Libra Ω

Jag är ju våg så tänkte skriva lite om mitt stjärntecken.

Planet: Venus
Färg: Rosa, blå, lavendel
Element: Luft
Turdag: Fredag
Kvalitet: Ledande
Positiva drag: Behaglig, romantisk, vänlig, diplomatisk
Negativa drag: Flirtig, vankelmodig

Våg passar med

Våg och vädur: Ni passar utmärkt ihop i korta och mer tillfälliga relationer och er kärlek blir spännande. Båda är mycket öppensinnade när det gäller kärlek och det som händer i sängen.

Våg och oxe: Ni har inte speciellt mycket gemensamt och passar därför sämre ihop. Oxen vill ha något seriöst medan det finns risk för att vågen bara är ute efter något tillfälligt

Våg och tvilling: Tvillingen och vågen passar perfekt ihop, även när det gäller långa förhållanden. De är båda ganska passionerade och har samma intressen.

Våg och kräfta: Det är inte alls ovanligt att en kräfta och en våg börjar dejta och finner varandra intressanta. Däremot kanske de inte passar så bra ihop i längre relationer.

Våg och lejon: Vågen uppskattar lejonet eftersom denne är så stabil och självsäker. I sängen kan ni få det verkligt hett eftersom båda älskar sex. De fungerar också bra ihop eftersom vågen är så duktig på att medla lösa konflikter och det är inte alltid lejonet är så villigt att ge med sig.

Våg och jungfru: Jungfrun lever mycket efter regler medan vågen är mer fri till sinnet. Häri kan det uppstå konflikter. Dessutom är jungfrun inte tillräckligt intresserad av sex för att gå bra ihop med vågen.

Våg och våg: Två vågar kan passa ihop och er kärlek kan bli väldigt passionerad men ni kan också trötta ut varandra om det vill sig illa. Båda är väldigt lättsamma och älskar sociala kontakter, ni har mycket gemensamt.

Våg och skorpion: De här stjärntecknen passar inte så bra ihop i en längre relation. Detta främst eftersom vågen tar alltför lätt på kärleken och kan upplevas som lite flörtig, vilket bara gör skorpionen svartsjuk. Skorpionen tycker också att vågen är lite för liberal på det sexuella planet och när vågen inte får som han/hon vill kan det hända att de söker sig till andra partners.

Våg och skytt: Vågen och skytten passar ihop både i långa och korta förhållanden. De får aldrig tråkigt tillsammans. Vågen kommer att tycka att skytten är väldigt spännande eftersom denne är så äventyrlig och kan å sin sida konsten att charma skytten.

Våg och stenbock: Stenbocken fascineras av vågens liberala syn på sex medan vågen dras till stenbockens stabila och ekonomiska sida. Stenbocken å sin sida kan tycka att vågen är lite väl lat och bekväm av sig och detta kan även tråka ut vågen.

Våg och vattuman: Mellan dessa två stjärntecken kan det uppstå en rolig och spännande relation. Båda två är utåtriktade och älskar det sociala livet och de kan kombinera sina vänskapskretsar mycket bra.

Våg och fisk: Dessa två stjärntecken börjar gärna dejta men det brukar inte leda till något längre förhållande. Ni är båda alltför sentimentala och romantiska och har en kanske orealistisk syn på kärleken.

Allmänt

Vågen behöver en harmonisk miljö, utan stress och tjafs för att kunna vara lyckliga. Ibland ger dom vika för att slippa konflikter.
Vågen tycker inte om att vara ensam. De vill gärna ha någon att dela livet med.
Dom är romantiska. Vill gärna känna att dom är älskade.
Vågen kan på ytan uppfattas av många som en enkel och social person, men sanningen är att Vågen har många olika karaktärsdrag, som paradoxalt nog många gånger motsäger varandra.
Vågar är intelligenta men också väldigt lättlurade och naiva, samtidigt som de vägrar låta sig befallas och kan vara hur tjuriga som helst.
I allmänhet kan emellertid Vågar beskrivas som sympatiska och charmiga personer.
Vågen är också väldigt diplomatisk som person och får ofta agera fredsförmedlare mellan personer. Däremot har Vågen själv inga problem med bråk och gräl.

--------------------------------------------------
De är faktiskt sjukt hur det stämmer, tycker sånt här är så intressant och tror på allt sånt efter som de stämmer så bra. Tänkte länka lite sider om ni med är intreserade av sånt här :)

Källa
http://stjarntecken.theinformationguru.com/
http://www.astrologiportalen.com/tecken.html
http://www.ditthoroskop.nu/se/stjarntecken.htm

Kommentarer
Postat av: casandra

oh bby, båda är vilda i sängen, ska vi ?

2011-01-12 @ 22:53:24
URL: http://www.caszzhot.devote.se
Postat av: casandra

oh bby, båda är vilda i sängen, ska vi ?

2011-01-12 @ 22:53:37
URL: http://www.caszzhot.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0