Just nu

Vill jag bara gå och lägga mig och sova och aldrig vakna typ.

Vaken :)

Idag har jag vart hemma från skolan för har sån sjuk mensverk kunde inte stå upp. Så idag har jag sovit sen drog mamma med mig till gekås en liten stund men nu e jag hemma. Ska fortsätta ta det lugnt och ba softa ska nog spela lite tv-spele sen efter som jag ska sitta hemma hela dagen för har inte ett skit att göra ikväll (Y)



Nu blir det...

Film High school musical allt har inget bättre för mig så det är lika bra har ändå så sjukt ont i huvet så pallar inte datorn men hörs sen :)

Puss

Hej hej



Är skit sur så bloggar sen

..

God morgon :)

Har sovit så där det va sjukt varmt :) Men ja sovit har jag idag ska jag bara spela minigolf i skolan sen hem och mysa det ska bli gött som fan. Sitter just nu hemma och kollar på tv för att fördriva tiden vaknade för tidigt idag.


Casandra hela dagen :)

Jag och Casandra har chillat idag gitarr och donken faaan ;) sen va vi med mackan mario jake och andy ett tag nu ska jag sova några timmar sen blir det att hämta full pojkvän vid 3 PUSS

Det gilla vi!

Idag gick det ganska bra på nationella vi slutade vid typ halv 10 för då va vi klara :) Sen gick vi till maja och softadeeee gjorde lite mat med så kart. Sen efter det tog jag tåget vid 2 sen träffade jag min älskade pojkvän som jag redan saknar (a) han e så gullig.
Och mitt liv är så bra nu så det är inte sant allt jag aldrig hade tänkt mig har hänt allt är perfekt!
Älskar mina vänner som jag har nu dom räcker gott och väl för det är där i vårt och torrt.


Ojojoj.

Igår efter jag hade bloggat så tänkte jag gå upp och vila lite vid halv 7 men jag somnade och mamma väckte mig vid 8 så jag kunde ta min tablett och lägga mig under täcket (a) Fy fan va gött det har vart att sova så länge. Men nu är det snart skola vilket jag inte är taggad på det är ju tyvärr nationella idag bläää!


Vill bara gömma mig idag!




Super bra lår den är med i fame :)

Hemma

Så jävla gött har så ont i mina fötter jobbade ju på JB restaurangen idag vi fick 60:- i dricks det e nice :D Det gick fin fint verkligen. Nu ska jag softa och typ sova! så jävla härligt kanske åka iväg och va med några sen men vi får se vad som händer ska iallafall sova hemma inatt själv utan min älskling sjukt jobbigt :/


Ska nog leka lite med PS idag om jag orkar :)

Jävla buss fan!

Väntade på bussen från 20 över den skulle gå 24 tror ni den kom NEJ det gjorde den inte! Så nu kommer jag för sent typ helvetes jävla buss helvete! HATAR BUSS

God morgon :)

Vaknade för en timme sen och har fixat mig även ätit min buss går om 20 min och jag e ganska pigg idag ändå de ni :) Det är lite nervöst efter som vi ska servera idag men det kommer nog gå bra hoppas jag. Har inte så mycket mer att säga idag men bloggar så fort jag kommer hem idag

PUSS

Film omdöme!

Okej har set alla fyra filmer nu så tänkt ta lite omdöme nu.
Tänkte börja med

4plats kom

Den va la helt okej bra musik och så, men sjukt seg och hade inte så mycket att bjuda på hade mycket större förväntningar. Den gick lite för fort fram man fick nästan ingen koppling men helt okej ändå. Det va bara det att jag hade för höga förväntningar.

3plats kom

Så se värd den va verkligen bra. Det som älskar dans filmer älskar denna helt galet coola steg och grejer. Denna film fick en verkligen att tänka till och man blir väldigt rörd iallafall jag. Men helt klart se värd!

2plats kom

Kunde inte välja om denna skulle komma trea eller tvåa men tvåa blev det. Har redan sett den innan vilket fick mig att tveka, men det är verkligen en av mina favoriter älskar spänning kärlek bråk och dans samtidigt heeelt fantastisk. Men den är även väldigt grym men sjukt bra gjord och man vill bara va med i filmen och visa dem. En film ni måste se ni kommer inte bli besvikna.

1plats kom

Självklart en av mina favo filmer helt galet bra film! Redan i början blir man helt galen va den. Detta är även en dans film, jag ville bara ställa mig upp och börja dansa göra ett eget crew man blir riktigt taggad eller jag blir det (a) Gillar filmens attityd och den har ett bra budskap. En klockren etta!

Nu ska jag ut men hunden och sova hörs imon Puss :)

One more to go ;)

Nu har man bara en film kvar sen blir det sova efter jag har skrivit mitt omdöme så klart ;) Men måste verkligen sova sen för ska upp fem efter som min första buss går 06.24 inte taggad asså men ska man va på restaurangen färdig klädd och så vid kvart över åtta så måste man.


Fortfarande film kollande :)

Omdöme om filmerna kommer sen. Har ätit och hämtat saken inför skolan imon det ska bli kul men nervöst ska ju servera imon men det går nog bra :) Nej nu får jag kolla filmen.

Filmerna det blev va Nerver back down och Step up 1 och 2 :)

Film :)

Nu blir det snart film och nudlar ska se Fame hoppas på att den är bra. Är seg och nu när jag va hos doktorn så fick jag penseln som jag ska ta en tablett tre gången om dagen segt och fick även eb kräm til mina torra händer det är gött :)



Någon som vet en bra film kommentera !

Hemma från skolan..

Ja hemma från skolan idag för ska till doktorn nu och kolla mitt öra det gör cp ont! Men ska till skolan imon inget snack om saken :) Sen längtar jag till helgen jag vet inte riktigt varför men det känns som om det kommer bli en fantastisk helg!

Nu ska vi åka och jag ska plågas :(

Sjukhuset nästa ;)

Sitter hos älskling

Har as ont i örat det är helt sjukt eller utanpå örat för har fått nån inflamation eller nått så får se om det blir skola imon.
Igår va det toppen verkligen as mysigt så tack alla som va med. Ska börja blogga bättre jag lovar men har städat hela dagen för att mormor och morfar kom hem idag :)

Men nu ska vi snart kolla på film och jag har inte så mycket mer att säga än: Jag har ont i örat!!!
Puss♥

:)

Sitter hemma nu äntligen har jobbat från 7-15 jobbit men nu sitter jag här och softar ikväll blir det nog grilla men vet inte när alla kommer :)
Bilder från igår:

Fikade med Julia :)









Hej :D

Nu ska jag till Halmstad och träffa min älskade julia :) Vi hörs sen är lite stressad mitt tåg går halv aaa! heeeelt gale men kul ska det bli :)
Berättar mina planer inför kvällen sen ;)

PUSS

Skolan :)

Nu har jag kommit till skolan och är as seg för vaknade 7 fy fan va stressigt det blev asså fy! Men jag han me allt bloggar sen när jag orkar
Puss

:)

Har nyss vart med Casandra och Mackan en liten stund vi softade som faaan ;) Men är hemma och kollar på tv:n och väntar på Putte hoppas på att han kommer snart sen blir det hem till mamma idag igen :)


I miss you ♥

Hemma!

Nu e jag hemma och håller på med lite mat till mig själv. Idag på idrotten gjorde jag av med 104 kalorier det e ganska så nice om man får säga så :) Just nu kollar jag på tv och ska ner och kolla maten men vi hörs snart
PUSS

Bye bye

Nu drar jag till mami och kommer inte kunna blogga förens imon efter skolan så vi ses då!



Puss hej :)

hemma :)

Har nyss vart i stan på marknaden en liten stund nu kollar jag på tv och snart blir det gitarr :)
Efter det blir det att sova hemma med älskling och bror för mami ska jobba. Börjar typ halv ett imon det är ganska gött om man säger så, sen slutar jag typ två kanske feeeet nice :D


Dagens!


Outfit





Låt


Sjuk :(

Det är ba så segt att va sjuk kan typ inte prata för att min hals är svullen och gör ont :( Plus att det är marknad idag men men det löser sig. Blir nog skola imon om det inte är värre. Just nu så sitter jag och kollar på tv för har inte ett skit att göra men ska nog ta och städa lite sen.



Puss Puss hörs sen

Video inlägg



Vi är så seriösa ;)

Helgen :)

Har inte orkat blogga på ett tag men här kommer bilder från kvällen i söndags :)






SÖTA!









Det va en mysig underbar kväll det gillar vi maten blev god och alla hade kul toppen! :)


DAG <3

Började jobba klockan 6 idag :) Sen blev det softa hämta Elin Mackan och Casandra kom sen blev det att hämta Maja och Alexandra. Nu har vi grilla och ätit gott som faaaan! men bilder kommer sen :)

PUSS

Jobbet

Nu bär det snart av till jobbet så bloggar när jag kommer hem om går dagen och dagens planer. Men nu måste jag kila puss puss


Skolan :D

Nu sitter jag och äter glass det är gott som fan! Sen blir det hem med fyra tåget och köpa mat :) Ikväll blir det att va med Casandra lite sen sova tidigt. Bloggar mer när jag kommer hem <3


Cooola är vi!

Viste ni att..

Alla flygplan är inställda :O
Ja det är sant för det vulkanutbrottet i Island, för alla de moln som blir i dom samlas det typ grus och sten om det kommer in i proppelserna på flyget omvandlas det till glas som sedan kan förstöra hela planet och göra så det stannar! Helt sjukt att sånt kan hända tycker jag, men det måste va typ fett skönt för dem som är utomlands och inte kan komma hem och får stanna där ett tag till. Fast sen kanske det inte är så kul för dem som ska iväg.

Länken till sidan HÄR

Bilder från igår :)

Nu e jag hemma det va en sjukt soft dag i skolan idag eller vi klättrade och jag och maja va fan grym klättrade på såna svåra och grejer :D Men a här e bilder från igår blev typ ba 3 men det är alltid nått ;)





Söta pöjkar :)

Vaken!

Idag börjar jag kvart i ett så nu e jag uppe. Idag på morgonen åkte min mormor och morfar till Holland det ska bli fett gött att va själv. Har sovit sjukt gött inatt känner mig ut vilad och så ska det va tycker jag :) Fint väder är det fortfarande och det älskar jag för det känns som om somman närmar sig vilket är super bra!
Men nu måste jag köra så jag hinner med allt jag ska göra, kommer inte ha med datorn till skolan så bloggar när jag kommer hem PUSS


JOBB :D

Kom hem för typ en timmesen då jag fick ringa efter jobbet då ( för att de ringde mig men hade inte på mobilen ) och sa då att jag skulle jobba på lördag från 10 till typ 2-3 fett gött eller! Sen fick jag ju då sommarjobb där med det gillar vi! efter det så ringde jag Sofie för att berätta så klart ^^ och vi kunde inte sluta snacka haha pratade la typ i 40 min (A). Fan va lycklig jag e eller och älskar min pojkvän super mycket han e så mysig!

Min älskling♥


Johan Adde och Älskling :)

Ja nu e Johan och Adde på väg hit och vi ska tydligen äta glass men ni får ha det så bra kan ta lite bilder och lägga in när jag kommer hem :)



PUSS

Hemma från skolan.

Och har vart det ett ta nu men nu ska jag gå och gör lite mat så vi hör sen :)


Ska sova :)

Är fan cp trött och orkar inte lägga in nån bild på kakerna så ja god natt puss hörs imon :)


Bakar :D

Det gillar vi fan va gott det ska bli men dem är inte klara än sitter i ugnen :)



Kommer bilder när de är klara :)

Nyligen ut kommen från duschen ;)

Fatta gött det va att springa eller, va ute i en halv timma det blåste lite för mycket annars va det perfekt. Just nu e jag helt slut och både mormor och morfar ska iväg så kommer sitta här själv om inte älsklingen kommer ( vilket jag inte tror ) men ska nog baka nått att smaska på lite senare ^^




Sitter hemma :)

Och ska nu göra te bacon och ägg innan jag ska ut och springa soooft som faaaan! Kanske lite onöding inlägg innan haha men vi va tvungna att dra :) Men men längtar till lördag för då blir det grillning gott gott! Nu spelar jag Cafe world (a) hihi och lyssnar på




Nu ska jag fortsätta mitt spelande och laga till maten lite Puss :)

Soool

Det e nice just nu sitter jag på Sofies lektion och väntar på Mackan woooow
Puss

Sitter i skolan :)

Har nyss gjort ett prov som jag inte vetat om att vi skulle ha men det gick super bra :D Har slutat nu men ska äta med Sofie och Frida i skolan så blir kvar en liten stund ändå. Sen får vi la se när jag kommer hem men ska springa för det är sjukt fint väder. Snart sommar ju det är nu man mår som bäst heeelt under bart!



Puss!

Klar! :D

Hihi nu har jag städat klart ser riktigt fint ut nu tycker jag allt :) Imon blir det att hämta Mackan på min lilla gröna moppe så han får åka istället för att gå till tåget. Sen slutar jag vid kvart över 11 det är ganska gött ändå. Nu har jag sjukt tråkigt ska ni veta men färg har jag fått idag när vi suttit och steeeekt.


Blir nog sova snart :)

Klart som fan att jag inte kunde springa-.-

Jag blir EMO! jag vill springa men jag måste städa mitt rum för det ser ut som fan... och fick typ inte gå ut och springa nu denna tid INTE OKEJ! jag vill springa ju!
Bläää

Mitt rum xD


Nu ska jag städa WIIIE -.-

Moppe time!

Jaaaaaa! eller inte ;) haha fy fan va segt att åka moppe till hjortsberg nu asså men ska ut och springa sen så det blir ju lite gött iallafall. Men hörs kanske när jag kommit hem eller när jag vart ute och sprungit


Söt som faaaaane ;)
PUSSS

Måste skriva av mig.

Jag vill bara säg innan jag börjar skriva att jag inte pekar ut nån för det här.

Men jag satt på bussen själv när min underbara Sofie hoppat av och tänkte lite på förr och nu. Kom fram till att vänner man sagt för alltid liksom inte finns kvar längre de har liksom bara skitit i en slutat höra av sig, dom fanns där hela tiden verkligen hela tiden men sen när allt började bli bra va det som om det inte fanns nått att prata om. Ni kanske missförstår mig, menar inte att det är dåligt att det fanns där utan det gjorde mig hel att jag orkade stå på mina egna ben, men sen försvann de när de trodde jag klara mig själv typ men saken är den att det gör jag inte. Ja e typ inte ens glad längre eller jo glad men jag känner inte samma lycka som då, förr.

Det är nästan så jag önskar att jag mår sådär dåligt igen för då fanns de där i vårt och torrt dåliga och bra dagar och jag orkade mer jag va stark men nu e jag svagare en nånsin. Jag mår sjukt bra nu det gör jag verkligen har mina nära och kära slöinge och allt sånt men jag får ändå inte kraften till all ork. Jag vill ha tillbaka tiden mer än någonsin men har mina minnen men de hjälper mig inte mycket just nu. Jag vet inte hur jag ska göra eller vad, men skulle göra vad som för att få tillbaka de som hjälpt mig innan dem jag behöver. Som det flesta säger om du älskar han/hon så låt han/hon gå...

Så nu har jag skrivit av mig lite men menar inte att peka ut nån eller så. Sen vill jag att ni ska veta att jag har det sjukt bra just nu har funnit dem jag kan lita på och som bryr sig. Men saknade är fortfarande där.

Jag ser ljuset men orkar inte kämpa.


Dagens skor!


Det gillar vi!

Skolan :)

Nu sitter jag här i skolan det e nice vi ska snart gå och sätta oss på nått fik och göra lite uppgifer vi fått :)

Puss

God natt :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna och ta bort mitt smink sen blir det skola imon BUHU va fort det har gått :(
Men man har ju saknat skolan lite ^^ Kommer typ sova dåligt inatt för min baby åkte nyss inte okej!
Men lovet har vart underbart bra!



Puss

SOL!

Fy fan va gött att solen är här har legat ute och stekt lite därför man inte lunnat blogga :) Blev även en super bra frukost med pankakor as goda fan va grym jag e asså ;) hihi sen igår så tog min älskling mig för att se på en bio jag velat se tusen länge. Gulligt som fan.

ÄLSKAR SOL!
Sommaren e på G nu asså nu kom solen PUSS hej !


Ett halvår men älsklingen idag!

Bilden är lika gammal.
vår första bästa och gulligaste bild!


Helt galet att det har gått ett halvår! Vet inte vad vi ska göra för det är Putte som har planerat nått som jag inte får veta än söt e han ! '
Älskar honom något sjukt mycket! <33

Dålig uppdatering jag vet..

Men jag kunder verkligen inte blogga igår ska berätta vad vi gjorde :)
Igår: Vi gjorde ju tårta till Johan för idag fyller han år men vi fira honom igår Grattis! Sen kom Fidde och hjälpte oss lite me tårtan fan va snygg den blev. Jaja men sen när vi kom till Johan fixade vi oss sen kom Adde och Johan så då åkte vi för att hämta Ronja Pontus och Fidde. Sen så skulle vi till ett berg som jag glömt namnet på ute vid veka men världens finaste utsikt, när vi va där uppe fick Johan öppna de små presenterna som vi köpt han fick bland annat disktrasor för att han sög på dem när han va liten ^^ Efter det så skulle vi ju då gå ner för detta berg fy fan va jobbigt och brant det va eller! Va nära på att ramla flera gånger men Johan fånga mig haha fy fan va kletigt det va! Men när vi väl kom ner så åkte vi till Johan Svensson och åt tårtan. När vi gjort det blev det donken! Haha
Nu kommer lite bilder och filmer på denna underbara kväll!




Grattis Johan!


Donken!


Nu åker vi till Johan

Bloggar sen ! <3

Nuuu

Nu ska jag och lilla Sofie baka ses sen bilder kommer sen :)


Dagen :)

Va ju på Ikea sen tog vi än sväng till kungsbacka. Efter det så blev det att åka till mackan och vänta på Sofie sen va vi men Casandra Jake och Mackan då :) men nu e vi hemma bilder på mig och min bror på Ikea kommer när jag orkar lägga in de på datorn ;)

Nu ska jag spela och slå mackan Puss

Ja jag är uppe ^^

Helt otroligt va ;) Nej men vi ska ju till ikea så det blir upp tidigt, vaknade redan vid 8 och gick upp men fixade mig så bloggar nu istället för innan. Asså mitt hår är så sjukt snyggt i uppsatt :O det är helt galet jag lovar hihi fick ingen bra bild men kan lägga ut så ni ser på ett ungefär :)



Dagens outfit



Nu e jag hemma hos mamma :)

Och vi har vart hemma hos mormor och morfar ätit min älskling kom och kollade på mitt hår och han tyckte det blev bra :) Nu ska jag och min bror kolla lite på tokyo drift och se hur man driftar för det ska jag fan ta mig lära mig asså ! Sen blir det sängen och sova för ska till ikea imon vilket jag glömt lägga ut på listan men fick reda på det igår men men :)


Det gillar vi !


Marabou



Asså fan va gott det är det är fan det godaste idag! <3

:)



Japp tanläkan och klippningen av klarat det jag gjorde i stan idag :) Och nu e jag blondin (a)


Vad tycker ni?

Nu blir det en sväng till stan :)

Ses och hörs när jag kommer hem :*


Nu sitter jag hemma och älskling :)

Och just nu så kollar jag på DH så jävla bra asså fast just nu så är det reklam :)



Skriver mer sen :)

Under lovet lista :D


Just nu :)

Ligger jag i sängen med min älskling som e helt slut :) vi ska typ snart äta och även hjälpa mormor och morfar med att lägga ut nått på blocket hihi. Sen kanske jag ska sova hos min underbara älskling i natt vi får la se :) Nu kom även Casandra och störde mitt i allt mys ;)


Här är den andra videon :)

Nu e jag hemma igen har vart hemma och rensat mina barbie fan va sugen man blev på att börja leka me dem igen x)


Söta är vi allt!

Ska fixa mig

Ja nu ska jag fixa mig för ska till mamma som jag berättade igår men först tänkte jag lägga upp några klipp på mig och Casandra i sexan upprepar SEXAN hehe så ska ni få se hur roade och söta vi var då ;)

Klippen e ganska långa så ni vet kan va lite segt att kolla igenom alla men spela fram då jag lovar det är värt det!




Kommer ett klipp lite senare för måste åka nu men Puss så länge :)

Ny morgon :)

Ja nu vaknade jag och Casandra nyss söta som vi är :) Ska snart gå och äta sen fixa oss skulle jag tro för jag ska ju iväg vid 2 hinner typ inte sola idag det suger ju lite så. Men det får bli imon.
Nej nu ska jag gå upp ur sängen så ses sen :)


:)

Nu e klockan snart tre och vi är fortfarande uppe ;D Börjar bli lite trötta nu asså men skrattar som fan fortfarande åt filmen fy fan va rolig!
Imon blir det att åka hem till mamma en stund och fixa lite inför flytten har jag glömt att säga men ja vi ska flytta tyvärr fortfarande i Falkenberg ;) men va fan det blir billigare och bättre balkong på rummet e fan nice ändå! Sen efter det så blir det nog att dra till pojkvännen en stund eller så :)
Att va ny kär i sin kille när man typ har ett halvår känns så jävla bra! Förstår inte hur man kan vi det men det pirrar i magen så fort jag ser han och när han pussar mig heeelt otroligt gött får jag lova.


Aja men nu ska vi sova Puss

HAHAAHAH!


Kolla helt seriöst! HAHAHHA


God morgon :)

En fin och härlig dag typ som man kommer sega sig igenom :) Ligger just nu i min säng med min söta pojkvän som är lite bakis och äter upp en massa godis från mitt påskägg haha. Senare idag så ska jag träffa min älskade Casandra toppen :D och vi ska alla sova över buset som vi kommer göra bloggas om sen. Nu ska jag ta och sova lite me jag blir allt lite sugen när jag ser på min baby ligga där och sova så nu blir det samma sak för min del hörs sen.


God natt :)

Nu blir det att sova tills älsklingen ringer och vill in haha men lite sömn blir det ju innan det så :)



Vi hörs imon ♥


Är sjukt seg!

Det är helt galet.. Ligger bara här och väntar på att Putte ska komma hem snart men de gick typ ut nyss så får nog vänta några timmar till det suger rätt hårt. Men gott luktar jag tog lite av hans parfym :) Har verkligen inget att göra heller fan va tråkigt. Aja nu måste jag gå och äta för kom på att jag inte gjort det idag inte bra fy mig :(


Elmia!

Ja nu e jag hemma hos mormor med dator så kan uppdatera om igår och idag!
Börjar med idag för det ända är att jag och putte vakna vid typ ett sen åt vi frukost kolla tv till typ klockan sex (a) åkte och hämta saker hos hans mamma sen drog till min mamma med lite saker till min söta bror som ni får höra mer om sen :) Efter det körde vi till mormor och duschade så sjukt gött va det! Så sitter med blött hår helt alone för min pöjk ska ut på bratt :/ Jaja

Gårdagen: Började me att man gick upp vid 7 fixade sig, sen kom Fidde och hämta en vid halv 8 typ. Sen körde vi till Johan där jag skulle byt bil till Adde för att åka med Frida och Sofie men neej då skulle Pontus me där så blev lite sur. Så vi körde och hämta Oliver sen så körde vi mot elmia och jag blev gladare så klart ^^ Glad att jag åkte med Fidde för fan va det gick försökte komma om en bil men den görde som en jävla galning så vi gav typ upp och tog en lite kisspaus. Sen körde vi vidare va kö som fan när vi kom fram så vi smet före lite (a) Men fick vänta på Adde och dem ändå. När vi väl va inne sprang jag Frida och Sofie runt och kolla på alla heta bilar FY FAN va nice asså ( kommer lite bilder och film sen ) Vi kollade även på en grym show Frogg körde cross nice som fan har film men den är nog inte så bra. När allt började gå mot sitt slut så drog vi till donken för alla va as hungriga. Sen kom det bästa. Efter elmia så samlas en jävla massa för att drifta och sånt så vi visste ju så klart va det var så vi drog dit det va typ hur många bilar som helst som smällde sina däck! HELT underbart! Där va vi ett bra tag och kollade åkte lite bil och ba softa fy fan va nice! Samma resa nästa år fast me gänget denna gången :)

Bilder och film kommer i ordning






One Love !

Blir bättre bild längre fram i filmen :)

Ba så Nice! ♥

--------Me like--------




Taggad!

Nu blev jag ba plötsligt super taggad haha gulligt va (a) Men musik kan göra mycket när man är otaggad tänk på det. Ja nu har jag packat och fixat mig så blir snart in till stan med några :)
Jag är tusen glad och jag vet inte varför haha.

Stress stress stress..

Aaaa jag vet inte vad jag ska packa asså inget e planerat och det enda jag vet är att vi ska åka halv åtta imon haha. Men ja det blir nog super kul! sen ska man ba hitta kläder till det me och inte glömma nått så klart. Men e lite taggad till imon iallafall får se det positiva i det ^^ Nu ska jag platta håret lite och så :)
Kanske bloggar innan jag drar för kommer inte kunna blogga när jag har åkt eller imon men bilder och hela historian kommer på söndag :)




gårdagen!

Va så jävla bra förlåt för att jag inte bloggat men drog ju hem till Sofie och sov där det va mysigt vi kollade på Alvin och gänget och myste med de söta hundarna :)

Igår då ringde Adde och väckte oss vid typ halv 9 så vi gick upp fixa oss drog me Anna in till Halmstad tog bussen där i från till Falkenberg där vi åt lite. Sen blev det att träffa alla på Falkenbergs gymnasiet.. Efter det blev det bussen till Halmstad igen men Fidde och Putte, när vi kom in till stan blev det att äta sen fika på Roberts. Vi satt där och snacka lite sen köpte Fidde lite cider till mig och Sofie i väntan på de andra. När de väl kom blev det BIO!!
Den va typ sjukt bra :)





Nu bär det  av till Mamma en sväng vi hörs sen Puss :)

RSS 2.0