Devote

Ja nu har sofie fixat en devote till mig så kommer börja blogga där ni hittar mig HÄR!

:)

Just nu sitter jag och snackar med Sofie och de ser ut som om jag inte får ha kavr min blogg här på blogg.se hon vill flytta mig till devot x) hon e galen idag men de gillar jag :) Så nu har hon något lurtför sig vet inte vad hon nu har gjort men jag lär få se det snart. Men om jag bytar till devot så gör jag de på onsdag typ :)



Mys kväll.

Efter som jag är sjuk så ska jag ba kolla film hela dagen hos hoffe för han ska ta hand om min :) Haha tror han typ kommer hoppa på mig istället för att va gullig men ändå :) Det är så sjukt kul att va där speciellt när man är sjuk eller seg de är så mysigt på nått sätt. Men först ska mormor hämta mig så vi kan lämna in min mobil sen ska jag köpa godis (a)


Svensk zombi film x)

Jag va ju med Pelle igår med de va super kul vi kollade på världens sämsta zombi film x) Sen kom rickard och vi spelade lite xbox jag van över rickard på guitar hero ;) Sen drog rickard vid typ 10 och jag och Pelle kollade på dum och dummare. Ni fick mig verkligen att sktratta igår gillar er sjukt mycket!

Vet ni va det ska komma en svensk zombi film asså jag kan inget annat än att skratta kolla här ba.

Sjuk :(

Är sjuk idag fan va keligt de är... Jag kan typ inte prata hade sån jobbig hosta igår men nu så är de värre. Jag som vill va i skolan :( Och imon är man lidig. Har så många planer i mon ska fika med Sofie ska laga mat hemma ska träffa maggie och sen på kvällen ska jag va med lidas, se hur jag mår imon. Idag ska jag ba ta de lungt träffa hoffe och ska nog lämna in min mobil med för den är ju paj :)


Va ba tvungen x)


Seg idag?

Ja det är jag men som tur är ska jag sitta hemma till 19.30 sen drar jag till Pelle och softa vilket är ganska gött ändå. Sen får vi la se om jag kommer träffa min pöjk vilket jag tyvärr tvivlar på.... Men nu ska jag ner och bli en ny människa ( duscha ).

Gillar låten :)

 



Det är nu 267 dagar kvar tills jag fyller 18, men har redan nu börjat planera efter som min vänner inte riktigt går ihop ;) Så tänkte dela med mig av mina planer.

Jag fyller en Onsdag och efter som de är lill lördag så ska jag och Casandra gå ut :) Sen på fredagen där ska jag fixa någonstans i Halmstad som man kan förfesta på med mina vänner i Halmstad då och sen gå ut. Sen på lördagen blir det fest firande hos mormor och morfar skulle jag tro då jag ska bjuda alla mina gamla vänner från Falkenberg som man inte vart med på år och dar, sen utgång. Ofta inte de typ låter awesome :D

Jag vet att det är långt kvar och så men efter som mina vänner inte funkar så bra ihop så måste jag ha en plan, för jag vill att det ska bli så bra som möjligt efter som min 18års dag betyder fett mycket för mig :)

Måste ju ha lite roliga/onödiga inlägg ibland ^^


Hemma :)

Första dagen hemma på hela helgen ;) Men det ska bli mysigt faktiskt. Var även en riktigt mysig dag hos Gabbi igår och idag tog vi bussen till stan så vi var inne vid 2 sen drog en fika på espresso house. Latte är fett go där har blivit en redig kaffe drickare nu haha Maja och gabbi var typ i shock ;) Sen började Gabbi jobba 3 så då drog jag och Maja hem och nu sitter jag här :)


I love my baby!

Hos Gabban :)

Nu har vi nyss käkat macka och kollat lite film snackat lite och ba chillat är svin trött så de blir nog att sova snart skulle jag tro :)

Men imon är det söndag en ny dag men massa problem... och lösningar så vi hörs då <3


Är hos Hoffe :)

Vill ba tacka alla söta vänner för allt stöd igår, har hjälpt mig inse lite saker som snart kommer ändras.

Men nu sitter jag här själv för pöjkarna är så söta så dom åker och köper läsk och godis till mig (a) gillar dem starkt! Tur att någon uppskattar än iallafall.... Sen senare ikväll bär de av till Gabbi för en mys och snack kväll :) Det kommer bli sjukt bra :)


Sjuk kul utekväll!

Asså de va så grymt kul igår. Vi var först hos Maja, jag kom till henne vid 6-7 alla andra kom typ vid 8 då drog jag Gabbi och Maja i oss två pizzor ( vi dela på 2 ) sen började jag fixa mig. Dom som va med igår va Maja Gabbi Ellen Emilie Sara och Alexandra. Vi förfestade hos Maja till 11 då vi tog bussen in till stan.

Vi blev dock stoppade av polisen men det löste sig :) Så vi drog då till escobar och satt där först med Nicke Kalle och Sebbe. Jag köpte en tequila jogubb shot fett go va den! Sen köpte jag även en öl, sen fick jag 2 sånna shots en eller två cider och 2 öl :) riktigt snälla pöjkar!

Efter att vi satt där ett tag kom Danne Tony och tomy riktigt roligt va det. Vi stanade la till typ 2 tror jag sen skulle vi hem till Sebbe på efterfest men Maja skulle upp tidigt stå vi drog alla till donken, sen velade lite på om vi skulle med eller inte men de slutade med att vi tog taxi hem till Maja.

En underbar kväll med gött folk!









PARTY MODE ON!

Nu ska jag slänga min in i duschen har precis packat klart stressat som fan idag asså! Men fan va vi jobbade bra i skolan idag men det va bara för att vi va så taggade :D Tar med min lilla kamera idag så det blir lite nya bilder här i bloggen. Har ju ingen sladd till systemkameran men kom nyss på att jag kan byta minnen med den lilla kamran som jag har sladd till jag e fett smart!

Men vi hörs imon nu ska jag gå och ha en awesome ute kväll med Maja Gabbi Ellen Emilie Alex så Puss på er <3


Fan va glad jag är :D

Asså jag älskar min praktik så sjukt mycket att jag längtar tills torsdag! Jobbar ju på lilla helvetet så jävla awesome är de, alla är så sjukt roliga vi har redan kommit nära alla. Emilie tycker fredrik är sjukt snygg tyvärr va han gift med en polis ;) och alex va så sjukt rolig Emilie säget att han flörta med mig men det tycker inte jag men söt va han ^^ Vi jobbade i 7 och en halv timma men de kändes typ som 2. Vi har fått göra mycket idag även om de va vår första dag :)

Men nu ska jag ta och sova skola imon och party ;) Sovgott


Va helt slut igår.

Så jag satt aldrig vid datorn och orkade verkligen inte de heller :) Men nu är jag vaken och ska snart fixa mig och ta mig till min apu. Vet inte när jag slutar ikväll så blir nog inte så mycket bloggade idag <3


Nej om man skulle ta och sova...

Inte värt att ödla mer tid på en sån här värdelös dag... Trodde att de skulle bli bättre nu men nej varför skulle de bli de ;) Hade vart bäst om man ba drat iväg typ på heltid eller nått haha.

Nej har typ en positiv sak faktiskt jag fyller åt en Onsdag :D och man kan ba köra upp på en onsdag så jävla awesome efter som jag alltid sagt att jag ska ta mitt körkort på min födelsedag. Hoppas att de kan va min lycka detta år :D


Miss you baby and need you!

Nej om man skulle ta och sova...

Inte värt att ödla mer tid på en sån här värdelös dag... Trodde att de skulle bli bättre nu men nej varför skulle de bli de ;) Hade vart bäst om man ba drat iväg typ på heltid eller nått haha.

Nej har typ en positiv sak faktiskt jag fyller åt en Onsdag :D och man kan ba köra upp på en onsdag så jävla awesome efter som jag alltid sagt att jag ska ta mitt körkort på min födelsedag. Hoppas att de kan va min lycka detta år :D


Miss you baby and need you!

Everything'll be alright *

Nu ska jag skicka iväg Jimmy och köpa sylt och jag ska börja med pannkakor. Ofta inte soft eller.... Ska bli as gott efter som jag är så jävla awesome på att laga mat :)


Fan va gött de va!

Att duscha asså :) Har typ nya msn på denna dator det är awesome. Nu städar jag mitt rum med go musik och ska nog snart ner och laga nått gott.

Men jag har börjat lyssna på r&b igen typ inte okej... Jag e så galen när de gäller musik lyssnar på typ allt men i olika perioder haha.. Det är bara jag som lysnnar på sånt här just nu när de gäller mina vänner. Som vanligt typ ;) Men jag tror jag får ta och lysnna på lite bättre musik som typ Slipknot, Adept och sånt tror jag.



Nu*

Ska jag springa (ta de bokstavligt) ner och ta en dusch sen ska jag ringa till Hoffe och kolla om jag ska laga mat och så sen ska jag även kolla om jag ska träffa Pelle snabbt och om Marcus kommer till stan så jag har en del att stå i ;) Så får vi hoppas att dagen blir bättre än den vart.


Inte en bra dag asså....

Kommer hem efter en tuff dag med tjej "bråk" i klassen... Sen soc... Kommer hem och ba åå fan va gött men NEJ DÅ SKA JAG INTE FÅ IGÅNG MIN DATOR... Har inte fått igång den än, mormor fick komma med den andra datorn som de har som jag sitter vid just nu men fan va detta suger...


Dygna inte... okej ...;)

Jo fan nu ska de dygnas här skola imon men va fan nu kör vi :D

Sitter hos Hoffe :)

Har hjälpt te lite med bilen känner mig sjukt duktig idag asså :) Jag fattade allt på matten och va helt grym men nu ska vi kolla på film puss hej


Film idag :)

Idag ska jag kolla på Sons of anarchy och Easy a bryr mig inte om va Hoffe säger för jag ska se easy a ba så alla vet ;) Nu ska jag snart ta tåget hem bara för att jag e så jävla awesome men Maja vill tvunget bjuda på kaffe men jag dissar mina tjejer idag tyvärr ;)


Vi är så snälla mot varandra ;)


Jag gillar Elin starkt :)

Hon e så sjukt inne i detta med resan så de är fan sjukt haha, precis snackat om vilka låtar vi ska ha i bilen på vägen till Gbg x) Elin sitter även och kollar runt på bilder och så.
Men jag vill faktiskt åka nu.



Nu vill jag hem

Detta suger hårt vill verkligen hem nu orkar inte va kvar... Men måste verkligen på matten buhu.. Sen får jag se om jag stannar och planerar eller drar hem jag går ju med på allt som har med resa att göra ;) Men vi får se hur detta slutar.


vill iväg nu!

Nu har jag fått upp datorn :)

Vi sitter just nu på engelskan och pratar om vår resa ser ut som om vi åker den 17 augusti :D

Ser ut så här idag

 

Godmorgon på er.
Japp nu har jag förmodligen kommit upp och är på väg till pressan för att fylla på mitt tågkort :) Tänkte att efter som jag bloggade så dåligt igår så varför inte göra ett sånt här inlägg, ganska smart ändå nu när man har tid till de. Det är säkert kallt och halt ute idag fy va keligt.. Men jag har valt fina kläder idag som jag nog tagit kort på och lägger upp i skolan :)


Ligger just nu i sängen :)

Blev kanske inte de jag tänkt mig idag när det gäller uppdateringen... Men jag har haft en soft söndag som vart behövlig. Dock va det kanske lite kelig stämning men äää alla kan inte gilla alla ;) Men mysigt va det och ser fram emot att fortsätta kolla sons of anarchy imon efter skolan.

Har engelaks första lektionen imon och troligtvis matte andra... Fy fan vilken seg dag tur att min söta lilla pöjk kommer vänta på mig hos Hoffe då så man blir på bättre tankar efter en tuff dag ;)


Nu ska jag sova så sov gott :)

Nyss fixat mat :)

Och vi sitter just nu och kollar film step up 3 (a) hehe  men den e ba för bra men sen har vi typ några andra om jag har laddat ner med :) Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen för den e fett awesome <3



Dagen *

Jag är typ super seg idag men ska snart till Casandra och hämta lite grejer som jag inte tog med mig igår :) Sen ska jag nog dra till Hoffe tror jag sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Kommer ha med mig datorn så ska försöka va lite duktig och använda den ;)

Så här ser jag ut idag

Igår :)

Nu kommer lite bilder från igår vi chilla som fan hos Casandra. Vill även tacka Oskar Pelle och Rickard för att ni körde igår :)







Sitter just nu hos Hoffe

Kommer inte blogga förens imon, men just nu så chillar jag hos hoffe :) Ska typ fixa mat och sånt imon här med. Men nu ska jag dra PUSSSSS HEJ


*

Blir nog att dra en sväng till Hoffe senare vi får seeee, men nu ska vi diskutera film här puss


Sitter nu hos Casandra ^^

Vi har mjukis på oss jag har ju så klart min onepiece och hon har min rosa mjukis dress. Sjukt söta är vi. Börjar må lite illa men de går nog snart över hoppas jag. Vet inte riktigt vilka de blir ikväll men de löser sig säkert!


Casandra tror att hon är rolig...

Fast de är hon ju dock inte. Min dator ramlade typ och stötte till hennes dator och hon ba : stötter du bokstavligt på min dator.. asså inte kul. Hon sitter just nu och ska försöka videoblogga men de går inte så bra mohahahha hon stängde just av sin dator. Min dator är bättre än hennes :)

Ska nog med ta och video blogga sen ofta in typ kul.

Har lekt lite med PS

Det är alltid lika kul men tråkigt när man inte får nån inspiration. Hittade även nyss en super kul bild hihi. Nu ska jag gå och äta lite blev hungrig :)





Jag är vaken :)

Gårdagen blev inte som jag hade väntat mig men den awesome typ ;)
Har riktigt goa och underbara vänner asså vad skulle jag göra utan er. Nu sitter jag och Casandra som vanligt vid våra datorer x) Lite kul faktiskt får jag lov att säga. Vi är sletna och ska ba ha en mys kväll idag ska bli toppen mycket fim och gott och äta.
Ska la även en sväng till Hoffe och tacka honom för igår väldigt mycket!


Underbar vänner man har :)

Nu är jag hemma, min underbara vän Hoffe kom och körde hem mig söt är han älskar den killen. Ska ju även till honom ikväll men Casandra dissa mig så ska dit själv x) Men jag e ju jag så det kommer bli sjukt kul. Nu ska jag fixa håret lite och se vad jag ska ha på mig ikväll och ska lyssna på min goa musik :)


natur..

Nu ska vi ha natur anders kom upp nyss och sa: Ä kom ner till mig sen så kollar vi film de är ju trots allt fredag :) Soft lärare ändå men nu ska jag gå så vi hörs när jag kommer hem <3

Sjuk svenska lektion :)

Asså vi har skrattat så sjukt mycket idag så jag vet inte va jag ska ta vägen x) Vi har go klass asså avbryter hela tiden hahah !


Svenska -.-

Fan va de suger asså jävla romantiken och skit vi har bara haft de och nu kommer det mer.... Jag kommer dö av det här! Nu ska vi kolla en cp film så hörs sen


Step up 3 !

Se den om ni inte gjort de fan va bra den är ! Älskar dans filmer.
Men nu ska jag faktiskt sova de är en dag imon med tråkigaste lektionerna ever men men måste gå på dom ändå. Så jag bloggar imon i skolan <3


Jag och Casandra om helgen x)


Systemkamera *







Ny duschad och städat rum :)

Just nu sitter jag i min säng med min mysiga onepiece och lysnnar på musik. Jag är typ super seg idag vet inte varför, men ska sova tidigt imon blir en lång dag imon.

Före

Efter

Jag :D

Hemma :)

Nu är jag hemma, fyfan va kallt de är ute. Men de är ba -2 det har fan vart -16 men fan va kallt de är... Jag ska ta och piggna te sen måste jag verkligen städa mitt rum igen -.- De blir fan stökigt hela tiden de suger ganska hårt men jag kan inte skylla på någon tyvärr.

Ska även till Hoffe idag igen efter som jag glömde min hårdisk där, tänkte på den när jag skulle åka men då såg vi en spindel på väggen och jag hoppa upp i soffan och satt där och skrek x) Lite kul faktiskt (A) Ska även talite vinter bilder sen :)


Nu :)

Nu ska jag pysa in till stan hörs sen :)


Nu ska jag hem och sova :)

Jag och hoffe har nyss sett the town fett bra va den! Haft en mycket trevlig kväll. Imon ska jag sova länge ba för att jag kan och för att jag är cool. Fast de vet ju alla men ändå ;) Sen vet jag dock inte vad som händer ska försöka få tag på min pöjk, och kanske fika med Marcus kommer nog bli en bra morgon dag.

Fredag är det tjej kväll vilket kommer bli kul, roligt, mysigt och sorgligt.


Videos del 2




Kommer fler någon annan dag har en massa :)

Videos del 1

Nu kommer lite roliga och inte roliga klipp från mina galna år :)

:)

Varning! jag är väldigt flummig eller jag och casandra

Jag maggie susanna mikaela berri och casandra i typ 7an

Jag och casandra tror seriöst att man kan se skuggan x)


Kommer fler men det funkar inte att ladda upp fler just nu ska lägga upp så snart jag kan <3

Libra Ω

Jag är ju våg så tänkte skriva lite om mitt stjärntecken.

Planet: Venus
Färg: Rosa, blå, lavendel
Element: Luft
Turdag: Fredag
Kvalitet: Ledande
Positiva drag: Behaglig, romantisk, vänlig, diplomatisk
Negativa drag: Flirtig, vankelmodig

Våg passar med

Våg och vädur: Ni passar utmärkt ihop i korta och mer tillfälliga relationer och er kärlek blir spännande. Båda är mycket öppensinnade när det gäller kärlek och det som händer i sängen.

Våg och oxe: Ni har inte speciellt mycket gemensamt och passar därför sämre ihop. Oxen vill ha något seriöst medan det finns risk för att vågen bara är ute efter något tillfälligt

Våg och tvilling: Tvillingen och vågen passar perfekt ihop, även när det gäller långa förhållanden. De är båda ganska passionerade och har samma intressen.

Våg och kräfta: Det är inte alls ovanligt att en kräfta och en våg börjar dejta och finner varandra intressanta. Däremot kanske de inte passar så bra ihop i längre relationer.

Våg och lejon: Vågen uppskattar lejonet eftersom denne är så stabil och självsäker. I sängen kan ni få det verkligt hett eftersom båda älskar sex. De fungerar också bra ihop eftersom vågen är så duktig på att medla lösa konflikter och det är inte alltid lejonet är så villigt att ge med sig.

Våg och jungfru: Jungfrun lever mycket efter regler medan vågen är mer fri till sinnet. Häri kan det uppstå konflikter. Dessutom är jungfrun inte tillräckligt intresserad av sex för att gå bra ihop med vågen.

Våg och våg: Två vågar kan passa ihop och er kärlek kan bli väldigt passionerad men ni kan också trötta ut varandra om det vill sig illa. Båda är väldigt lättsamma och älskar sociala kontakter, ni har mycket gemensamt.

Våg och skorpion: De här stjärntecknen passar inte så bra ihop i en längre relation. Detta främst eftersom vågen tar alltför lätt på kärleken och kan upplevas som lite flörtig, vilket bara gör skorpionen svartsjuk. Skorpionen tycker också att vågen är lite för liberal på det sexuella planet och när vågen inte får som han/hon vill kan det hända att de söker sig till andra partners.

Våg och skytt: Vågen och skytten passar ihop både i långa och korta förhållanden. De får aldrig tråkigt tillsammans. Vågen kommer att tycka att skytten är väldigt spännande eftersom denne är så äventyrlig och kan å sin sida konsten att charma skytten.

Våg och stenbock: Stenbocken fascineras av vågens liberala syn på sex medan vågen dras till stenbockens stabila och ekonomiska sida. Stenbocken å sin sida kan tycka att vågen är lite väl lat och bekväm av sig och detta kan även tråka ut vågen.

Våg och vattuman: Mellan dessa två stjärntecken kan det uppstå en rolig och spännande relation. Båda två är utåtriktade och älskar det sociala livet och de kan kombinera sina vänskapskretsar mycket bra.

Våg och fisk: Dessa två stjärntecken börjar gärna dejta men det brukar inte leda till något längre förhållande. Ni är båda alltför sentimentala och romantiska och har en kanske orealistisk syn på kärleken.

Allmänt

Vågen behöver en harmonisk miljö, utan stress och tjafs för att kunna vara lyckliga. Ibland ger dom vika för att slippa konflikter.
Vågen tycker inte om att vara ensam. De vill gärna ha någon att dela livet med.
Dom är romantiska. Vill gärna känna att dom är älskade.
Vågen kan på ytan uppfattas av många som en enkel och social person, men sanningen är att Vågen har många olika karaktärsdrag, som paradoxalt nog många gånger motsäger varandra.
Vågar är intelligenta men också väldigt lättlurade och naiva, samtidigt som de vägrar låta sig befallas och kan vara hur tjuriga som helst.
I allmänhet kan emellertid Vågar beskrivas som sympatiska och charmiga personer.
Vågen är också väldigt diplomatisk som person och får ofta agera fredsförmedlare mellan personer. Däremot har Vågen själv inga problem med bråk och gräl.

--------------------------------------------------
De är faktiskt sjukt hur det stämmer, tycker sånt här är så intressant och tror på allt sånt efter som de stämmer så bra. Tänkte länka lite sider om ni med är intreserade av sånt här :)

Källa
http://stjarntecken.theinformationguru.com/
http://www.astrologiportalen.com/tecken.html
http://www.ditthoroskop.nu/se/stjarntecken.htm

Sitter just nu hos Hoffe :)

Men Rickard vi har nyss vart och åkt lite bil det va awesome. Nu har vi ha he hi tävligt men jag tror han vinner faktiskt inte okej ;) Casandra är även på väg in till stan fast hon vet inte hur, men de går nog bra asså :)

Imon ska jag bada med Alexandra och Emilie ser de ut som :)


Kvällen :)

Kommer spenderas hos hoffe :) han ska fixa med 740n så jag tänkte hjälpa te inte för att jag kan så mycket men jag är alltid bra att ha till hjälp, kankse kan lära mih nått med. Kul ska de bli han skulle smsa när han va hemma och om jag inte får komma ska jag slå honom x). Kommer nog en massa roliga videos senare.


Party sugen?.. JAAAA!

Jag sitter just nu hos mormor är ledig imon och vill verkligen festa är fett sugen!!! Ska äta nu sen får vi se vart jag tar vägen Puss <3


Fan va seg jag är idag men nu ska jag fan ta och gå ner asså. När jag sätter mig vid datorn så kommer jag verkligen inte bort här ifrån haha men men vi hörs senare :)


:)

Klockan 1 ska jag traska in till stan och va med Casandra en stud för hon kan inte vara utan mig ;) Sen efter de blir det att hjälpa mormor vid typ 3 eller va de va hon sa. Så ser min dag ut just nu vet inte riktigt vad som händer.
Imon kanske vi har praktik annars är jag ledig imon och de är ju ganka soft ändå.
Men nu ska jag gå och dricka te för har sjukt ont i halsen.


It's bedtime :)

Nu har jag kollat klart ligger i sängen klar för att sluta ögonen. Tänkte bara göra er läsare glada och göra ett till litet inlägg nu när jag ändå ska sova tidigt. Imon ska jag ta med min kamera till skolan så kommer nog lite roliga bilder om alla är på humör för de imon då såklart.

Jag har faktiskt inget rolig att skriva eller nått att berätta... Fett keligt faktiskt. Men detta ska jag nästan ha på mig imon :



Känslor.

Kollar fortparande på Sons of anarchy men ska ut lite hihi(A) Jag ska faktiskt sluta med den skiten men har så mycket känslor oro stress och massa skit så de är liksom mitt sätt att komma ner på jorden lite. Finns så mycker man vill ha tbx och så mycket man vill glöma men bra minnen stannar och kommer alltid göra en glad :)

Now here's the sun
Come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear


Nytt år ny start.

Jag ligger just nu själv i min säng Casandra åkte för att tagsen.... Ska snart kolla på underbara Sons of anarchy tycker verkligen ni ska se dem/den om ni inte gjort de, det är en serie som är sjukt bra börjar man komma in i det så går de inte att sluta kolla :)

Imon är de typ skola i en timma x) efter som vi inte har någon restaurang haha men de blir nog as bra. Nej nu måste jag kolla asså det är as spännande.


HEHEHE

Jag är as trött och bloggar ust nu ba för att de känns som om jag måste (A) Nu är jag med Casandra vi sitter i mitt rum med varsin dator i knät sjukt kul ser de ut och mysigt är de. Vi har sjuk humor asså, bloggar kanske mer sen men kommer lägga mig i tid idag.



Just a beautiful disaster...

Mycket just nu asså allt ska hända på samma gång... Jag tänker verkligen inte negativt nu är i ett förhållande eller a blev de nyss som känns bra och jag har allt jag någonsin velat ha sitter just nu i min OnePiece som e awesom men ändå ska saker komma fram..

Jag är verkligen inte den som ska snacka om otrohet, jag har aldrig vart otrogen men har hjälp en att va de och de är något jag kommer få leva med. Jag ångrar de som fan och säger förlåt nu igen. Vet att jag inte kan göra nått men jag kommer alltid må dåligt för de, skulle gjort mycket för att få de ogjort.

Men folk som är otrogna och inte säger det utan man får veta det på annat håll och sen vänder det mot sin partner e ba så jävla patetisk och ska fan dumpas dirr! Jag tycker de är så omoget så de är fan inte sant. Att snacka med killar/tjejer när man är i ett förhållande är fan inte att va otrogen.. Jag e så sjukt arg....

Sen har det redan vart en tuff dag efter som min morfar just nu ligger inne på sjukhus i halmstad.. Han svimade och fick nån typ 10:atack ellet nått när vi åt innan idag. De var fett hämskt inget jag vill va med om igen. Så han fick åka ambulans till halmstad och ska va där över natten dom ska kolla honom imon.. Vet inte om det är nått allvarlig men efter som han är i den åldern me kan man ju inte bli mer än orolig..

Blev mycket tankar nu kände jag och lång text brukar inte skriva de. Ber om ursäkt om jag sårade någon med denna text men behövde verkligen få ur mig allt och nu vet ni varför jag inte bloggat idag. Ska snart sova så vi hörs nog imon.


:)

Kan ju va bra att veta vad man har för lektioner en dag som denna när man börjar skolan och så. Vi vet inte om vi ska ha matte eller inte eller var och den enda som vet är han som gjort schemat och han är inte här x) Toppen så jag slutar typ nu ganska awesome så ska besöka mina vänner i falkenber troligtvis. Sen ska jag hämta mitt underbara paket ;D


Godmorgon :)

Nu sitter jag i skolan har engelska. Suger typ ganska hårt x) men idag får jag kanske mitt paket.. Har inget att skriva typ haha skrev allt kul idag. Känns sjukt tråkigt att sitta här men nu har jag fruckost så puss <3


Enu en toppen dag :)

Vaknade upp hos hoffe vid 2 tiden sen ringde Casandra vid 3-4 och sa att jag skulle med henne hem. Så vi åkte till henne käkade sen fixade vi oss lite och jag fick en awesom julklapp av henne :D Den bästa jag har fått och tro mig detta är ett stort steg från vad jag brukar få ;) Ska ta kort på den imon så ni får se. Sen kom mormor och hämta oss så vi drog hem till mig jag sprang in byta kläder sen körde hon oss till Hoffe.

När vi kom dit så va dom inte där (a) så jag gick till hans far och bad om nyckel. Elin och Natta kom och gjorde oss sälskap, sen när Dahl och Hoffe kom så dampade vi lite goa som vi är kollade på massa roliga klipp. Sen kollade vi film och jag dör typ än va skräck film och jag får typ flipp när jag kommer på de blir så jävla rädd ^^ Och nu e vi här hemma.

Skola imon vilket både suger och e awesom får nog paketet imon med topen dag. Sen får vi se om jag e singel imon eller inte ;) Mohaha mycket privata saker man inte skriver om asså (a) Men nu ska vi sova så hörs imon.


I really like you♥

Bilder :)

Bowling









Igår undebar dag!






Idag<3





Underbar gårdag :)

Kommer aldrig hinna blogga idag haha har så mycket att gör just nu med allt firande. Men de ska bli super kul <3

PAIN!

Nu sitter jag i köket och fixar inför imon väntar även på Alexandra :) Ska bli mysigt <3


LOVE

Fuck life -.-

Paketet kommer på måndag kill me :'( Jaja något att se fram emot iallafall <3

I'm awesome ^^

Alla vet redan de men ändå hehe. Nu har jag duschar känner mig som en ny person helt underbart är de och har vaknat till liv. Ska snart ringa Alexandra kolla hur dagen ser ut ska fixa lite inför imon och så e ju klockan snart fyra :D Jag ska lägga upp bilder pallar ba inte ta upp kameran, måste även fixa mig lite ser sjukt sliten ut. Bra att vända på dygnet när de är skola på måndag inte?... nehe okej ;)



My life is just a beautiful disaster♥

Nu :)

Ska jag ut och röka sen blir det film och ba vänta till klockan 4 kommer säkert bli besviken men men vi hoppas :)


Ny dag

Jag har börjat ta dagarna som de kommer och i dan är det en ny dag och en ny start. Sovit 2 timmar i natt fett härligt ändå... Bilder från dagen igår kommer senare om jag orkar ha en bra dag <3

FAN..

Jag fattar inte hur du kan... jag klarar mig inte utan dig de vet du. jag e så jävla rädd vet inte vad jag ska ta mig till hur ska jag kunna sova med all den oron. jag vet inte vad jag ska göra om detta slutar illa jag kommer aldrig fixa detta utan dig! Jag förstår dig jag vet hur dåligt du mår men fan mitt hjärta är i tusen bitar smärtan går inte att beskriva.

Varför kan inte alla ba ta min styrka, jag fattar inte varför jag orkar men inte du.. Jag lovar har velat falla tbx men jag kan inte för är för stark men.. Jag vill speciellt nu, för jag vet inte vad jag gör om jag förlorar dig. Men tänker inte andas mycket längre än dig.

HELVETE!!!!

Då har man nyss ätit :)

Har nyss lagar taco :) De är så sjukt kul att laga mat här älskar de, sen e det ju jag som lagar med så det blir super gott :)))) Nu sitter vi och lyssnar på min musik... Ja dom klagar ibland men har faktigst bra musik med <3


Du vart man framme :)

Just nu sitter vi och kollar på tv. Jag e typ fett taggad men jag suger på att bowla xD men e även taggad till imon efter som mitt paket kommer då men e rädd för att de inte ska passa :'( men vi får hoppas på de bästa.


Nu bär de av

Nu ska jag till hoppe för en underbart kul kväll ^^Vi ska bowla vid 8 :D men jag bloggar från hoffe dator senare kan dock inte lägga upp bilder men det gör jag ikväll eller imon Puss


Julia (a)

Jag vet att min musiksmak suger haha jag e udda men någon måste ju va det ^^

Nu e jag klar tog lite tid eller vad säger ni ;)


Fixar mig.

Men det går inte så bra x) Har bytat kläder minst 3 gånger haha men nu har jag nog bestämt mig.




De jag lyssnar på just nu gillar faktiskt de :)

Godmorgon :)

Hoppas ni alla har sovit gott för de har jag :) Idag blir det kanske Bowling men dahl och hoffe vilket ska bli sjukt kul sen ska vi nog på bio innan vi börjar skolan med. Imon får jag paket :D!! Och förmodligen kommer min underbara Alexandra hit :D Ska bli super kul. Men nu måste jag ner och äta fruckost Hörs sen <3


Nu ska jag sova :)

Har kommit på några bra ord till finger tatueringen ^^ Men de kan vi ta imon för nu måste jag verkligen sova GodNatt sov så gott


Så jävla sugen på att tatuera mig :O

Kollade runt lite nyss hittade några jag skulle kunna tänka mig :)

Kanske inte riktigt så stor men nått liknande har jag alltid velat ha

Så sjukt snygg text, funderar starkt på att göra en så men vet inte riktigt va det ska stå :)

Fett snyggt men kommer nog inte göra de där.

Den orden ska jag ha fast mer i mitten en bit under nacken i ungefär samma text :)


Fan va sugen jag är... ska fan göra en liten som den andra bilden så fort jag fixat nån som kan göra på mig -.-

Fan va gott det blev ^^

Nu ska jag typ snart hem och sova min dator dör snart med och pallar inte sätta i laddan men vi hörs imon :)


Pannkakor på ge :D


Du va filmerna avklarade :)

plöjt oss igenom 2 avsnitt av


Fy fan va bra de är och börjar typ gråta för att vi inte kan se fortsättningen -.-

Lika bra att blogga :)

Jag fattar ändå inte filmen och dom vägrar berätta vad som hänt -.- inte okej !
De stämmer sjukt bra asså!

Framme :)

Nu är jag äntligen här :) Ligger just nu i soffan och softar som fan och äter ben&jerry's vi ska snart börja kolla på filmerna dom har ju redan kollat och vägrar se där jag va i från taskigt som fan -.-


Ja jag ska gå x)

Haha jag kommer verkligen aldig iväg jag e för söt ^^ Men bild på vad jag ska ha med mig så klart man kan inte gå utan dator eller kamera ju. Jag har ba en fråga tiller innan jag går, för jag har funderat länge på att börja videoblogga lite ibland tänkte ba om de är nått ni hade tycket va kul ? :)



Jag älskar verkligen min kropp :)


Merci ♥

Ja nu sitter jag här i mitt rum med datorn i knät och äter min underbart goa merci choklad :) Har nyss fixat lite recept till Maries 50års firande de ska bli riktigt roligt att avsluta lovet med det. Nu ska jag nog snart traska iväg till Hoffe för har inte nått för mig.

På fredag kommer mitt packet kommer va den lyckligaste flickan i hela världen om den kommer då men vad det är säger jag inte ;) Ni får veta det på måndag eller tisdag hihi..

Detta lovet har gott fort riktigt fort men jag har haft det bra och lugnt, vilket jag verkligen har behövt känner mig inte utvilad men känner ändå att jag har energi. Vilket jag inte haft på ett tag, och jag har ju bloggat ganska dåligt men det är just för att de hänt så mycket så jag har inte orkat men nu bättrar jag mig hoppas jag :) Ska sluta skriva nu haha blir ndå inte typ bra haha men ni får ha en bra dag så hörs vi sen eller imon.




Nu så :)

Är jag klar med allt känns helt ok ändå :) Men här kommer bilder på dagens outfit och mitt hår.




Godmorgon (a)

Om man nu kan säga de vid 3. Men gött har jag sovit hoppas jag ni med har gjort :) Jag ska städa mitt rum fixa mig sen kommer jag ta kort på mitt hår det är fortfarande brunt men lite mörkare nu, funderade på att bli blond igen men nej jag e bekvämare i brunt.

Igår va jag med min söta Casandra vi va på vårt eget lilla äventyr igår som vanligt kan dock inte berätta vad vi gjorde men kul va det :) Hon ville att jag skulle lägga upp lite bilder vi tog på nyår så här kommer dom--->





Nu ska det städas hörs snart :)

godnatt <3

Nu ska jag allt ta och sova<3

Just nu :)

Så springer casandra runt och packar som en galning efter som vi ska dra oss in till stan nu :) Men hinner inte blogga mer just nu Puss <3

hehe :)

Just nu sitter jag hos min baby Casandra och vi färgar mitt hår :D De ska snart ut vilken ska bli kul.. Har vart hos Hoffe nu i två dagar så har inte riktigt orkat blogga har ba softat och tagit de lungt :) Men kommer bättra mig.

Bilder xD









Ny vaken :)

Det gillar vi, ligger just nu i sängen med datorn har inte tagit ett enda steg bort från sängen x) Idag ska jag nog va med Dahl och Hoffe kolla film och lite så typ ska bli fett soft. De nya året börjar ganska bra ändå.

11 dagar kvar :D


Ska sova snart :)

Jag vet att jag inte lagt upp bilderna men jag drog till mormor åt och sen drog jag till lidas, och nu snackar jag med dahl så har inte pallat lägga upp dem. Men om jag har tid och ork imon så kommer de upp då :)
Nu ska jag snart sova vi hörs imon.




Just nu.

Försöker jag liva upp mig själv genom att kolla på life of ryan. Han e så jävla snygg :) En ganska bra start på en sugig dag ändå fick mig på sjukt bra humör när jag atte på tvn och de va på.


Fuck nyår :)

Igår typ sög som vanligt kommer inte gå in på det men bilder kommer från förra kvälen hos hoffe som ägde så mycket mer :) Bloggar snart <3

RSS 2.0