolan blir det hem fixa drickan hämta vinter stuff hos mamma efter det hem och fixa det sista. Sen ikväll smäller det Mohahahah hoppas allt går enligt planen ;)


Vänner som alltid ställer upp är underbart!

Jag älskar mina vänner nu de ställer alltid upp så sjukt mycket så jag ska verkligen börja lyssna på vad de säger till mig och följa deras råd :) Va en sjukt mysig gårdag hemma hos Gabbi med elin jenny emile och så klart gabbi. Men jag saknar min Casandra så henne ska jag va med hela fredagen :) För idag klockan etty bär det av till gekås sen blir det bio med Gabbi och Maja :)

Jag har inte vart så glad på länge ni får mig att känna lycka!

Vilken dag :)

Det gick super bra på restaurangen idag över lycklig e jag :D Sen så träffade man ju även underbara Lucas och Marcus som fick än på änu bättre humör. Marcus åkte lite tidigare så jag och Lucas snackade på efter som vi inte pratat på ett tag många goa skratt blev det :)

När jag kom hem pratade jag lite med Marie :) Och ringde även om jobb han lät mycket trevlig och ska höra av sig till mig imon hoppas verkligen på det. Nu blir det att åka till halmstad och umgås med mina små underbara töser :D Bloggar kanske mer hos Gabban vem vem

Happy Face

Casandra <3

Men nu ska jag ta och sova det blir en lång dag imon utan fika -.- Inte okej men ska va med min älskade bästa vän Casandra !!! Tänkte ta och skriva några rader om dig min vän :)

Casandra Johansson
Casandra och jag har kännt varandra sen 6an och har vart bästavänner sen dess med, men det har ju haft sina upp och ned gångar. Denna tjej får mig att skratta när jag behöver det och kan säga till om hon inte gillar saker jag gör. Vi har hjälpt varandra i vårt och tort, jag har kört moppe till henne när hon har behövt prata och hon har kört till mig. Vi har stått och källt på varandra när vi behövt det och gråtit tillsammans när vi behövt det. Känns så bra att ha en kompis som man vet att man kan va utan men ändå har kvar som alltid finns ett samtal eller sms bort hur mycket man än bråkat.
Jag vill bara säga Casandra jag älskar dig och saknar dig just nu efter som vi vart ifrån varandra <3

Snö

Ja om man ta och kollar ur genom fönstret nu så faller de små söta snöflingirna ner, sjukt mysigt och jag hoppas det blir mycket till imon. Ja e så sjukt trött så ska nog dra på en film sen sova för ska va i servisen imon så det kan ju va bra med lite kraft till de.

Dagens låt är nog


Efter som jag inte har så mycket att skriva om så tänker jag slänga in en
Hiss/Diss om dagen

Hiss - Föreläsningen om våld.
Diss - Segdag .


Fy fan :)

Idag har vi haft tema dag kul faktiskt. Efter skolan drog jag och kolla på min brors innebandy match och bestämde att jag ska börja träna xD Måndag kommer bli min första innebandyträning på år!

Veckans planer
  • Onsdag- Fika med Lucas och Marcus
  • Torsdag- Varberg efter skolan fort som fan sen bio.
  • Fredag- FEEEESSSTaaaa
  • Lördag- vara med marcus
  • Söndag- Halmstad stå och sälja massa sen fira min bror :)
Toppen (Y)

Skoldagen :)

Nu ska jag ta tåget hem toppen ska det bli. När jag och emilie gick ut och rökte innan så kom tv4 och undera om vi ville prata lite om röknig så det gjorde vi. Det ska tydligen visas ikväll så kolla ;) HEHE jag har inte sminkat mig idag så ser förjävlig ut men ändå.
När jag kommer hem ska jag fixa mig gulliga lilla sötnos Alexandras blogg så vi får se hur det slutar :)


Natten :)

Spenderades hos lilla Gabban :) Vilket vart mycket mysigt massa film och prat. Nu sitter jag i skolan och shoppat lite öronhängen till fredag e så sjukt taggad för har en liten hemlig plan ;) Kan inte skriva vad tyvärr för vill inte att han ska få veta mohahahha! Nu måste jag jobba på här puss


Helgen :)

Frdag: Körde jag till Halmstad vig 3 tiden och va med Anton och Sebbe till typ 7 tror jag sen åkte jag till Gabban :) Det blev en mysig kväll med mycket snack allt från vad som skapa oss till politik sjukt härligt vart de!

Lördag: Vaknade hos Gabban vid typ 12 vi drack lite kaffe sen gick jag till skolan vid kvart i 2. Efter som jag skulle jobba med treorna vi skulle ha kvällsöppet :) Mycket mysigt blev det allt men mycket skämt och bilder. Vi vart klara vid 9 tiden då vi åkte till Fidde där han Johan Johan S och adde väntade. Trodde vi när vi kom till Fidde då hade dom kört in till stan -.- Så där stog vi ute i klan frös och va kissinödiga x)

Men då utmanade Frida ödet lite så det blev snöbolls krig :D När vi var blöta och trötta så gav vi upp och då kom vi på att vi skulle bygga en snögubbe backom Fiddes bil. Det slutade med att det blev 3 :D När killarna kom så bytade vi bilar och körde till Kvibille för att ha lite kul ;) Det är där videosarna kommer in! Fidde fick till några riktigt gryma och som jag sa igår skrek jag av lycka!

Tack för en underbar helg!








Sova!

Nu ska jag sova men kommer skriva om helgen imon och kommer även bilder och lite gryma videos så det är verkligen nått att se fram emot. Skrek som fan av lycka idag när Fidde driftade (Y) ÄLSKA!!!


Anton får mig att må bra !

Tur att någon kille kan det :) Sitter just nu hon honom Sebbe är även här de spelr in en ny låt hahah toppen e den ;) Snart så ska jag spela in har jag bestämt! Kanske lägger ut de om det blir bra då.


Anton du är min ängel från de blå och finns när det är mörkt och kall och hjälper mig sakta upp!

Nu bär det av till min baby!

Casandra

Happyface :D

Det snöa ute sjukt mycket lycka! Idag ska jag sova hos Gabbi för att det spökar som fan hos henne och e ganska starka krafter inblandade. Så ska ringa och prata med min mor om saken sen. Så jag kommer åka hem köra hoppen till marie packa och åka till halmstad (Y)


Inte okej.

Nu sitter jag i skolan och det är hur keligt som helst jag hatar svenska. Men vi ska kolla film idag om han nu slutar prata x) Jag ska tydligen va med Anton idag (y)

orkar inte blogga

Har sovit från 6-nu så vet inte om jag kommer sova nått inatt... men jag tänker inte blogga på ett tag för e på så jävla dålig humör och kommer va det till jag slår sönder nått (Y)

-

Jag sitter just nu hos m&m och ska plugga lite och äta :D Sen blir det att köra en sväng med min moppe (a)


Jag ska bli fjortis ;)

Jag e så jävla taggad på att fest!

Vill ba bli galen och inte behöva tänka :) Hade vart så jävla nice så helgen e nog planerad fullt av fest. Det gillar vi nu ska jag tagga ner lite innan jag spricker x) godnatt <3

"Man ska vara rädd om det man har, för man vet aldrig när man kan förlora det!"







Varför ska jag bry mig om dig när du inte bryr dig om mig ?

Det är en jävligt bra fråga men tyvärr så e jag sådan som person som ger och ger och ger.. Men nu vet jag inte om jag pallar det längre stör mig bara på folk som inte kan va snälla mot en som e snäll mot dem. Men det är la så det funkar nu förtiden. MEN FUCK YOU DÅ!

Jag ser galet galen ut x)

Jag är inte trött och har tråkigt inte bra alls måste jag säga .. Nu ska jag kolla på greatest efter som alla dissar mig ( Anton/Alexx ) och skratta lite hoppas jag. Den verkar sjukt bra ändå. Så nu ska jag hoppa i ( hoppa i ) min mjukis och äta lite pastasallad medans filmen rullar ^^ Hörs kanske sen innan jag sover eller nått.

Just nu diskuterar jag och Sofie om en fjortis vi såg idag som jag kom på vem det var nyss så här ser vår konversation ut ;)





It's time to say love sucks :)

Sitter bara just nu hemma och tråkar försöker nå min baby Anton men han svarar inte -.- vilket suger. Men ska nog lägga mig i min underbara rosa mjukisdress och kolla på en mysig film :)


Oh, half of my heart's got a grip on the situation
Half of my heart takes time
Half of my heart's got a right mind to tell you
That I can't keep loving you, oh, with half of my heart




Jag älskar allt just nu <3

Min underbara hund klarade sig. Jag va nästan hundra på att hon skulle avlivas. Men hon klara sig :D Nu sitter jag här vid datorn med mina snygga läs glasögon -.- Har nyss vart på mode saken i Falkhallen med Sofie Pontus va sjukt grym vill jag säga :)


Hur ska jag klara mig utan dig..


Tack sofie för allt stöd <3

Är tyvärr hemma nu.

Vilket suger. Vill inte va själv vill inte tänka. Men ska sluta va emo.

Jag och Alexx har haft en mysig och rolig stund har typ hur mycket svarta sträck på armen som helst men det va tur att jag inte fick i pannan ;) Efter som det är sjukt svårt att få bort. Men en kul fajt blev det även om jag losa (a)

Imon väntar
  • dåliga nyhter troligt vis
  • synundersökning
  • sak på drottningblanka som jag ska kolla på med Maggie
Sen återstår det att se vad morgondagen har för uppgift till mig :) Nu ska jag sova


Sitter just nu hos Alexx.

Har haft en helt okej tills jag snacka med mamma och fick reda på lite saker orkar inte ta upp det just nu.
Vi har nyss kollat på film och nu ska jag lära alexx att blogga lite ^^


Fan va duktig jag är :D

Nu har jag städat klart det som väntar nu är:
  • Ducsha
  • Ringa mamma -.-
  • Ringa om apu
  • vänta på Alexx
Så nu ska jag slänga mig i duschen :) Nu ser mitt rum ut så här



 




Jasså ;)

Sofie är så söt gillar henne ♥

Idag har jag vart i storköket sjukt galet har det vart alex åt typ 50 kycklig saker haha! Lika galen klass som vanligt så vi städade och flummade vi fick även cola idag :D stort tack till Nicklas för det !

Så här ser mitt rum ut just nu X) så ska börja städa


Nu blir det sängen.

Nu ska jag ta bort mitt smink sen smsa med Lucas så man blir lite gladare efter det ska jag krypa ner undet täcket och sova super gött hoppas jag.



Alltig har förändrats men du finns kvar.

Ja låtarna jag la upp innan har jag fått av Alexx ;) Efter som han har spelat sönder dem när vi vart nästan.
Nu ska jag nog sova lite för hart ont och vill inte få fram mer av smärtan som kryper sakta fram inom mig.


Jag vill bara åka hem till dig ställa mig framör dig med de tårar jag har i ögonen. Säga just så här: Jag är här hos dig nu för att det är här jag mår bra det är dig jag vill ha. Jag älskar dig jag vet inte vad du känner men här är jag. Antingen låter du mig komma in eller så ber du mig gå..

Just move on.

<3

Följ min blogg med bloglovin

Va ba tvungen !

Att se ung&bortskämd för det är så sjukt bra men min favo åkte ut idag :( inte okej asså. Men nu ska ja fortsätta kolla på filmen ;)

jag just nu

Lite musik som jag lyssnar på just nu :)










Har inget lösen längre :)

Nu har jag bestämt mig för att inte ha lösen det blir så mycket lättare då :) Nu ska jag kolla på Shes Out Of My League. Så bloggar lite senare ♥



 



Ja jag tänkte tipsa om en ny sida jag hittade med filmer. För jag e så dålig på att hitta bra filmer men på denna sida finns det fullt av bra filmer i alla kategorier :)
Om ni är intreserade av att kolla så tryck ---> HÄR

Ska nog dra på en film :)

Ja just nu sitter jag och inte gör nått bara spelar en massa spel men måste plugga fast det orkar jag inte just nu. Så får bli att dra på en film.


Allting har förändrats men du finns kvar..

Nu e man då hemma.

Och efter denna resan har man både ny moppe och nya skor (Y) toppen morfar ska hämta moppen imon och fixa försäkring och skit :) Fick ett par vinte skor av mormor som är varma så nu e redo för vinter.


Nu ska jag kolla moppe (Y)

Ja nu ska jag iväg en sväng med mormor och morfar. Men vi hörs sen :)


Jävla migrän..

Jag har så klart migrän idag med så jag kunde inte ta mig upp ur sängen imorse för jag hade så sjukt ont.. Det är inte okej. Men nu ska jag försöka plugga lite iallafall så jag inte kommer sjukt mycket efter. Hörs sen <3


Nu ska jag sova :)

Har nu pratat med Alexx 3timmar och 20min så nu blir det sova :)


Ny blogg :)

Nu har jag kämpat här i en 3 timmar typ med Alexx blogg för nu ska han börja blogga sjukt kul :) Jag har gjort allt och han har sagt hur han vill ha det tycker ni ska gå in och kolla läget ---> Alexx


Pratar just nu med Alexx


TV

Nu sitter jag och kollar på tv kollar på lite olika :) Nu kommer lite galet skvaller om mig typ eller vad man ska säga ;) Det är hur många gamla kill kompisar som hells som har börjat höra av sig nu och vill ses tycker det är sjukt galet faktiskt.

Ska snart ringa till Alexx med lite skitsnack alltid lika kul :)


Hemma :)

Nu är jag hemma tyvärr det va super mysigt hos Alex inte okej att behöva dra hem... Men nu ska jag nog gå till ica och köpa nått gott har redan cola men måste ju ha nått till ^^ Sen blir det nog film.


Nästa Alexx

Har nyss ringt och väckt honom han vart inte så glad men det skiter jag i :D Nu ska jag nämligen åka till honom och ha en sjukt chill söndag Puss <3

Ser ganska bra ut ändå :)


Trött som fan..

Och har sjukt ont i huvet har haft det hela helgen och de vägrar försvinna -.- Just nu sitter jag hos M&M ska snart till Alexx så fort han vaknar. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om. Men denna helgen har gått segt fett skönt faktiskt har dock inte gjort så mycker på dagarna som jag önskat men har hunnit med en del ändå :)

Sånt här har jag då börjat lyssna på :)

:)

Vilken dag :) Igår så tog jag och Sofie bussen till slöinge fter skolan och där hämtade Johan och Adde oss sen skulle Adde köre hem sin bil vilket inte gick så bra. Vi kom till eftrabacken där han körde av vägen x) såg as bra ut sen ba nehe då får vi dra upp adde xD as kul va det fan va lerig bilen blev haha.
Sen på kvällen blev det att jag Sofie Johan Johan s Adde och Rickard bowlade och jag kom sist av alla (Y) awesome ;) Efter det åkte vi till donken och åt sen till mig. det va en mysig kväll. Bilder kommer en annan dag.

<3

Orkar verkligen inte.

Jag orkar inte blogga för e så jävla seg och sitter just nu hos alexx :) Idag gymmade jag och lilla söta alexandra det gick toppen vi la la av lite tidigt ba :) Sen blrv det um sen hem sov lite kollade film och nu e jag här.

Bild sen skolan idag

Alex Joel och jag :)


Jag e så jävla trött :(

Det är inte okej ska va med Alexx idag så kommer typ sova när vi är men ändå (a) ska försöka hitta nått roligt att göra. Vilket kommer bli svårt efter som det inte finns nått kul alls att göra xD Men nu ska jag lyssna på en sak i skolan Puss


Skolan :)

Nu sitter vi i skolan och har ingen lärare vi är 6 pers x) E så taggad på att dra hem. Men nu när jag ändå inte har nått att göra tänkte jag länka min underbara klasskompis Joel :)

liindblaads.

:)

Idag i skolan va vi i reasaurangen och jag e så trött så jag vet inte vad jag ska göra. Därför jag inte orkar att blogga ska snart sova Puss

Medans ni tar tag i era problem :)

Så hjälper jag andra :) Idag har vart en toppen dag e över lycklig över mina kläder de va awesome! Sen var jag ju med lydia och julia jag fick min present av dem så underbar!!!! Tar kort på den imon för ska snart sova. Var ju även med Alexx och det var sjukt gött  att prata ut med honom så nu e det bara den långa jobbiga vägen kvar men det ska vi klara tillsammans.

GodNatt

:D

Allt passa (Y)






allt detta fick jag med :)

Allt har kommit!

:D Jaaaaa nu ska jag åka och hämta mina kläder öronhängerna är med på plats! En överlycklig sandra (a)

Hemma :)

Idag snöade det när jag kom till halmstad underbart verkligen men nu är allt borta :( Va ganska kul i skolan idag vi blev klara fort ändå då slappade vi underbart. Nu väntar jag på att mormor ska komma hem och säga att mina kläder har kommit ;) Sen att vi ska åka och kolla skor.

Efter det ska jag till Julia och va med henne och Lydia sen vid 8 halv 9 ska jag åka till Alexx. Jag vet att jag borde lyssna på alla mina vänner och på Mormor när hon säger att jag ska lägga ner det och gå för att jag måste tänka på mig själv just nu. Men jag e inte en sådan person som bara lämnar någon när det hänt nått eller om de behöver hjälp utan jag hjälper så mycket jag kan istället och det tänker jag göra nu med. Vet att jag säkert kommer bli besviken men tänker inte släppa detta igen.




SNÖ ****

Det är snö ute :D Vakna fort som fan när mormor kom in och sa att det hade snöat! Men nu måste jag till skolan kan inte ta med datorn men ha en bra dag så hörs vi senare <3

Sova :)

Trodde aldrig jag skulle göra detta mina gubbar på car town är färdiga med 2 bilar om en timma men jag orkar inte vänta så jag ska gå och lägga mig sjukt galet!
Sjuuuukt tråkig dag i skolan imon ska ha storkök kommer dö för har ingen ork men ska försöka iallafall. Men ni får sova gott ♥

Just nu :)

Sitter jag och morfar å äter glass och kollar på pensionärsjävlar :)




Vissat var vi söta när vi va små modeller redan då ;)







Jul*

Ja snart är det jul kan man säga eller julkännslan kommer snart. Det är ju inte mitt starkaste ämne om man säger så. Har aldrig gillat julen den suger, förra året va nog den bästa för att jag hade Putte som fick mig lee. Ska förklara min jul som den alltid har vart.

Börjar med att man vaknar får paket på morgonen nått litet då. Sen går man ner äter lite segar genom hela dagen slår in de sista paketen sen skäller mamma för att man inte har fixat allt och för att hon e stressad. Mamma och Markus kollar på kalleanka jag sitter vid datorn för det finns inget värre än kalleanka äter lite godis och ba väntar. Sen äter vi la lite jul mat sen kommer "tomten" vi får paket man ska se glad och lycklig ut när alla igentligen e as sura och tycker det är tråkigt för att de inte får de det önskar sig eller för att man råkar säga nått. Vi öppnar paketen säger tack går upp och lämnar paketen. Sen hör man en arg röst som ropar: Jaha när jag ni till gunnilla och kjell!

Man svara nu vilken tid och hur sen åker jag och markus till M&M där typ kanske om vi har tur Patrik Peter Henke olle och Mao är. Vi äter enu en gång och alla e stressade och för det mesta sura för att min mor e som hon e ( hon åker inte med till M&M ). Sen kommer "tomten" igen vi öppnar paket, sen spelar vi ett spel med julklappar kanske kommer nått skratt då och då annars sitter alla tysta. Kvällen slutar alla säger hejdå och går (Y) AS KUL!

Jag hatar jul! och börjar få lite panik och ångest nu när det närmar sig. Vet nämligen inte hur det kommer bli denna jul efter som jag bor hos Marie men har önskat mig en resa men kommer ju knapast va borta över jul för vem av mina vänner skulle vilja missa ju. Så kommer la sitta och deppa för att man har en sån tragisk och sönder sliten familj. Jag vill bli äldre ha barn och fira en undetbar jul som jag drömt om.

Klart att jag älskar min Mormor och Morfar men julen har bara dåliga minnen för mig, och e rädd för att bli själv denna jul. Nu orkar jag inte skriva och förklara mer för detta va tydligen väldigt kännsligt för mig känner att tårarna snart kommer. Men jag hoppas att ni älskar julen och får den bästa ni någonsin haft detta år :)

Bild från förra julen.




Kallt!!

Det är ju fan sjukt kallt ute hoppas verkligen på att det ska snöa imon och inatt vill ha snö det är så mysigt. Men det som e keligt är att jag fryser röven av mig (a) Men det är fint med frost och solen som skiner.


Jag ska sova tidigt idag :)

Idag ska jag lägga min efter pensionärsjävlar för det e fan det bästa som finns x) min mormor och morfar kollar på det haha as grymt ju! Sen imon måste jag kolla Apu plats och ska ringa om min lön som inte kommit än, och ska även va med julia och lydia gilla!



Inne i spelet :)

Ja jag är heeelt inne i spelet (a) sitter och spelar plus att jag kollar på tv programet e fan sjukt asså! a
Vart ju hos soc idag får reda på om det blir LVU imon eller inte hoppas (Y) Sen kommer mina älskade kläder imon :D Sen fick jag G på min engelska som jag trodde jag skulle få ig på så får öronhängena av mormor Toppen :)
Va även och köppte glass idag det är ju alltid bra och ha :) Jag vill ha sånna föräldrar som e har på und&bortskämd!!! Helt underbart.


Skolan idag :)

Idag har vi vart helt flummiga. Vi var även och åt ute idag vilket var mysigt. Just nu sitter jag och myser framför tv och dator snart ska jag kolla på ung & bortskämd hoppas på att det är bra :)

'

Galen klass !

Jag kommer dö imon asså -.-

Nu måste jag fan sova kommer inte orka morgondagen vill jag lova!


Think Positive!

JobbigtJobbigtJobbigt.








Underbart avslut :)

På detta lov va lite med Casandra sen drog jag till Hoffe vi satt och snacka först ett tag sen så kollade vi film och lite så sen drog jag hem :) Sitter just nu vid FB och spelar Car town det är fan as bra :D Imon e det skola det suger.. Glömde en  massa saker som jag skulle ha med inte okej alls :(
Men nu ska jag sova vi hörs imon ♥



Skola imon :)

Det ska bli toppen att träffa alla nu igen och slippa fbg lite bort från alla ba :) Kommer nog vara lite över allt nu när skolan börjar men det märker ni nog sen när det väl gäller. Jag e seg som fan idag känns ba som om alla problem ligger på mig för att lösas även de som inte är min aoch jag lovar har tillräckligt, men vad gör man inte för vänner igentligen. Jag vill resa jag vill bort nu! Bara festa och ha skit kul sola bada värme ingen man känner ingen som vet! Det blir mitt nästa uppdrag att resa låter as bra.

Nu kötar jag på igen om inget haha så ska sluta Puss

Alla dessa intriger!

Varför kan inte alla bara chilla orkar inte höra mer av allt detta asså.

Vaken :)

Sitter just nu och väntar på soc de skulle vara här 12 -.- inte okej så snart hoppar jag in i duschen om de inte kommer asså. Idag ska jag vara med Hoffe kommer va en toppen avslutning på lovet (y) Denna veckan har gått fort men har vart så jävla bra ! Bästa på länge även om det har haft sina konsekvenser men men :)

Flummig bild xD

Damp inlägg!!



Kvällen :)

Nu har jag kommit hem underbara Adde körde hem mig :)

Jag åkte ju till Johan vid halv fem, tror ni inte att det stpr en älg på gården när vi kommer där med bilden eller fan va stor den va :O Haha sen väntade vi in alla och körde till Halmstad på 8min ;) slå de ni! Vi hämta ut biljetterna och lite så, filmen va as bra trodde verkligen inte det men fan va bra den va.

Efter det så drog vi till slöinge där vi käka och diskuterade vad vi skulle göra sedan. Vi hade en lite klubbtävling (a) sen kom vi fram till att vi skulle va hos Johan. Så Adde (Adde Rickar Johan S ) drog och fixa tv och spel medans vi (jag Johan Fidde Frida och Sofie )drog till Johan. Sen spelade vi tecken tjejerna mot killarna och vi tog dom !!! Grymt som faaan :)

Sen kollade vi på lite filmer och så och nu e jag hemma. En underbar toppenkväll 100av10 poäng vissa saker kunde ju vart smidigare och gått enligt planerna men det va underbart ändå.


Snälla stå för vafan du säger och gör!!!

Ja jag har lite damp på vissa personer just nu förstår inte hur folk kan hålla på som de gör men men vill de leva så kan inte jag stoppa det. Men vill verkligen stå upp och göra nått åt saken.. Jaja så man behandlar andra blir man behandlad själv :)

Nu ska vi va positiva och glada. Jag tänkte nu när jag ändå sitter här och väntar kan jag säga vilken bio det blir idag :)


Där har ni det. Sen efter bion vet jag inte riktigt vad som händer men det blir alltid nått kul med dessa goa gubbar ;) Hoppas ni som e värda att ha en bra kväll har det ♥

Buhu..

Blir ingen bowling idag heller -.- Men blir bio istället :) Vilken får ni veta imon kommer inte kunna blogga mer än detta idag tyvärr :/ Snart skola det suger!!! Snart kommer Johan och Sofie och hämtar mig har stressat som fan vaknade vid 2 och fixade mig fort som fan x)

Så här ser jag ut idag

Finns folk som e förr goa asså ;)

Nu har jag kommit hem jag lever även om min läpp gör ont ;) Haha kul kväll asså har vart helt galen hela kvällen.

Först va vi hemma hos Johan och softade lite spelade dator och jag och Fidde satte oss och spela halo ( tror det stavas så ) Sen drog jag och Sofie till Halmstad vid 11 och hämtade hennes syster galen bilresa asså haha fett flumm det jag kan säga är aaaa! men sluta skrik jag blir ju rädd då xD Efter det så åkte vi till Sofie där Fidde och Johan sedan hämtade oss, och vi körde då till Rickard där jag då fick ett litet olyckligt slag av Sofie haha fett kul va det.
Imon blir det bowling så nu ska jag sova så jag har orken till det :)


Gilla :)

Jag gillar denna dag mycket! Sitter just nu hos Rickard och Sofie har just spräckt min läpp (y)

Nu ska jag tydligen spela ;)

Hos johan :)

Nu sitter jag här hos Johan med Sofie och alla go blev ingen fest va inte sugen på det alls. Men har beställt hem öronhängerna :D Det gillar vi som faaan.

haha x)






Ja jag e litegalen ibland (a) har nyss fixat mig och mina naglar men inte orkat ta på mig än gör det när jag ätit typ :) Har världens damp dag se ba bilderna ;)

Ingen bowling :)

Blir ingen bowling idag för det strulade till sig lite med det gör inget :) Ska bowla imon med Sofie och dom. Har haft ett underbart lov med tanke på omständigheterna har hunnit med en massa

  • Fredag- mys/sjukt kul kväll med Sofie Adde Johan Johan Fidde Rickar och Pelle :)
  • Lördag- Party med de goa i Halmstad
  • Måndag - Bio saw 7 3D men dom gosiga :)
  • Tisdag- Underbar fest hos mig :D
  • Onsdag- tjejkväll (y)
  • Torsdag - soft dag med Lydia :)
  • Lördag - bowling med de goa gamla gänget ( Sofie Johan Adde ja jag vet inte riktigt vilka som ska med )
Idag vet jag inte vad som händer riktigt men det löser nog sig skit bra !


Fick världens ryck nyss ^^

Jag ba började dammsuga hela nedervåningen helt random x) snacka om att ha energi asså. Nej men det såg förjävligt ut så jag ba börja ta undan allt och började det va gött att få det gjort iallafall. Sen har jag världens damp just nu på Jimmy och hans kompisar för de vägrar att chilla låter som om de river hela huser -.- Men nu ska jag fortsätta med mina ryck och fixa mitt rum :)


När jag ändå är på g :)

Så ska jag nog beställa dessa underbara öronhängen med som jag letet efter i år och dar !!


Vaken :)

Tyvärr tidigare än väntat men a nu e jag uppe iallafall.. Sitter här nere och kollar på tv och dricker te. Ska snart fixa mig och platta håret och lite så. Kan även ta en bild på min look of the day om ni vill eller det gör jag nog ändå ;)


Sova !

Nu ska jag sova GodNatt

Life keeps getting in the way...


Film :)

Nu ska jag kolla lite film har vart en bra kväll faktiskt sjukt mysig, så tänkte att det blir toppen att avsluta detta med en film. Imon taggar vi inför bowling och annat kul Puss


Vill ha mina kläder!

Jaaaa :D

Nu är kläderna beställda Lovely!!!

Nu ska jag iväg och ha en awesome kväll


Dagens hair and face look ♥


Ska nog beställa hem lite kläder :)

Har kollar runt på Junkyard och tror jag ske beställ en lite julklapp/födelsedagspresent till min bror :) och även lite saker till mig själv bilder ---->





Till min bror


Sen jeansen, hade beslutångest men blev/blir dessa


Sen kanske det blir en lite present till Casandra



Bilder :)

Ja igår sogtade vi som faaan här kommer lite bilder från igår och nu vi sitter och fixar naglarna :)








Allt och inget!


Denna gången ska det inte bli fel :) För denna gången blir det faktiskt bara snack om mig ego kanske men aa..

Jag kommer inte orka blogga nu på ett tag för det händer så mycket just nu.. Min mamma får reda på allt jag gör 5 min efter jag gjort det och det är sjukt läskigt. Senast idag bråkade jag med henne. Det började så här.

Marie skulle åka iväg i en vecka och mamma vägrade att jag skulle bo där så länge... Så blev väckt idag av att elin kommer in "Sandra du ska till soc nu " hur kul e det att vakna till det jag hatar att vara där. Men gick dit och det blev väldigt känslosamt efter som jag fick förklara allt igen.. Men det verkade iallafall att dom tog det seriöst, vågar inte riktigt säga vad vi kom fram till efter som jag inte riktigt vet hur mamma får veta allt.

Men sen så ringde ju mamma mig idag vilket var sjukt jobbigt men jag va stark och gav tillbaka.. Hon har tydligen köpt en lite ny hund nu med bara för att få tillbaka mig eller såra mig efter som jag har tjatat om det hela tiden när jag bodde där. Sen gör hon ju allt för att förstöra för mig så hon har ju ringt till skolan och sagt en massa men jag slutade lyssna och slängde iväg mobilen.

Men jag får hoppas på ett bra lov ändå :) Jag e stark i detta för jag ska ha det så som jag vill för det är bara jag som vet vad jag mår bra av. Så all min kraft kommer gå åt att orka detta just nu så kommer inte blogga så mycket och kommer vara ganska, vad ska jag säga mystisk i vad jag ska göra xD Men nån gång ska nog detta lösa sig :)
Keep on going




it's hard to love someone who does not love you back.

Nu sitter vi här och chillar hårt! Nyss kollat på the last song! mina ögon går typ inte att öppna så mycket har jag gråtit x)

Puss

Tjejkväll!

Jag har en skägging dag idag :) Jag e typ full sen igår eller så e det bara för att jag e med casandra och hon e så jävla tråkig! eller Skägging!

PUSS

Feste är inställd!

Nu blir det ingen fest för vissa orsaker!

Vaken :)

Nu e jag vaken väntar bara på att mormor ska komma :) Idag blir det mer folk än jag väntat mig x) hihi men det blir toppen (Y) love it. Men e så jävla trött just nu.

Party like a rock star!

Blir la att kolla en film -.-

Puss på er ska nog sätta på en film och gråta lite hehe skoja ;) Men vi hörs imon <3

Vill verkligen inte göra så här mot dig...

Why..


Enu en emo kväll..

Sitter då hemma as kul (y) eller inte.... Har iallafall svart hår!!!! Blev lite mörkare än jag trode (a) Men taggar lite inför imon..

Men e inte på bra humör för har nyss fått veta att min mamma vet vad jag gör när jag gör det och fattar fan inte hur!!! Alla jävla idioter som berättar för henne kan dra åt helvete om ni läser detta för ni förstör för mig och ger henne en massa som hon ba ska ta och skita i !!!!!

Sen till en annan grej ni kommer nog inte fatta vad jag menar. Men jag vill verkligen att DU ska veta vad dom nära gör bakom din rygg du är inte värd detta, du borde veta va fan dom håller på med och det är fan inte snällt att göra så mot en som ställer upp så sjukt mycket asså... Fan vill ba ringa dig nu och berätta min vill inte såra dig. Så säger förlåt men jag kan verkligen inte berätta för dig men vill.
Blev lite blandade känslor.

I see the light but i'm too weak to look forward and move on.

Nu kör vi!!

Före



Under



Snart så ska färgen ut då får vi se hur det blev ;)

Snart bloggat i ett år :)

Ja snart har min blogg ett år den 13 ganska galet faktiskt att det kan gå så fort. Vissa inlägg vill man ju ba ta bort som på minner än om för mycket men nån gång kanske dem kan va bra eller nått x) Ska leka lite med bilder om det blr några bra så lägger jag upp.

Ja jag har vart vart fjortis här har vi en liten söt bild ;)

Nehe.

Blir tydligen inte att färga håret idag... Får la göra det imon på nått sätt.
Sitter just nu hemma och väntar på att något ska hända :)


Dagen ser ut så här :)

Nu sitter jag och pratar med mormor om morgondagen :) Vi ska snart åka och handla och fixa stolar och så. Sen ska jag ringa Casandra efter som vi ska färga håret idag :D Man måste va lite fin inför imorgon ju ;)

Nu måste jag åka :)


Gårdagen :)

Hade inget planerat men klockan 7 får Casandra ett ryck och då skulle vi till varberg och kolla på saw i 3D -.- Hade inte kollat på en enda av dem men jo jag skulle se den.. Men det va ju helt okej ändå. Sen blev det att dra till Susanna dricka lite och röka vattenpipa underbart. Nu sitter vi här och kollar på MTV

PUSS


RSS 2.0