...

Hej hej kommer inte kunna blogga på tusen länge för min dator är paja
:'( inte kil jag typ dööör.
Men vi hörs puss puss

GOD JUL !




Jultips :D

Ja det v ju ett tag sedan nu men idag blir det och även det sista, och tänkte det kunde passa bra med jul godis som du kan gör dagen innan eller på julafton.

Kanderade äpplen


  • 10 st äpplen
  • 10 st glasspinnar
  • 2 dl vatten
  • 4,5 dl strösocker
  • 1msk glukos
  1. Börja med att tvätta och torka äpplena. Stick ned pinnarna i äpplena, vid skaftet.
  2. Koka socker och vatten på svag värme tills sockret löst sig. Skumma av. Tillsätt glykos och låt koka ca 20 minuter eller tills blandningen är ca 150 grader.
  3. Stäng av värmen, och doppa äpplena i blandnigen, sedan rulla dem i socker.
Klart :)
Gott enkelt och fint blir det.


Keep reading

Pulka :D

Nu har jag min bror och Klara vart och åkt pulka :D






Kul va det men man va ju söt när man kom hem ;)
Vi ska ut sen igen och göra en snögubbe :D

Keep reading

Snöö

Det är helt sjukt snöar som fan :D Hoppas verkligen det kommer göra det på julafton.
Nu är klara på väg hit FETT skoj hon ska sova här wiiie, så vi ska nog åka pulka idag. Sen ska jag med göra lite julgodis som ni kan läsa som senare. Idag har jag och mamma vart i stan och julhandlat en jävla massa mat blev det x) Sen imon blir det att laga maten.
Skriver mer sen ska gå och möta klara nu.

Keep reading

Gekås (a)

Ja det är sant va på gekås idag med, men idag va det med Putte hans mamma och yngsta syster men även Pontus.Väldigt kul och trevligt. Träffade Michan och vi stog och snacka lite skvaller så klart saknat dig gumman. Jag fick idag hjälpa Puttes mamma och syster med julklappar det var super kul :)


Pontus kör stilen ;)


Sexig är han med ;)

Just nu sitter jag hemma vid datorn och tv:n kollar även lite på julklapparna under granen och längtar till jul. Imon blir det mer jultips det har vart lite dåligt med det men imon då jävlar.

Keep reading

Igår kväll

Vi gick för att hämta Pontus hos Mike. Men självklart hade han ingen pulka med sig så vi fick gå hem till Pontus och kolla men vi hittade ingen tyvärr. Så vi gick mot Ronja för att kolla film.

Men på vägen blev det et stopp vid isen.


Där vi träffa Tobbe :)


Sen när vi hade pratat med honom ett tag så fortsatte vi mot Ronja. När klockan va halv 11 så va vi framme hos henne vi satte oss och kolla på tv. Sen ville Pontus kolla på någon film så han började ladda ner den och vi gick till köket där Putte och Pontus drack tusen mycket kaffe. Sen kollade vi på filmen och började gå hemåt vid halv 3.
Lyckad kväll om jag får säga det själv.

Keep reading

SNÖÖÖÖ



Helt otroligt det är snö in Falkenberg !!!
Nu sitter jag hemma hos Putte han gör sitt arbete till skolan och pratade nyss med Pontus, vi kanske ska ut och åka pulka sen :D kommer ta bilden då så ni får se hur söta vi är.

Keep reading

GEKÅS :D

Idag va jag mamma och Putte på gekås och kollade på Erick! Asså han e så jävla grym helt sjukt.
Köpte han skiva med :)


Sjukt söt e han med haha kolla inte på mig ;)

Nu sitter jag hos Hampe med en massa som lanar x) sjukt töntigt ahahhaha
Jaja vi hörs sen

Keep reading

Dagen

Idag har jag vart i Gbg och köpt lite julklappar snart har jag köpt till alla. Så nu snart ska jag gå upp och slå in de paket jag köpt inte så många man haha några iallafall.



Keep reading

God morgon :)

Jag vaknade typ vis halv 8 idag för att en jävla massa ringde till putte hela tiden... Fick typ damp han åkte vid typ tio i tio för han och en massa polare skulle till Gbg. När han hade åkt satte jag mig och kollade på film sen gick jag ner och gjorde frukost, och nu sitter jag här framför tv:n med datorn.



Keep reading

Slutade skolan idag :D

Idag va sista dagen! Vi skulle bowlat men dom fick inte igång banorna så det blev biljard istället. Nu ska jag på min brors avslutning i typ 2 timmar lite lång tid men överlever nog ;) Sen kommer Putte till mig när jag är klar för Mamma ska jobba så det blir en mys kväll hemma hos mig.

Dagens outfit  :)




Keep reading

Hemma

Nu sitter jag vid tv:n och kollar. Efter skolan så åkte jag hem gick på möte sen åkte jag till Halmstad för att va med Anton. Det va bäst men hitta inte en enda jävla julklapp :O Det är sjukt, det ända jag köpte va en varm choklad för 36:- Haha men hjälpte Anton med några julklappar :)


Den bästa av de bästa :)

Keep reading

:)

Nu sitter jag på matten med mina girls Elin Maja och Alexandra. Just nu dampar Elin för att hon vill veta om hon får G på provet men hon är söt ändå! Maja kollar hur kallt och om det ska snöa hos henne haha och Alexandra försöker räkna ut volym. Haha även om ni är lite udda så älskar jag er finns typ inga som kan slå er!



Innan så kastade vi snöbollar ner för taket det va fett kul!

Keep reading

Ingen bra dag..

Inatt  sov Putte hos mig och vi gick upp typ halv 7 idag eller jag gjorde han gick upp vid 10 i. Sen körde han mig till tåget där jag träffade Mackan, sen fick jag ett smsa av Putte där det stog att han kom på att han börja halv 10 HAHA. Sen när jag gick i halmstad på väg till skolan kommer jag på att jag skulle fikat och köpa julklappar med Anton meeeen så klart har jag inte med mig mina pengar och mamma har bokat möte halv 2 -.- inte okej.



Men antingen så kommer jag vid 4 typ eller så blir det på fredag. Saknar dig!

Keep reading

Hos älskling

Nu sitter jag hos Putte med honom och Hampe dom e fett taskiga mot mig...  För dom gillar inte min musik men jag tycker den är bra, så nu sitter jag med hörlurar på högsta för att putte satte på högtalarna med deras dåliga musik.. Så har tråkigt gjort lite bilder på PS nu med och även pluggat lite matte.





En av de låtar jag lyssnar på inte den nyaste men vafan den e ju bra :D
Denna dagen har det blivit en massa skrik musik det kan va gött ibland tycker jag allt.

Sen kommer det bilder från Eddies lektion lite senare när jag fått dem av Alex.

Keep reading

Skolan :)

Nu sitter jag och Alexandra och kollar på New moon inte så bra kvalite men men det är så sjukt underbar! Lyckades att inte gråta :D  Nu snart ska vi ha varmkök med den bästa Eddie fett skoj!
Men torsdagen blir mindre skoj eller inte skoj alls för vi ska bowla hela ettorna och tvåorna på hr BLÄÄÄÄ. Jaja man får la hoppas på lite skoj.



Keep reading




God morgon :)

Idag när jag vakna och gick ut med hunden så regnade det så jävla keligt hatar regn. Men sen när jag då kom till Halmstad så ska det självklart snöa det är så typiskt. Jag älskar snö men i Falkenberg ska det alltid regna typ som Forks va fan x). Nu sitter vi här på Svenskan och lyssnar på en massa idol låtar det gillar vi!



Keep reading

God natt :)

Nu ska lilla Sandra försöka sova klockan är lite mycket behöver min skönhetssömn ;)
Imon är en ny dag. Ska träffa min underbara pöjkvän då LYCKA. Här är en bild och lite dikter som jag fixat nu de senaste timmarna. God natt sov gott :*



Vi delade på ordet kärlek. Jag tog kär och du tog lek

 

A heart is not to play with,

a heart is not a toy.

And if you want to break it,

so give it to a boy.

 

Den som älskat kan ej glömma, den som glömt ej älskat har.

Den som älskade men glömde, visste ej vad kärlek var.

 

Blir du älskad, älska tillbaka.

Blir du sårad, såra ej igen.

Blir du glömd, låt så vara, säkert finner du en bättre vän.

 

Keep reading


Bra låtar :)

Denna låt är sjukt go om man gillar lite halv skrik Dead by April gör en massa bra låtar :)
Dead by April - Losing you



Sen självklart
Erik Grönwall - Higer



En bra låt att lyssna på om man ska sova :)
Edward Collin - Bella's Lullaby




Keep reading

Dagen :)

Jag och Alexandra gick upp vid tio i 7 fast vi började kvart över 12 för vi skulle kolla lucia. det va värt det. Vi fixade oss åt sen fick vi springa till bussen va lite busiga så vi tog skolbussen, när vi kom fram gick vi till idrottshallen.

Det va så mycket bättre än vårt lucia på tånga alla sjöng fan bra.


När det va klart tog vi bussen till vår skola åt lite sen drog vi upp till salen vi skulle ha lektion i och satt och softa. Jag och Alexandra ringde lite samtal samtidigt tårar från oss båda (a) lite töntigt kanske men söta är vi ändå. Sen kom så klart alla goa från vår klass.

Men den goaste idag måste ju fan va Maja


Eddie är fan den bästa av dom alla, och Elin ville inte va med...



Inte Alexandra heller Maja som e med igen söt e hon :)


Sen tog jag Elin och Michan bussen till Falkenberg vid halv 4 när vi kom fram hämta mamma mig och vi köpte gran.

Jag lovar ska bli bättre på att lägga upp.

Keep reading

Söndags :)

Ja i söndags så åkte jag Putte mamma och min bror till halmstad vid typ halv 1. Gick i stan till 4 sen åkte vi till mammas kompis och fikade där. Efter det så åkte vi hem och mellan landade;) på donken va as hungrig och skit sur för att jag inte fått någon mat i mig. Men sen när vi kom hem åt vi och jag packade inför Åleds turen. Sen när jag va klar så hopa jag och Putte in i bilen, först körde han och hämta Rebecka sen Adde. När vi kom hem till Putte vet jag inte vad som hände med mig skratta som fan och kunde inte sluta hahahaha fett kul va det. Sen körde han mig till bussen.
Efter en stund men bussen så va jag i Åled där Alexandra stog och väntade :) vi gick hem till henne och åt.

Sen målade vi naglarna mitt blev så här:

Röda så klart skulle ju på lucia så fick ju ha lite julstämning ;)

Sen gjorde vi såna här grejor med våra pöjkars namn på:

Alexandra + Andre Sandra + Putte Det gillar vi

Efter det så försökte vi komma på någon film att se på det tog ett tag men sen blev det till slut Gustav. Alex poppade popcorn till sin far som blev lyckade sedan till oss... vilket hon lyckades bränna 2 gånger hahaha. Sen fick då Alexandras mamma rycka in och ficka dom.

Film + popcorn + äppeljuice = Lyckat


Keep reading

Cha cha

Jag saknar Thailand något sjukt!




Just nu ligger Putte i min sofa och sover så tänkte passå på att skriva lite. Har inte så mycket att säga men, idag så vaknade jag och Casandra typ vid 12 åt frukost gick ut med morris och sen så åkte vi på våra bröders innebandy match. Det gick inte så bra för dom men men det kan inte gå bra varje gång. Men nu ska jag kolla på filmen Bilar som går på tv:n (A) Hihi

Keep reading

Erik ska vinna!

Fan va bra han e det är helt sjukt!!!! Så jävla mycket bättre än Calle typ döööör just nu för han e så bra!
RÖSTA PÅ ERIK FÖR FAN!


Han gjorde set så jävla mycket bätte älskar denna kille!



Keep reading

Kvällen :)

Nu kommer bilderna från bowlingen


Lilla söta Alex :)


Elin och Maja såååå söta är dom :)


Jag och Maja FAN va vi ska äga på fredag när vi ska bowla igen!


Maja va grym när hon kom in i det :)

Nu ska jag snart gå och möta lilla söta Casandra som ska sova hos mig inatt. Det ska bli fett skoj va ju ett tagsen det bara va vi nu.
Men vi hörs.





Keep reading



:)

Hej det va ett tag sen nu men här kommer lite förklaringar.
I onsdags så va vi inte på bio bara för att Hampe skulle spela Tibia -.- ååå va arg jag va.. Men Putte sov hos mig vi kom hem typ halv 12.

Torsdag :D

Då började dagen med att åka till skolan vid 11 för började vi började 12 med att bowla. Det va kul Elin fuskade HEHE. Sen när jag kom hem så kom min underbara pojkvän till mig och berättade att vi skulle gå på New moon då för vi hade 2 månader. Jag blev sjukt glad och sen sove vi hemma hos honom.

Idag

Nu sitter vi på Engelskan som inte går så bra för mig idag x) men men Haha. Sen efter skolan ska nog Casandra sova hos mig !!! WIIIIIEW hihi fett skoj.
Bloggar sen lägger även upp bilder sen bowlingen då :)

Keep reading

Kvällen

Innan jag börjar så vill jag säga ett stort grattis till världens bästa pojkvän som fick sitt körkort idag.
Har precis vart med honom och Hampe efter min gitarr som jag ska på nu ska vi gå på bio i halmstad, och så klart blir det new moon :D KÄRLEK. Men kommer typ lipa sönder x)
Jaja nu måste jag på gitarren.

Keep reading

Skolan :)

Världens segaste dag typ x) Försov mig vakna 7 typ panik men jag han med tåget. Nu sitter jag på matten och jobbar lite, men Elin kötar på om vad hon ska köpa på gekås idag. Hon är söt hon ;) Nej nu ska jag jobba vidare.



Keep readin

Dagen

Idag på varmköket blev Eddie lite besviken på oss och det kan jag förstå vi kanske inte sa gå in mer på det men maten vi gjorde va såååå god. När jag kom hem så körde jag och mamma in till stan kollade lite och jag gick och träffa putte va med honom till klockan halv sex sen åkte jag hem. Är lite sjuk med det suger som fan har sjukt ont i halsen men jag överlever kanske..


Gillar dessa glasögon som fan!!!!

Nu ligger jag i min säng och kollar på tv ska gå ner och göra honungs vatten så min hals inte gör så ont. Sen blir det ringa älskling och sova tidigt för ät svin trött. Morgondagen har jag nog förhoppningsvis goda nyheter.

So keep reading

Skolan :)

Nu sitter jag har slutat nu. Idag på svenskan så tog vi massa bilder här kommer några av dem









Nu ska jag gå men bloggar när jag kommer hem ikväll.
Keep reading

Jultips :D

Det va ett tag sen nu men tänkte ge lite exempel på lätta julklappar.

Om man inte kommer på något att köpa så kan man ju alltid bränna en CD-skiva om du vet vad personen gillar att lyssna på. Om man nu inte vet vad personen gillar kan man göra en skiva med jul låtar kanske eller en me bara lugna låtar som är lite avslappnande.

Sen är smycken alltid en bra grej att ge bort.

Present kort kan med va bra att ge bort om man fixar det i rätt affärer. Om du inte vet var personen köper typ kläder och sånt kan man ju alltid köpa presentkort på en bio för det är nått alla kan gå på.

Mer i morgon
So keep reading



Hej :)

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar har nyss vart i stan och visat vad jag önskat mig :)
Nu ska jag försöka spela lite piano sen ska jag nog träffa Casandra. Senare ikväll blir det att plugga lite och ba ta det lungt. Men nu ska jag gå ner och lära mig Bella's lullaby.



Keep  reading

Dagen :)

Denna dag ska jag mamma och putte åka till Varberg. Det ska bli mysigt, men jag börjar undra mamma skulle vart här klockan 12 ska ta och ringa henne nu.
Men vi hörs när jag kommer hem.



Keep reading

<3

Går dagen typ sög...
Hehe
Men denna dagen har vart  bäst. Tog tåget vid ett för, när jag kom till falkenberg så åkte jag och mamma till kungsbacka. Fett nice nu har jag fått 3 nya julklappar (a)
Men nu sitter jag hemma hos putte har saknat den killen nått galet mycket. Så nu ska jag va lite social så vi hörs.

Keep reading

:)

Nu e jag hemma ska till bästa Alex ikväll fett skoj!
Imon ska jag nog till gbg så kommer blogga senare imon.

Mitt hår med mössa Grrr ;)


Mitt hår innan :)


Mitt hår efter det är ingen stor skillnad men lite ljusare.


Inga bra bilder men kommer bättre imon :)
Nu ska jag packa klart det sista för att sedan ta tåget till halmstad.
Ha en bra helg :)

Keep reading

Gårdagen :)

Gekås med Alex och Maja !
Fett skoj va det vi träffade även Mackan och Casandra när vi kom fram.
Vi gick och gick och gick runt jag hitta typ inget, skriver om vad jag hitta när jag kommer hem fån skolan.
Men nått jag köpte va hår färg.
Jag har inga bilder och så nu men fixar det när jag kommer hem från skolan.
Är på super dåligt humör så orkar inte skriva mer men blir nog på bättre humör sen så fixar det när jag kommer hem.

Keeep reading



Morgondagen

Imon blir det skola sen gekås med Casandra Alexandra och förhoppningsvis Maja skoj sko.
Så kommer inte blogga förens sent typ om jag inte tar med datorn har inte bestämt mig än :)
På kallköket imon ska vi gör julgodis :D Fett gott sa det bli fast vi får typ inte det för vi ska sälja. För vår klass är så jävla grym och gör så goda grejer.
Älskar min underbara klass :)



Nu kollar jag på efterlyst,
Har ni hört eller sett nått ring då 087020090. Hahaha har kunnat det sen jag typ va 11 söööt är jag. Saknar min pojkvän som jag inte träffat på länge nu keligt och jobbigt som bara den... Ska nog ta och ringa  honom när jag har skrivit klart. Nu vet ni det oviktig fakta men ändå.



Jag gillar vädret och denna bild saknar även kvinnan i mitten som är världens underbaraste!!!
Måste träffa henne nästa vecka och en massa på lovet för kommer typ avlida annars. Och den blonda söta tjejen som heter Elin ska färga håret brunt idag eller så har hon gjort det ska bli kul att se henne imon. Jaja ska sluta skriva massa nu.

Hoppas ni får en fin kväll
Keep reading

Jävla skit tv -.-

Nu typ dampa vår tv sönder man kan inte kolla på nått mer än det man spelar in...
Fan jävla skit tv!! Fast det är typ inget bra som går men ändå :)
Nu ska jag försöka fixa den :)
Keep reading

Gitarr :)

Nu drar jag snart till gitarren kommer typ va helt borta för är sjukt trött som alltid haha. Men ska göra mitt bästa eller inte ;) Får lära mig lite jul låtar det är skoj så ska jag öva sen när jag kommer hem med så jag kan dem till jul det är så mysigt när man spelar gitarr. Sen ska jag ju även lära mig Bellas lullaby på piano för den är så JÄVLA BRA, men den lär jag mig nog inte till jul.
Men bloggar när jag är klar för börjar nu snart.



Keep reading

Lite av min önskelista :)

Jag själv vet typ inte vad jag önskar mig, jag tycker sånt är svårt kommer på saker på vägen typ men några grejer vet jag.

Denna rosa svea väskan önskar jag med sjukt mycket.


Såna här WESC JL hörlurar vill jag ha (a)


Och så önskar jag mig en svart jacka typ en sån här men inte riktigt ( Sandra är fett kräsen )


Björn borg trosor har jag även önskat mig av min mamma men inte dom på bilden det ska va med lite färg ;)


Sen typ det vanliga smycken, pengar, rosetter till håret solkort hade inte vart fel sen blir jag ju glad för det mesta och det är alltid kul och få oväntade presenter.

Mina bästa julklapps tips kommer lite senare när det börjar närma sig lite till ;)
Ställ gärna fler frågor :)

Keep reading

Dagen :)

Heeej ni kanske ser att jag har ny bild på bloggen. Tänkte att det kunde va lite kul nu när det är jul :)
Joel hjälpte mig med detta så klart han är mycket bra!
Idag har vart en super bra dag :D
På matten idag gjorde jag provet det känns som om det gick bra typ.
Sen kommer AAAASS gulliga Alexandra med en tidig jul klapp så jäva söt denna fick jag



Är seriöst förälskad åå jag önskade mig den sjukt mycke Alexandra är bäst!!!
Sen efter matten satt jag Joel Elin och Alexandra kvar i salen och hade fett skoj. Vid 20 i ett började jag gå mot busen till tåget, där Mackan Patrik och Mikael satt och vänta för att de missa tåget innan ( mohahahha).

Bilder från tåg resan hem:


Lilla söta Patrik gillade det som kommer på nästa bild som ni ser ;)


HAHAHA


Men Mackan va sten seriös.


HAHAHA kanske inte va riktigt så men kunde vart. Jag och Mackan skratta som fan, sen när jag störde honom när han prata i tel så putta han ner mig från sätet så jag dunka huvet i stolen på andra sidan gjorde ont -.-
Men efter som det va Mackan förlät jag honom.

Keep reading

Jultips :D

Idag blir det lite pyssel tips om man e lite sugen på att göra eget pynt.



Enkelt och gulligt, ställ en massa polkagrisar i en vacker skål och poff har du nått fint att ställa någon stans.




En sockerlykta
Du behöver:
  • Sockerbitar
  • kartongbit
  • aluminiumfolige
  • vitlim
Sen klipper du ut en cirkel av kartongen som du sedan klär i aluminiumfolige.
Limma sedan fast en cirkel av sockerbitarna på kartongen.
Tre lager sockerbitar blir lagom lägg dem lite om lått så blir det snyggare.
När det har torkat kan du lägga ett värme ljus i.
Det blir snyggt billigt och det är enkelt.


Det får bli allt för idag :)
Keep reading

Hemma

Idag efter skolan så fikade jag med Michan skulle haft bilder men när jag skulle ta kort dör ju så klart min kamera. Så jävla typiskt jaja så går det när man använder den för mycket.
Vi satt och prata om det mesta riktigt mysigt efter som jag inte träffat henne på ett tag.
Följde henne till bussen vid 20 i fem sen gick jag mot tåget.



Men nu är jag hemma.
Gick från stationen idag för det va så gött väder och lite för att jag inte ska träna ikväll (a).
Har tänkt på en massa idag på både bra och dåliga saker. Lite jobbigt men men sånt är livet.
Ska jobba lite matte nu så bloggar lite senare när jag har fattat matten efter som jag ska ha matte prov imon kan det va bra att fatta, för vår matte lärare blir typ arg om man inte klarar det. Han är sjukt läskig.

So Keep reading

Skolan :)

Nu sitter jag i skolan och ba softar :)
Idag ska jag fika med Michaela.
Tjock nice.
Sen blir det hem och plugga matte.
Har inte så mycket mer att skriva men skriver mer sen efter skolan.



Keep reading

RSS 2.0